Raikkonen86 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 καλά με τα παλικάρια που έχουν για διοίηκηση καλύτερα να είναι χωρίς admin... Σήμερα ο κοκαίνη μου έκανε 3 admin kills επειδή βγήκε με το tank στην πρώτη βάση τον κυνήγησα μέχρι το red zone και τον ανατίναξα και με κάνει kill για baserape. Το συζητάμε του λέω οκ θα περιμένω στην πρώτη βάση να κάνω def και μου κάνει άλλα δύο kill για baserape γιατί "εφόσον κάνουν άλλοι θα φας και εσύ επειδή με πήγες π**πα κ***ο σε αυτό το round"... Άσε που ανακοίνωνε πως θα φάει όλο το team kill επειδή κάνουν 2 με το ελικόπτερο baserape... Ο kokaini ειναι πολυ σοβαρο ατομο... Δεν νομζιω να σε εκανε για τετοιο λογο admin kill... Ισως να εγινε παρεξηγηση... Η το εκανε για πλακα... Εμενα πχ που οταν χανω γινομαι αρκετα toxic( βριζω συμπαικτες) πολλες φορες αντι με πεταξει εδειχνε ανοχη... Γενικα ο GRFS ειναι απο τους καλυτερους servers ( ελληνικους) καθως εχει admin online συνεχεια... Το μονο κακο οτι εχει λιγα tickets ( για τα γουστα μου)...
MavroManitari Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Ο kokaini ειναι πολυ σοβαρο ατομο... Δεν νομζιω να σε εκανε για τετοιο λογο admin kill... Ισως να εγινε παρεξηγηση... Η το εκανε για πλακα... Εμενα πχ που οταν χανω γινομαι αρκετα toxic( βριζω συμπαικτες) πολλες φορες αντι με πεταξει εδειχνε ανοχη... Γενικα ο GRFS ειναι απο τους καλυτερους servers ( ελληνικους) καθως εχει admin online συνεχεια... Το μονο κακο οτι εχει λιγα tickets ( για τα γουστα μου)... Μα δεν υπήρχε προσωπική αντιπαράθεση. Προσωπηκά νομίζω πως ενοχλήθηκε με το rape που έφαγε σε όλο το game και τα έβγαλε αλλού. Επίσης next round είδα AA at red zone που κλασσικά παίζει κράξιμο αλλά kills/kicks είδα μόνο στους εχθρούς ενώ το ίδιο ακριβώς παράπτωμα έκανε και το AA της ομάδας του .
Raikkonen86 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Αλλαζω λιγο το θεμα! Ειμασταν 500 tickets πισω... Ως γνησιος ηγετης ομως και δινοντας διαταγες σε ολη την ομαδα( κυριολεκτικα, στον καθενα ξεχωριστα εδινα) νικησαμε! Το καλυτερο game που εχω κανει ποτε!--> http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/504927362830597184/964321049/ EDIT: Στα revives δειτε τι εγινε! 1
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Άσχετο,αν ήσουν και στο BC2 το μέλος EagleEye το ήξερες; Ηλίας στο μικρό,είχε κατέβει και σε αγώνες,συμμαθητές απ το γυμνάσιο. Κάποτε μου έλεγε για σας αλλα δεν ασχολιόμουν και τόσο με pc games καθώς δεν είχα ουτε σύστημα για να τα τρέξω :Ρ ναι τον ξέρω τον Λιάκο..10 χρόνια είμαι εκεί Μαζι παιζαμε χθες βραδυ αργα, σε καποια φαση νομιζα ελικρεινα οτι εριχνα ασφαιρα.Το τι HAKARISMA γινοτανε δεν περιγραφεται με τιποτα και δυστηχως συμβενει πολυ συχνα ειδικα αργα το βραδυ .Ο αδμιν πουθενα και μαλιστα οταν εβρισα επιτιδες για να καταλαβω αν οντος ο ADMIN παρακολοθει τι γινεται μου την ειπαν κοιλας.δικαιος ισος.Οταν δεν υπαρχει ενεργος ADMIN o GROF ειναι ο χειροτερος server μαζευει ολη τη σαρα και την μαρα τησ ανατολικης ευρωπης.