Προς το περιεχόμενο

Battlefield 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω λεω να καμπερωσουμε ολοι και να μην βγει κανεις απο την βαση.Να κατσει η μια ομαδα στην μια πλευρα και η αλλη στην απεναντι. Ετσι ρε παιδι μου να δουμε ποτε θα ληξει το ματς.Ας παιζει ο καθενας οπως θελει αλλα οταν ο αλλος δεν προχωρα και μενει σε ενα σημειο τοτε δεν υπαρχει παιχνιδι.Δηλαδη βαζεις τα κοροιδα να ανοιγουν το δρομο και εσυ περιμενεις μηπως περασει κανα λαγουδακι.Το λεω για περιπτωσεις που υπαρχει camp μεχρι αηδιας και οχι οταν προσπαθει να καλυφθει καποιος.Οι παικτες που αφηνουν τα fps αν κοιταξετε στα foroum 2 πραγματα βαριουνται.Τους cheater και τους camper  που εχει το καθε game.Ενω στα παιχνιδια που ειναι αυτα τα δυο σε μικροτερο βαθμο παραμενουν αρκετοι παικτες κα ας εχουν περασει χρονια απο την κυκλοφορια του game.

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μεγαλη αληθεια ειπες.Παντα υπαρχουν αυτοι που παιζουν κανονικα και αρκετοι "καλοι" παιχτες που μου καθονται αραχτοι και μοστραρουν μετα k/d .Επισης υπαρχει και η αλλη σχολη που βαζει λαγους μπροστα και ο αλλος κινειται σε μια περιοχη απο πισω και μαζευει τα kills και δεν ασχολουνται ουτε με objectives ουτε με τιποτα.Για αυτο μου αρεσει το hardcore γιατι σε κατι τετοιους απο την ομαδα μου τους δινω εγω damage χωρις να το καταλαβουν...

Δημοσ.

Να ήταν ρώσος θα σου έλεγα χακάρει 99%

τί ρατσισμός είναι αυτός;

Και δεν είσαι ο μόνος που το λέει.Τους βγάλατε το όνομα!

Δημοσ.

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/502348439652557888/834353638/

Ειναι αυτο που ελεγα.Αν εχεις ομαδα,και squad δεν το χανεις με τπτ.Γυρισαμε το ματσακι απο baserape.Tο καλυτερο squad που ειχα ποτε μου.Revives ολη την ωρα και ο sapport απο πισω με ammo.Παιζαμε εναντιον των admins.

Δημοσ.

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/502348439652557888/834353638/

Ειναι αυτο που ελεγα.Αν εχεις ομαδα,και squad δεν το χανεις με τπτ.Γυρισαμε το ματσακι απο baserape.Tο καλυτερο squad που ειχα ποτε μου.Revives ολη την ωρα και ο sapport απο πισω με ammo.Παιζαμε εναντιον των admins.

μήπως λέω κάτι χαζό.....είναι ομαδικό παιχνίδι και παίζεται σωστά μόνο με clan;

Οι Ρωσοι ειναι παγκοσμιως γνωστο οτι hackaroun...

ττσσσσ,ντροπή!

Δημοσ.

μήπως λέω κάτι χαζό.....είναι ομαδικό παιχνίδι και παίζεται σωστά μόνο με clan;

ττσσσσ,ντροπή!

Δεν χρεαιζεται να μου το πεις.Τo ξερω.

Δημοσ.

Δεν χρεαιζεται να μου το πεις.Τo ξερω.

παρότρυνση είναι για όσους δεν έχουν clan να μπούνε,να χαρούνε το παιχνίδι,και όχι public,αλλά σε αγώνες esl κτλ!

Δημοσ.

τί ρατσισμός είναι αυτός;

Και δεν είσαι ο μόνος που το λέει.Τους βγάλατε το όνομα!

δυστυχώς έτσι είναι.

Δεν έχω πετύχει γερμανο/γάλλο/άγγλο/ιταλό να χακάρει όυτε καν ρουμάνους-βούλγαρους.

Αντίθετα ρώσους και άτομα απο το ανατολικό μπλόκ έχω πετύχει αρκετούς και μάλιστα οι μισοί είναι άτομα φανατισμένα,russia rules κλπ κλπ.

Μάλιστα έχω πετύχει και ρατσιστικό σέρβερ που έκανε auto-ban ρώσικες IP :-D

Δημοσ.

Πιαζεις esl αδερφε?

Μπα όχι,το έχω παρατησει το σάπιο αυτό παιχνιδι,υπάρχουν πιο αξιόλογα παιχνίδια αλλά και bf να ασχοληθεί κανείς. Έπαιζα με την clan μου όμως.

δυστυχώς έτσι είναι.

Δεν έχω πετύχει γερμανο/γάλλο/άγγλο/ιταλό να χακάρει όυτε καν ρουμάνους-βούλγαρους.

Αντίθετα ρώσους και άτομα απο το ανατολικό μπλόκ έχω πετύχει αρκετούς και μάλιστα οι μισοί είναι άτομα φανατισμένα,russia rules κλπ κλπ.

Μάλιστα έχω πετύχει και ρατσιστικό σέρβερ που έκανε auto-ban ρώσικες IP :-D

Μικρό πανέρι να κρατας για τις "μεγάλες δυνάμεις",αν παρακολουθεί τα πράγματα θα ξέρεις ότι η φωλιτσα τους είναι λίγο λερωμενη και σε μεγάλες διοργανώσεις..

Αλλά ναι οτι χακαρουν πολύ οι ρώσοι το ξέρω απο τον dayz server μας.

Δημοσ.

Εχθές είδα ένα server, Πολωνία πλευρά, που πολύ απλά στο τίτλο του έγραφε "NO RUSSIANS".

Μάλλον δεν φταίει μόνο η μεγάλη "αδυναμία" που έχουν για τους Ρώσους εκεί στην Πολωνία...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...