Προς το περιεχόμενο

Battlefield 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν θυμαστε σας ειχα πει οτι υπαρχουν αλλοι που πληρωνουν και συνδρομη για αυτα,Ψαχνουν υποψηφιους πελατες σε διαφορα game.

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

είσαι admin στη GROF στο BF4;

έλεγα να γραφτώ κάποτε αλλά μου ψιλοπέρασε,άσε που δεν έχω τον χρόνο και την αφοσίωση που χρειάζεται.

απο κει και πέρα προσωπικά ξέρω τι κάνει κλπ αλλά πως ένας σέρβερ που έχει της παναγιάς τα μάτια απο hack protections PBBans,Metabans κλπ κλπ κλπ ενώ το αντιλαμβάνεται απ το K/D ratio και απ τα votebans δεν τον διώχνει και άλλους τους τσιμπάει με τη μια;

είμαι γενικά admin σε αυτήν την clan,αλλά ναι,όμως το bf το έχω παρατήσει μετά την φόλα του 4..Πιο πολύ στο dayz θα με βρεις.

Έχει επιλογή να ανοίξεις για τα k/d όχι και κάτι χρήσιμο,γιατί αν μπω στο ελικόπτερο και αρχίσω το θέρισμα,θα φαω ban επειδή έδινα ξύλο.Δύσκολα πιάνεις αυτό που έδειξα επάνω,και ένα άλλο,ειδικά άμα δεν γίνεται και game update συχνά ή antihack update,οουυυ πάρτι!

Αν θυμαστε σας ειχα πει οτι υπαρχουν αλλοι που πληρωνουν και συνδρομη για αυτα,Ψαχνουν υποψηφιους πελατες σε διαφορα game.

ναι ναι ναι!με συνδρομή είναι και το από πάνω!

Δημοσ.

είχα πετύχει τον silentmpo και μου είχε πει να έρθω όποτε θέλω ύστερα απο μερικά ματσάκια και λίγο τσατ :Ρ

εγώ πιο πολύ είχα ψηθεί για την εμπειρία και τις γνώσεις απο σοβαρούς και άξιους παίκτες :-)

Δημοσ.

δε θα κανω ποτε Hack σε τετοιο game ακομα και τσαμπα να ειναι και ακομα και αν δεν κινδυνευω να με πιασουν!

Δεν εχει νοημα ρε παιδια... καλυτερα οτι καταφερω με την αξια μου και αλοιφη παρα κοροιδια.

• Like 2
Δημοσ.

Μετά από πάρα πολύ καιρό ξαναμπαίνω για BF4. Κάτι ιδιαιέτερο (εκτός από ένα DLC) που έχω χάσει παίζει? (nerfs/patches/κλπ).

Tπτ.Περιμενε μεσα Σεπτεμβρη που κυκλοφορει το μεγαλο patch.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγώ πιο πολύ είχα ψηθεί για την εμπειρία και τις γνώσεις απο σοβαρούς και άξιους παίκτες :-)

σώθηκες..για μας τουλάχιστον!Η μεγαλύτερη μερίδα των ''καλών & σοβαρών'' μας παιχτών έχει φύγει ή δεν ασχολήθηκαν με την πατάτα bf4,όχι ότι δεν θα βρεις 2-3 οργανωμένους και σωστούς.

Επεξ/σία από xtrmsnpr
Δημοσ.

Παντως εγω αναριωτιεμαι γιατι να βαλει καποιος hack σε fps game???? Ποσο μαλλον να πληρωσει κιολας...

Δεν εχει καμια αξια να ξεκλειδωνεις τα παντα μεσα σε 3-4 μερες με την βοηθεια Hack και να γ@μας ταυτοχρονα το παιχνιδι για ολους τους υπολοιπους... Πιστευω οτι μονο τιποτα nolifers και foreveralone τα κανουν που θελουν να καταστρεψουν τον κοσμο επειδη κανενας δεν τους δινει σημασια...

Δημοσ.

σώθηκες..για μας τουλάχιστον!Η μεγαλύτερη μερίδα των ''καλών & σοβαρών'' μας παιχτών έχει φύγει ή δεν ασχολήθηκαν με την πατάτα bf4,όχι ότι δεν θα βρεις 2-3 οργανωμένους και σωστούς.

Άσχετο,αν ήσουν και στο BC2 το μέλος EagleEye το ήξερες;

Ηλίας στο μικρό,είχε κατέβει και σε αγώνες,συμμαθητές απ το γυμνάσιο.

Κάποτε μου έλεγε για σας αλλα δεν ασχολιόμουν και τόσο με pc games καθώς δεν είχα ουτε σύστημα για να τα τρέξω :Ρ

Δημοσ.

Έπαιξα για λίγο στον GRFS τελικά διαπίστωσα πως μετά από πολλούς μήνες ούτε BF4 δεν έχει μάθει ο κόσμος να παίζει ούτε τα bugs δεν έχουν σταματήσει...

Τι έβλεπα μέσα από τοίχους τι ανέβαινα σε πολυβόλα και η σφαίρες κουνιόντουσαν τι τα ελικόπτερα είναι πάνω σε πάγο και γλιστρούν μόνιμα... :P

Δημοσ.

Μαζι παιζαμε χθες βραδυ αργα, σε καποια φαση νομιζα ελικρεινα οτι εριχνα ασφαιρα.Το τι HAKARISMA γινοτανε δεν περιγραφεται με τιποτα και δυστηχως συμβενει πολυ συχνα ειδικα αργα το βραδυ .Ο αδμιν πουθενα και μαλιστα οταν εβρισα επιτιδες για να καταλαβω αν οντος ο ADMIN παρακολοθει  τι γινεται μου την ειπαν κοιλας.δικαιος ισος.Οταν δεν υπαρχει ενεργος ADMIN o GROF ειναι ο χειροτερος server μαζευει ολη τη σαρα και την μαρα τησ ανατολικης ευρωπης.Κριμα γιατι ειναι απο τους λιγους ελληνικους server που εχουμε.Εκνευριστικα τοσο που τον διεγραξα οριστικα.

Δημοσ.

καλά με τα παλικάρια που έχουν για διοίηκηση καλύτερα να είναι χωρίς admin...

Σήμερα ο κοκαίνη μου έκανε 3 admin kills επειδή βγήκε με το tank στην πρώτη βάση τον κυνήγησα μέχρι το red zone και τον ανατίναξα και με κάνει kill για baserape. Το συζητάμε του λέω οκ θα περιμένω στην πρώτη βάση να κάνω def και μου κάνει άλλα δύο kill για baserape γιατί "εφόσον κάνουν άλλοι θα φας και εσύ επειδή με πήγες π**πα κ***ο σε αυτό το round"...

Άσε που ανακοίνωνε πως θα φάει όλο το team kill επειδή κάνουν 2 με το ελικόπτερο baserape...

Δημοσ.

οριστικη διαγραφη για να ησηχασουν τα νευρα μου .Ας βαλουν και μια ρωσικη σημαια γιατι με αυτους θα μεινουν στο τελος

Δημοσ.

Όταν το αιδ...ματιο ο αδμιν ξεκινά στην ομάδα σου (με τον ssd του, νωρίς νωρίς), μπαίνει στο tank/heli και αυτόματα αλλάζει ομάδα κ σε βιάζει (τον πέτυχα να κατσαβιδιάζει στη Sunken 1'' αφού ξεκίνησε ο γύρος, κι άλλος-ίδιος, στον ίδιο server, με το tank στην αρχική βάση στη Rogue), τί ακριβώς κάνεις?

Πεζός τον σκότωσα, έκραξα αλύπητα, στα παπάκια του όλος ο server.

@tank, έκανε ζημιά πριν τον φάμε...μας βρέθηκε ξαφνικά από πίσω ο μούλος και δεν ξέραμε από που μας ερχόταν στην αρχή του γύρου!

Σε "καλό" server, έτσι? Από τους favorites μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...