Κριμα γιατι ειναι απο τους λιγους ελληνικους server που εχουμε.Εκνευριστικα τοσο που τον διεγραξα οριστικα. Μη μπερδεύεστε οι GROF δεν έχουμε bf4 εδώ και μήνες.. Όπως και τί νομίζετε ότι κάνει παιδιά ο admin;τελείως περιορισμένα πράγματα έχει στην διάθεση του.Με δική μας πατέντα μόνο τραβούσε autoscreenshots το παιχνίδι σε κάθε παίχτη πάνω στα kills,και αυτά κουτσά! αυτό είναι το control panel του admin,που μπορεί να κάνει kick/ban, swap team/squad,restart,change mode,change map,να δει χώρα και ping.. Σε σχέση με το dayz mod πχ,που μπένεις πάνω στον παίχτη και βλέπεις ότι βλέπει,και έχεις πρόσβαση στον οπλισμό του,να κάνεις tp,να σβήσεις πράγματα,να εμφανίσεις πράγματα.Είναι πολύ περιορισμένο στο bf.Απλώς όταν υπάρχει admin στο bf είναι η ψευδέσθιση της ασφάλειας,όπως στο αεροπλάνο και το σωσίβιο που σου δίνουν!Και άντε λίγο να το σκεφτεί ο cheater,αλλά και πάλι δεν νομίζω χτυπάει στο ψαχνό. Όταν το αιδ...ματιο ο αδμιν ξεκινά στην ομάδα σου (με τον ssd του, νωρίς νωρίς), μπαίνει στο tank/heli και αυτόματα αλλάζει ομάδα κ σε βιάζει (τον πέτυχα να κατσαβιδιάζει στη Sunken 1'' αφού ξεκίνησε ο γύρος, κι άλλος-ίδιος, στον ίδιο server, με το tank στην αρχική βάση στη Rogue), τί ακριβώς κάνεις? Πεζός τον σκότωσα, έκραξα αλύπητα, στα παπάκια του όλος ο server. @tank, έκανε ζημιά πριν τον φάμε...μας βρέθηκε ξαφνικά από πίσω ο μούλος και δεν ξέραμε από που μας ερχόταν στην αρχή του γύρου! Σε "καλό" server, έτσι? Από τους favorites μου. Μα δεν σου φταίει ο admin ή ο κάθε admin ή παίχτης που έχει ssd και φορτώνει το παιχνίδι πιο γρήγορα,δεν υπάρχει κάποια προεπιλογή που θα κάνει spawn ο admin,τα spawns είναι καθολικά για τον καθένα,ούτε τρέχει τον σερβερ σπίτι του,σε εταιρία είναι πάνω,μην παραλογίζεστε. Θα μπορούσες να έχεις και συ ssd.. Και όταν αλλάξει ομάδα γίνετε admin kill, -1 ticket και πάλι χάσιμο,δεν μένει κανείς ζωντανός,πόσο μάλλον όταν είναι σε οχήματα που θα διαλυθούν έτσι.Υπάρχει και το ballancer που λογικά αν είναι ON όποιος και αν αλλάξει θα τον επαναφέρει αν δεν υπάρχει χώρος. TP ο admin δεν μπορεί να κάνει,δεν μπορεί να βρεθεί πίσω από κανέναν.Αν άλλαξε πλευρά όπως λες,θα είχε γίνει spawn στην βάση του,ή απλώς σε κάποιο choper από πάνω σας ή σε κάποιον spawner behind enemy lines.Γιαυτό και θα διέλυε το tank στην βάση σας. To ότι κανείς δεν διαβάζει το chat είναι σίγουρο,εξού και ο όρος public ο καθένας για την πάρτη του,αν μια squad παίζει μαζί μπορεί να αλλάξει τα πράγματα,αλλά είναι και δύσκολο να προσπαθείς και να βλέπεις τους άλλους να πετάνε αετό.Δυστιχώς πολλοί παίζουν για το KD,παρά το objective πχ του conquest,γιαυτό αν παίξω bf πια θα παίξω TDM,να χω τα νεύρα μου ήσυχα
Πέτρος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Μα δεν σου φταίει ο admin ή ο κάθε admin ή παίχτης που έχει ssd και φορτώνει το παιχνίδι πιο γρήγορα,δεν υπάρχει κάποια προεπιλογή που θα κάνει spawn ο admin,τα spawns είναι καθολικά για τον καθένα,ούτε τρέχει τον σερβερ σπίτι του,σε εταιρία είναι πάνω,μην παραλογίζεστε. Θα μπορούσες να έχεις και συ ssd.. Και όταν αλλάξει ομάδα γίνετε admin kill, -1 ticket και πάλι χάσιμο,δεν μένει κανείς ζωντανός,πόσο μάλλον όταν είναι σε οχήματα που θα διαλυθούν έτσι.Υπάρχει και το ballancer που λογικά αν είναι ON όποιος και αν αλλάξει θα τον επαναφέρει αν δεν υπάρχει χώρος. TP ο admin δεν μπορεί να κάνει,δεν μπορεί να βρεθεί πίσω από κανέναν.Αν άλλαξε πλευρά όπως λες,θα είχε γίνει spawn στην βάση του,ή απλώς σε κάποιο choper από πάνω σας ή σε κάποιον spawner behind enemy lines.Γιαυτό και θα διέλυε το tank στην βάση σας. To ότι κανείς δεν διαβάζει το chat είναι σίγουρο,εξού και ο όρος public ο καθένας για την πάρτη του,αν μια squad παίζει μαζί μπορεί να αλλάξει τα πράγματα,αλλά είναι και δύσκολο να προσπαθείς και να βλέπεις τους άλλους να πετάνε αετό.Δυστιχώς πολλοί παίζουν για το KD,παρά το objective πχ του conquest,γιαυτό αν παίξω bf πια θα παίξω TDM,να χω τα νεύρα μου ήσυχα Μα για αυτό σπάω το κεφάλι μου. Είμαι με ssd, πάντα μέσα στους 3 πρώτους σε spawn σε ξεκίνημα γύρου. Επαναλαμβάνω και διευκρινίζω: Ξεκινά ο γύρος, spawn εγώ στη βάση μας (την uncapped, αν θες) μέσα σε IFV (στη Rogue). Προχωράω 5 μέτρα και μπαμ!!! μου την καρφώνει το άρμα από πίσω. Μου έκανε τρομακτική εντύπωση! Είχαμε δεν είχαμε ξεκινήσει 10 παίκτες κι από τις 2 ομάδες. Να πρόλαβε ο τύπος να ξεκινήσει σε αεροπλάνο, να φτάσει στη βάση μας, να πέσει και να μπει σε άρμα? Δεν παίζει! Δεν τον είδε κανείς? Κανείς μας δεν μπήκε σε άρμα? Τί διάολο? Στη Sunken, ακριβώς ίδιο σκηνικό: Ξεκινά ο γύρος, φυτρώνω, αρχίζω να τρέχω προς το Β κι ακούω πίσω μου (5.1 γαρ) κάτι πνιχτούς ήχους...γυρίζω (το έχω χούι έτσι κι αλλιώς να κάνω ένα 360ο όταν τρέχω για να αποφεύγω εκπλήξεις) και βλέπω τον τύπο να μαχαιρώνει δικό μας! Δευτερόλεπτα από το spawn! Από πού εμφανίστηκε δλδ? Να ήταν στη μέση γύρου, να υπήρχε κάποιος κρυμμένος ή beacon κάπου, να το καταλάβω. Δεν ξέρω, έχω χάσει τη μπάλα με αυτά που γίνονται πια. Α, έχω φάει Kick από server επειδή ξεκίνησα να γράφω με το MSI AB το παιγνίδι. Υπάρχει τρόπος να το κάνω με άλλο πρόγραμμα και να μη το εντοπίζουν? 1
MavroManitari Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 ναι τον ξέρω τον Λιάκο..10 χρόνια είμαι εκεί Μη μπερδεύεστε οι GROF δεν έχουμε bf4 εδώ και μήνες.. Μπερδεύει τους GRFS με τους GROF apparently 1
spyros007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Σωστος μπερδευτικα GRFS ηθελα να πω και φυσικα δεν αλλαζει η αποψη μου για το σερβερ με τιποτα,βρωμαει.... 1
Xristaras12 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Α, έχω φάει Kick από server επειδή ξεκίνησα να γράφω με το MSI AB το παιγνίδι. Υπάρχει τρόπος να το κάνω με άλλο πρόγραμμα και να μη το εντοπίζουν? TROLOL για το συγκεκριμένο δοκίμασε με DXtory μαζί με lagarith lossless codec,ρύθμισε το για multithreading και YV12 στο βίντεο(έτσι μου είπε o Gaming Recipe) και δες βέβαια σε μένα 1280Χ1024(ναι κραξτε πάλι άνετα)1 λεπτό βίντεο είναι περίπου 1 GB.
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Μα για αυτό σπάω το κεφάλι μου. Είμαι με ssd, πάντα μέσα στους 3 πρώτους σε spawn σε ξεκίνημα γύρου. Επαναλαμβάνω και διευκρινίζω: Ξεκινά ο γύρος, spawn εγώ στη βάση μας (την uncapped, αν θες) μέσα σε IFV (στη Rogue). Προχωράω 5 μέτρα και μπαμ!!! μου την καρφώνει το άρμα από πίσω. Μου έκανε τρομακτική εντύπωση! Είχαμε δεν είχαμε ξεκινήσει 10 παίκτες κι από τις 2 ομάδες. Να πρόλαβε ο τύπος να ξεκινήσει σε αεροπλάνο, να φτάσει στη βάση μας, να πέσει και να μπει σε άρμα? Δεν παίζει! Δεν τον είδε κανείς? Κανείς μας δεν μπήκε σε άρμα? Τί διάολο? Στη Sunken, ακριβώς ίδιο σκηνικό: Ξεκινά ο γύρος, φυτρώνω, αρχίζω να τρέχω προς το Β κι ακούω πίσω μου (5.1 γαρ) κάτι πνιχτούς ήχους...γυρίζω (το έχω χούι έτσι κι αλλιώς να κάνω ένα 360ο όταν τρέχω για να αποφεύγω εκπλήξεις) και βλέπω τον τύπο να μαχαιρώνει δικό μας! Δευτερόλεπτα από το spawn! Από πού εμφανίστηκε δλδ? Να ήταν στη μέση γύρου, να υπήρχε κάποιος κρυμμένος ή beacon κάπου, να το καταλάβω. Δεν ξέρω, έχω χάσει τη μπάλα με αυτά που γίνονται πια. Α, έχω φάει Kick από server επειδή ξεκίνησα να γράφω με το MSI AB το παιγνίδι. Υπάρχει τρόπος να το κάνω με άλλο πρόγραμμα και να μη το εντοπίζουν? μέχρι και γω ο mighty δεν έχω κάποια απάντηση,ίσως να μην έχω και το μυαλό να σκεφτώ μετά από τόσες μπύρες όλο το καλοκαίρι 2
Πέτρος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 TROLOL για το συγκεκριμένο δοκίμασε με DXtory μαζί με lagarith lossless codec,ρύθμισε το για multithreading και YV12 στο βίντεο(έτσι μου είπε o Gaming Recipe) και δες βέβαια σε μένα 1280Χ1024(ναι κραξτε πάλι άνετα)1 λεπτό βίντεο είναι περίπου 1 GB. To είχα δοκιμάσει, δε με εντυπωσίασε σε σχέση με το μέγεθος του αρχείου. Άσε που δεν σκοπεύω να έχω τη βέλτιστη ποιότητα...Αν κάποιος το μαμεί το θέμα, μου αρκεί να τον έχω να τον καμαρώνω, άντε να κρατάω και κανένα καλό παιγνίδι για εμένα. Το θέμα μου, είναι κυρίως να μη με κόβει ο εκάστοτε server (αν και σε έναν έχει γίνει μόνο από αυτούς που συχνάζω) οπότε...big deal. Κάπου διάβασα πως το προγραμματάκι της AMD που έρχεται με τους οδηγούς της gpu κάνει αξιοπρεπή δουλειά. Γνωρίζει κάποιος?
