stathisgtr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 ΧΑΧΑΧΑΧΑ Οντως το εχω αυτο ! Τελικά το u100 κερδίζει το famas?xaaxaxaxxa
xtrmsnpr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 σκεφτομαι να γινω premium, γιατι βαρεθηκα να παιζω τις ιδιες πιστες. να ρωτησω, υπαρχουν crashes στους καινουργιους χαρτες? εγω εχω να δω πολυ καιρο crash στις αρχικες πιστες και δεν ξερω αν συμβαινει το ιδιο και στα expansions. πεταμένα λεφτά... 1
konstantinos77 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 σκεφτομαι να γινω premium, γιατι βαρεθηκα να παιζω τις ιδιες πιστες. να ρωτησω, υπαρχουν crashes στους καινουργιους χαρτες? εγω εχω να δω πολυ καιρο crash στις αρχικες πιστες και δεν ξερω αν συμβαινει το ιδιο και στα expansions. Eφοσον μεχρι στιγμης δεν ειχες θεμα με crashes τοτε δεν θα εχεις θεμα και με τα αλλα maps ,μην ανησυχεις ..
xtrmsnpr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Μα θα βγει το bf Omaha αρχές 2015 δεν είπαμε?
Raikkonen86 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Τελικά το u100 κερδίζει το famas?xaaxaxax χαχαχαχαχαχαχαχαχα Ρε αν ειναι δυνατον... Με το χειροτερο οπλο που υπαρχει στο battlefield να βαζεις κατω το famas σε hipfire απο τα 3 μετρα... Δηλαδη ειχα τρελαθει... 1
stathisgtr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 χαχαχαχαχαχαχαχαχα Ρε αν ειναι δυνατον... Με το χειροτερο οπλο που υπαρχει στο battlefield να βαζεις κατω το famas σε hipfire απο τα 3 μετρα... Δηλαδη ειχα τρελαθει... Tα παιδακια με τα lmgs.Spray and pray και οτι παρει ο χαρος.Αν τους δωσεις assult rifle κανουν σαν μωρα. 1
stathisgtr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Eνταξει.................................Εγινε αυτο που δεν περιμενα ποτε μου να γινει.Με εκαναν kick απο ptg server για glitch.Eιχα τον αdmin π!π@ κολο.Επαιζα aggresive recon και τους πειραξε που τους ξεσκιζα.Ουτε που ξερω τι ειναι το glitch. Τελικά δεν είναι kick.Είναι Ban.Δεν μπορώ να μπω στο server εδώ και πόση ώρα. Του πείραξε τελικά που τους είπα να αποκτήσουν λίγο skill στο sniping. Xaxaxa Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2014 από stathisgtr
Raikkonen86 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 χαχαχαχαχαχα! Καλα τους εκανες ρε! Εχει κιαλους σερβερ μην ανχγωνεσαι! 1
Πέτρος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Να ρωτήσω κι εδώ... Είπα να δώσω μια 2η ευκαιρία στο DXTory, αλλά τζίφος: Δε μου αναγνωρίζει το παιγνίδι όταν ξεκινάει! Όσο το έψαξα, είδα ότι υπάρχουν διάφορες αιτίες (συγκεκριμένα για το BF4) -ακολούθησα 2-3 συμβουλές αλλά χαϊρι δεν είδα. Από όσο κατάλαβα, δεν υπάρχει τρόπος για να αρχίσει να γράφει έτσι κι αλλιώς, ανεξάρτητα απο το αν εντοπίζει το .exe, έτσι? Επίσης, όσοι έχετε το Premium: Μπορείτε να μου πείτε πόσο ακριβώς χώρο σας πιάνει η εγκατάσταση? Είμαι στα 48γίγα, 24 το αρχικό και 24 τα dlc's. Σωστό είναι ή μου έχουν ξεμείνει άχρηστα αρχεία? Ευχαριστώ.
greeneye Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 τα εχω ολα με premium. Ολα περασμενα. Ο φακελος BF4 πιανει 50,1 GB * Ο φακελος "update" που ειναι μεσα στον προηγουμενο για να σε βοηθησω πιανει 23,7 GB αυτος προφανως εχει ολα τα expansion
Πέτρος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Οκ, τώρα κοίταξα κι εγώ το ακριβές μέγεθος οπότε σωστά μου εμφανίζεται. Σε ευχαριστώ! 1
xtrmsnpr Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Να ρωτήσω κι εδώ... Είπα να δώσω μια 2η ευκαιρία στο DXTory, αλλά τζίφος: Δε μου αναγνωρίζει το παιγνίδι όταν ξεκινάει! Όσο το έψαξα, είδα ότι υπάρχουν διάφορες αιτίες (συγκεκριμένα για το BF4) -ακολούθησα 2-3 συμβουλές αλλά χαϊρι δεν είδα. Από όσο κατάλαβα, δεν υπάρχει τρόπος για να αρχίσει να γράφει έτσι κι αλλιώς, ανεξάρτητα απο το αν εντοπίζει το .exe, έτσι? Επίσης, όσοι έχετε το Premium: Μπορείτε να μου πείτε πόσο ακριβώς χώρο σας πιάνει η εγκατάσταση? Είμαι στα 48γίγα, 24 το αρχικό και 24 τα dlc's. Σωστό είναι ή μου έχουν ξεμείνει άχρηστα αρχεία? Ευχαριστώ. έχει να ξεκινήσει να γράφει μόλις κάνει detect πάντως
Πέτρος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 έχει να ξεκινήσει να γράφει μόλις κάνει detect πάντως Μα αυτό είναι το θέμα, δεν κάνει detect με κανένα τρόπο στο συγκεκριμένο. Σε άλλα, μια χαρά. Έβαλα στο MSI AB το Lagarith, αλλά και το αντίστοιχο της AMD (acceleration από τη GPU αποκλειστικά). Η διαφορά σε ποιότητα σαφώς εμφανής υπέρ του Lag (μόνο που το AMD ήταν επαρκέστατο), αλλά η διαφορά μεγέθους....χαοτική (7.5γίγα έναντι 58γίγα, για σχεδόν ίδιο χρόνο εγγραφής). Θα κάνω κι άλλες δοκιμές και βλέπουμε.
Raikkonen86 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Σημερα ξεκινησα να παιζω shotgun και συγκεκριμενα το DVB-12... Πολυ καλο οπλο αν και για μακρινες αποστασεις πρεπει να αδειασεις ενα γεμιστηρα για να παρεις το kill... Κανα καλο shotgun που προτεινετε εσεις?
stathisgtr Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Σημερα ξεκινησα να παιζω shotgun και συγκεκριμενα το DVB-12... Πολυ καλο οπλο αν και για μακρινες αποστασεις πρεπει να αδειασεις ενα γεμιστηρα για να παρεις το kill... Κανα καλο shotgun που προτεινετε εσεις? saiga και βλεπω μυαλα να πεταγονται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα