Προς το περιεχόμενο

Battlefield 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχθές είδα ένα server, Πολωνία πλευρά, που πολύ απλά στο τίτλο του έγραφε "NO RUSSIANS".

Μάλλον δεν φταίει μόνο η μεγάλη "αδυναμία" που έχουν για τους Ρώσους εκεί στην Πολωνία...

και δεν ειναι μονο οι Πολωνοί. επειδη παιζω κυριως σε γερμανικους σερβερ εκεί να δεις τι "γαλλικά" πεφτουν. Παντως έχω πεσει σε αρκετους cheters Ρωσους...

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδια μια ερωτηση για να παιξω multiplayer battlefield Πρεπει να πληρωσω? ευχαριστω

αν έχεις το παιχνίδι αυθεντικό όχι δεν πληρώνεις... δεν έχει δηλαδή συνδρομή

Δημοσ.

αν έχεις το παιχνίδι αυθεντικό όχι δεν πληρώνεις... δεν έχει δηλαδή συνδρομή

νομίζω ρωτάει γενικά,γιατί μάλλον σκεφτόταν για μαϊμουδιάρικη έκδοση

Δημοσ.

και εκει που έλεγα ότι το GOL δεν το ανοίγω,σήμερα μου άνοιξε το φάρδος το αμέτρητο και άνοιξα και το GOL Και το Phantom iniciate στη firestorm σε 1! γύρο :Ρ

και πριν καμιά ώρα έριξα ρουκέτα στα μούτρα του αετού :Ρ

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε άφησα για να χαρείς αλλά την επόμενη φορά ο αετός δεν χαρίζεται :P   

Υ.Γ. Να κάνω μια αυτοκριτική , πιστεύω οτι παίζω πολύ επιθετικά και πολλές φορές αναλόγως την ομάδα έχω χαμηλή βαθμολογία δεν παίζω με τακτική δηλαδή

Επεξ/σία από aetos1988
Δημοσ.

Μωρε κ εγω αμα νευριασω τα μαμαω ολα και δεν χαμπαριαζω τιποτα,αλλωστε παιχνιδι ειναι σιγα...

Θυμαστε που ειχα βρει χακερ στο παιχνιδι;

Την ιδια μερα μετα το ανεβασμα του βιντεο και το report μου στην ea μου απαντησαν πριν λιγο οτι η ομαδα της dice ειδε αναλυτικα το βιντεο μου και ο τυπος χακαρει,το αιτημα εχει προωθηθει στους ανωτερους και θα τον βρουν για να πεσει perma-ban στον λογαριασμο του και στην ip του γενικοτερα απο την ea.

• Like 3
Δημοσ.

Μωρε κ εγω αμα νευριασω τα μαμαω ολα και δεν χαμπαριαζω τιποτα,αλλωστε παιχνιδι ειναι σιγα...

Θυμαστε που ειχα βρει χακερ στο παιχνιδι;

Την ιδια μερα μετα το ανεβασμα του βιντεο και το report μου στην ea μου απαντησαν πριν λιγο οτι η ομαδα της dice ειδε αναλυτικα το βιντεο μου και ο τυπος χακαρει,το αιτημα εχει προωθηθει στους ανωτερους και θα τον βρουν για να πεσει perma-ban στον λογαριασμο του και στην ip του γενικοτερα απο την ea.

θα του κανουν τα μούτρα κρεας... 

και με αλλο account θα μπαινει κανονικά σιγα τα ωα

• Like 2
Δημοσ.

πωωωωωωωωωπωωωωωωω θα τον κάνουν ντααααα τώρα!

(όποιος βάζει hax σημαίνει ότι έχει λεφτά παιδιά,γιατί τα καλά hax είναι πληρωτά,άρα θα πάρει νέο παιχνίδι,νέο account και νέα hax και θα έρθει να σας βρει)

(παρόλα αυτά,καλά κάνατε και τα στείλατε αυτά στο report)

Δημοσ.

λεφτά να έχει να αποκτά e-penis σε μαλακίες μιας και δεν έχει τι να κάνει στη ζωή του προφανώς.

εγώ το χρέος μου το έκανα πάντως,απο κει και πέρα έτσι θα συνεχίζω,όχι ότι θα καταφέρω κάτι αλλα τουλάχιστον όχι επειδή έχουν χακ μπορούν να τα γαμάνε όλα σε ένα παιχνίδι.

Δημοσ.

μια χαρα τον μαμ*σαμε... πολυ απλα τοσες εκατονταδες ωρες που εκανε και εφτιαξε ενα γαματο ratio (μουφα βεβαια) πηγε στραφτι και ξανα απο την αρχη! πιστεψτε με εχει ξενερωσει οχι για τα λεφτα, για τον κοπο που εκανε...!!!

Δυσκολα θα παιξει ξανα αλλες τοσες ωρες, ισως δεν ξανακανει και cheat

Δημοσ.

Αυριο κατα τις 11 το πρωι θα μπω να κοψω μερικους κ@λους!

Οποιος ειναι μεσα να στειλει ενα μνμ στο battlelog η origin να κοψουμε μαζι!

• Like 1
Δημοσ.

Δώστε μας το προφίλ αυτουνου να το δούμε και μεις.. Αλλά όταν εχεις hax,δεν θες ώρες κάποια λεπτά θες και το κάνεις το kd που καίει τους πάντες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...