Xristaras12 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 δεν ξέρω γιατί η τι σε χάλασε στο συγκεκριμένο,προσωπικά στα μάτια μου είδα 99% πιστό αντίγραφο αυτού που έπαιζα. απο και και πέρα αν κάποιος παρακολουθεί το overlay σου(δεν ξέρω κατα πόσο είναι εφικτό),το gaming evolved app που υπάρχει και κάνει εγγραφή μπορείς να δοκιμάσεις να δεις-δεν το έχω χρησιμοποιήσει. 1
Πέτρος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 μέχρι και γω ο mighty δεν έχω κάποια απάντηση,ίσως να μην έχω και το μυαλό να σκεφτώ μετά από τόσες μπύρες όλο το καλοκαίρι Αισίως έχω 2 εβδομάδες να ασχοληθώ. Ας είναι καλά οι μπύρες ( :P ) όπως σωστά λες, οι 10 μέρες παραλία και το σεξ στη δουλειά από την ώρα που γύρισα! Όταν με το καλό το ξανααποφασίσω, βλέπουμε τί ψάρια θα πιάσω. δεν ξέρω γιατί η τι σε χάλασε στο συγκεκριμένο,προσωπικά στα μάτια μου είδα 99% πιστό αντίγραφο αυτού που έπαιζα. απο και και πέρα αν κάποιος παρακολουθεί το overlay σου(δεν ξέρω κατα πόσο είναι εφικτό),το gaming evolved app που υπάρχει και κάνει εγγραφή μπορείς να δοκιμάσεις να δεις-δεν το έχω χρησιμοποιήσει. Τπτ δε με χάλασε, αλίμονο! Απλά σε γύρους 40-60' @1080 εεεε βγαίνουν τεράστια αρχεία, δύσχρηστα, θέλουν μετατροπή πάλι μετά κλπ. Δεν ξέρω τί ακριβώς έγινε...ξεκίνησα την εγγραφή, κι ούτε ένα λεπτό μετά είδα στο chat πως με πετάει (έπαιζα ήδη 2 ώρες στο συγκεκριμένο server, χωρίς rec) και στο μήνυμα στο Battlelog μου έλεγε "reason blah blah blah, unknown, blah blah...". Ξαναμπήκα στα καπάκια, έπαιξα για 10-15' κανονικά και με το που έβαλα πάλι να γράφω, τα ίδια. Κάθε πρόταση δεκτή πάντως, ευχαριστώ! 1
Xristaras12 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 το αρχείο αυτό που βγαίνει,αν το ρίξεις στο handbrake και του πατήσεις για web θα στο κάνει λιγότερο απο μισό χωρις πουθενά απώλεια ποιότητας(για τα δικά μου μάτια και πάλι) αν θες κάνε μια αναζητηση περι codecs και μέγεθος,ειχα βρει μια σελίδα που είχε πάρα πολλούς και εξηγούσε πως δουλεύει ο καθένας,output filesize κλπ. τη βρήκα http://forum.exkode.com/index.php?topic=25.0 1
Raikkonen86 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Μου αρέσει που δεν περιαυτολογείς καθόλου ΧΑΧΑΧΑΧΑ Οντως το εχω αυτο !
nikosggg3 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 σκεφτομαι να γινω premium, γιατι βαρεθηκα να παιζω τις ιδιες πιστες. να ρωτησω, υπαρχουν crashes στους καινουργιους χαρτες? εγω εχω να δω πολυ καιρο crash στις αρχικες πιστες και δεν ξερω αν συμβαινει το ιδιο και στα expansions.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα