MacGyver2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Εγω πάντως πηγαίνω σ'αυτό το Site: http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=3060&game=Battlefield%204">site για να δω αν μπορώ να παίξω κάποιο game. Τώρα κατά πόσο είναι αξιόπιστο δεν ξέρω.
xlapatsas4000 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 πολυ αξιοπιστο http://www.systemrequirementslab.com/
venumis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Πιστεύω οτι για να αποδείξεις ότι έχει η AMD μάπα πυρήνες όπως λές θέλει καλές γνώσεις hardware. Δεν λέω οτι η AMD είναι καλύτερη απο την Intel. Αυτό που υπονοώ είναι οτι η διαφορά τους δεν είναι τόσο μεγαλή όσο φαίνεται. Και ποιός μου λέει εμένα οτι το σύνολο του λογισμικού που βγαίνει δεν είναι Intel optimized ; Ξέρεις κανένα παιχνίδι ή εφαρμογή που να εκμεταλεύεται πάνω απο 4 πυρήνες ; 4 ;;; Και πολλούς λέω...Άρα η σύγκριση δεν είναι σωστή. Όσο για το game και 64 παίχτες να έχει μέσα η CPU μου είναι επαρκέστατη. Ας προγραμματίσουν το game τους να εκμεταλεύεται πάνω απο 4 πύρηνές και βλέπουμε...Όσο για το B3 ορίστε : http://www.anandtech.com/bench/GPU12/400 48 fps η GTX660. Άρα δεν ισχύει αυτό που είπες πρίν. Είναι επαρκέστατη η κάρτα. Όσο για τα frame drops θέλω να πιστεύω οτι ήταν θέμα CPU. Δεν χρειάζεται να έχεις τέρας PC για να παίξεις τα σημερινά παιχνίδια με εξαίρεση απλώς κάποια games τύπου Crysis 3 και Metro Last Light (Night... )... Κάθεστε και αγχώνεστε για το πιο κακογραμμένο παιχνίδι. Και εγώ το παίζω αλλά έχει χιλιάδες κόσμος ανεξήγητα προβλήματα κάι ανεξήγητες λύσεις! Για το frame drops που λες δοκίμασε από το control panel της nvidia να αλλάξεις την προεπιλογή στο power management.
konstantinos77 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δεν ειναι κακογραμμενο το παιχνιδι απλα δεν τρεχει σωστα σε ολα τα συστηματα...Δηλαδη δεν αποδιδει στο μεγιστο αυτο θελω να πω.
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δεν είναι αλλά το καταντάει η DICE με τα patches.. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Fix one thing, break 5. Wait for 3 months for next fix. Repeat. 2
nikosggg3 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 οχ τοσα πολλα προβληματα εχει το battlefield?. και σκεφτομουν να το παρω. δλδ με 64 players στο map θα εχουμε προβλημα?
nzeppos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Αν και δεν θα σου πρότεινα να το πάρεις από Day One, πριν ακούσεις έστω τι περίπου παίζει, γενικά θα έλεγα ότι δεν θα είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. Συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις όλες οι πλευρές υπερβάλλουν σε κάποιο βαθμό. Στο μόνο που δεν υπάρχει καμία υπερβολή και είναι το μεγαλύτερο σκουπίδι/έκτρωμα από καταβολής σύμπαντος είναι στο βρωμερό Origin. 3
xlapatsas4000 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 εγω παλι με το battlefield 3 ειμαι πολυ ευχαριστημενος, και με το origin, δεν με πεταξε ουτε μια φορα, δεν laggarei πολυ καλη αναλογια γραφικων fps. Γενικα μου φανηκε πολυ καλο ! βεβαια αυτη ειναι η αποψη μου... ** το origin παλι το βρισκω πολυ συμπαθητικο
nikosggg3 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 εγω ειχα παρει παλιοτερα 2 call of duty και δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα. απλα τα βαρεθηκα τα call και ειπα να παω σε battlefield. 1
nzeppos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 ** το origin παλι το βρισκω πολυ συμπαθητικο Για κανένα λόγο όμως;;; Τώρα έχω μπλέξει πάλι με το κλασικό πρόβλημα shift-f1 (ή alt-tab): http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/75/9650697.page Το Origin είναι πραγματικά ο απόλυτος ορισμός όπου μετά από κάθε update: Fix one thing, break 5. Wait for 3 months for next fix. Repeat. Θάνατος στο Origin, κρεμάλα, εκτέλεση, στον τοίχο. 2
sotiris123 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 το προβλημα που υπηρχε που δεν κραταγε τα στοιχεια συνδεσης το φτιαξανε? ειχα μπει πριν κανα 2 βδομαδες και τπτ... 1
Πέτρος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Φυσικά και όχι... Νέο update προχτές, τα ίδια σκ@τά! 2
nzeppos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Καλά, αυτό κι αν είναι που δεν παίζει να το φτιάξουν ποτέ. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα