Προς το περιεχόμενο

Battlefield 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελει χρονο νομιζω γιατι πρεπει απο την αρχη να ξεκλειδωσει οπλα και ολα τα σχετικα, δεν γινονται ολα σε 5-10 ωρες.

Και εγω σε 1 ωρα μπορει να εχω ratio 6 κιλλ με 1 death. Δεν λεει κατι αυτο. Σε παροδο πολλων

ωρων θα δεις την αξια σου

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

θελει χρονο νομιζω γιατι πρεπει απο την αρχη να ξεκλειδωσει οπλα και ολα τα σχετικα, δεν γινονται ολα σε 5-10 ωρες.

Και εγω σε 1 ωρα μπορει να εχω ratio 6 κιλλ με 1 death. Δεν λεει κατι αυτο. Σε παροδο πολλων

ωρων θα δεις την αξια σου

Αφού όσο κάνεις pew pew και σκοτώνεις τα ξεκλείδωνεις ή όχι?για τον χάκερ λέμε έτσι όχι για απλό παίχτη.
Δημοσ.
xtrmsnpr δεν ειναι ετσι ακριβως γιατι οταν σου λεει π.χ σκοτωσε 10 και να σκοτωσεις και με

χειροβομβιδα στην ιδια πιστα και να σκοτωσεις και με αυτο που δινει ζωη σε συμπαικτες σου αλλαζει το πραγμα.

Εχει φυσικα και ενα σωρο που ξεκλειδωνουν μονο με Kills. Αυτο ειπα οτι δε μπορει να τα κανει ολα...

εκτος αν το aimbot ριχνει και με χειροβομβιδες ας πουμε!

Δημοσ.

Ρε παιδια τι συζητατε τωρα??? 

Για τους χακερς?????? Οτι και να λεμε οι χακερς θα παραμεινουν χακερς και θα μας γ@μανε το game... 

Τζαμπα κανετε αναλυσεις τωρα...

Δημοσ.

θα πάρεις βρε το rivals; :D

εεε δεν ξέρω γιατί το αναλύουμε,εφόσον ο άλλος χακάρει τα κάνει όλα αμέσως!Ααα μπορούμε και μεις να αλλάξουμε τα φώτα στο παιχνίδι,να μην παίζουμε καθόλου ομαδικά!

μια ιδέα ενός από τα καλύτερα hax

και από dayz όταν είχαμε πιάσει έναν στον σερβερ μας(ακόμα να μάθω το κομμάτι)

ας το αφήσουν οι admins να πάρει μια ιδέα ο κόσμος τί μπορεί να κάνει το καλύτερο multihack που υπάρχει.

Δημοσ.

ωραίος και έψαχνα λόγο να παρατήσω οριστικά το παιχνίδι.

Επειδή σήμερα πάλι σε γνωστό σέρβερ BF4U μπήκε ολόκληρη squad 5 ατόμων και ο σέρβερ δεν έκανε τίποτα,παρ ότι χτύπαγε για possible hack αποσύρομαι γενικότερα απο το συγκεκριμένο,τσάμπα το premium που πήρα τελικά.

Δεν γίνεται να κοντέυω να σπάσω έπιπλα απ τα νεύρα μου και μετα να δω παίζουν πούστικα.Δεν θα πάω στο τρελοκομείο.Είπαμε παιχνίδι είναι αλλα απο ένα σημείο και μετά το παίρνεις προσωπικά.

Δυστυχώς δεν κράτησα όλα τα ονόματα και το ένα που είχα άλλαξε άμεσα μόλις τους τσίμπησα,ούτε βίντεο δεν πρόλαβα να τραβήξω με το που το έγραψα στο τσατ εξαφανίστηκαν και οι 5 ταυτόχρονα.

Αν κανείς μπεί στον GRFS η διοργανωθεί καμία συνάντηση για μας γενικότερα θα ξανάρθω.

• Like 2
Δημοσ.

εμενα παιζει και ο ανηψιος μου 5 ετων και μετα απο 3-4 παιχνιδια μου λεει

"ρε θειο αφου τους πυροβολαω πρωτος, πως με σκοτωνουν?" και του απανταω

"εισαι αργος μικρουλη μαλλον!" και μου λεει

"οχι αφου του ριχνω πρωτος"

Τι να εξηγησω στο παιδι... εδω δεν προλαβαινω εγω! Το hack δεν το προλαβαινει κανεις!

Ετσι εξηγειται οτι παρα το fast path ειμαι ΠΑΝΤΑ ΠΟΙΟ ΑΡΓΟΣ και εντελως αστοχος αφου ο αλλος με εχει στο δοξα

πατρι με τη μια! Μετα απο αυτα τα βιντεο καταλαβα οτι ΠΑΡΑ πολυς κοσμος κλεβει με διαφορους τροπους και οχι με εναν!

* ειχα την εντυπωση οτι τα cheats ηταν 2-3.... εδω μιλαμε για ενα σωρο πραγματα. Τι σκ*τα κανει η εταιρεια?

το παιχνιδι καταστραφηκε.

Δημοσ.

καλά το 5χρόνο όμως δεν έχει τον ίδιο χρόνο αντίδρασης με εμένα/εσένα τον απέναντι που του ρίχνει 12-18 χρόνια ακόμα και είναι περισσότερο καιρό στην "πιάτσα"

εγώ πιστεύω οτι η dice και η κάθε dice γνωρίζει για αυτά και τα βλέπει αλλα δεν κάνει κάτι γιατι πάει στα λεφτά.

σου λέει 10 θα το δουν θα το πουν σε 100 και εγώ θα βγάλω λεφτά απ τα accounts και το hacking group.

Δημοσ.

Εχω να παιξω BF4 κοντα στις εικοσι μερες ..βρωμαει ο τοπος απο cheaters..λυπαμαι τα λεφτα που εχω δωσει για premim. θα ξαναπαιξω όταν βγει το τελευταιο DLC οχι για τιποτα άλλο αλλά να δω τις πιστες και μόνο. Απ οτι βλεπω εχουν ετοιμα τα cheats και για το Hardline..μαλιστα ωραια πραγματα..

Δημοσ.

Χριστο θα σου εδειχνα το πληκτρολογιο που εσπασα εξαιτιας του bf αλλα ειναι σε πολλα κοματια και βαριεμαι να τα συγκντρωνω!

• Like 1
Δημοσ.

Αφού ξέρουν ποια ειναι τα site με τα cheats γιατι δεν τα κλείνουν.Ενταξει κλείνεις το ενα ανοίγει το αλλο θα μου πεις αλλα αν γίνει έστω μια προσπάθεια θα μειωθεί αρκετά.Δυστυχως με όλα αυτα τα θέματα εχουν μείνει απο κόσμο τα περισσότερα fps.

Δημοσ.

ναι κ εγώ ξέσπασα πάνω στο Χ8 μου και του ρήμαξα την οθόνη που έχει.Βέβαια δεν έχω και λεφτά για αντικατάσταση εδώ με κόπο έστησα το σύστημα και ακόμα έτοιμο δεν είναι 1 χρόνο και κάτι μετά.

Ντάξει δεν έχει νόημα να το παίρνω σοβαρά η όχι,απο δω και πέρα στο τσακιρ κέφι και μόνο GRFS να τελειώνει το θέμα,τα παιδιά είναι πολύ εντάξει και τσεκάρουν τους πάντες.Άσε που είναι σχεδόν συνέχεια μέσα.

Δημοσ.

το εν λόγω hack(30$ κάνει) με έξτρα χρέωση 5$ σου δίνει cd key security,οπότε καλά κρασά το τρύπιο punkbuster μη μπορέσει να ανταποκριθεί!Οπότε βλέπετε ότι θες ένα άλφα ποσό για να το πάρεις,γιαυτό και είπα πριν ότι όποιος βάζει χακ,έχει φράγκα να πετάξει και να πάρει και νέο game και νέο hack.

Αλλά μένω έκπληκτος ότι μείνατε άφωνοι απ ότι κάνει το multihack,περίμενα ότι θα ξέρατε.Λόγω admin και της clan μου,έχω κάνει διατριβή πάνω σε αυτά,που αν πιάσω να σας δίνω θα με διώξουν οι admins για διακίνηση cheats :P .Δυστυχώς είναι αρκετά,για να τρελένεσαι,και όχι μόνο για το bf όπως βλέπετε.

και εννοείται ότι σας γράφω εδώ το γράφω ενδεικτικά για να πάρετε μια ιδέα,και όχι να πάτε να πάρετε hax,μπροστά σας θα με βρείτε στα παιχνίδια που διαχειρίζομαι σερβερς.

Δημοσ.

είσαι admin στη GROF στο BF4;

έλεγα να γραφτώ κάποτε αλλά μου ψιλοπέρασε,άσε που δεν έχω τον χρόνο και την αφοσίωση που χρειάζεται.

απο κει και πέρα προσωπικά ξέρω τι κάνει κλπ αλλά πως ένας σέρβερ που έχει της παναγιάς τα μάτια απο hack protections PBBans,Metabans κλπ κλπ κλπ ενώ το αντιλαμβάνεται απ το K/D ratio και απ τα votebans δεν τον διώχνει και άλλους τους τσιμπάει με τη μια;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...