Xristaras12 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 ναι και οταν βιαζεις τον admin scout helli vs scout helli τρως kick για baserape. στην silk τα c4dirtbikes χαλανε τελειως το παιχνιδι με tank και lav. εγώ το κάνω και με LAV τούτο,βάζω στο κάτω μέρος C4 και όταν είναι στα τελευταία του και πάει για φούντο(4% health)το παίζω καμικάζι μάνο,δοκίμασα το L96A1 όπως προτείνεις ότι είναι καλύτερο για sniping. Μπορώ να πω ότι με βοήθησε αρκετά περισσότερο σε πιο κοντινές αποστάσεις σε σχέση με το πάναργο SRR-61. Δυστυχώς δεν έχω το GOL για να έχω πλήρη άποψη για όλα τα sniper rifles δυστυχώς.
aetos1988 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 μάνο,δοκίμασα το L96A1 όπως προτείνεις ότι είναι καλύτερο για sniping. Μπορώ να πω ότι με βοήθησε αρκετά περισσότερο σε πιο κοντινές αποστάσεις σε σχέση με το πάναργο SRR-61. Δυστυχώς δεν έχω το GOL για να έχω πλήρη άποψη για όλα τα sniper rifles δυστυχώς. Και εγώ θέλω το GOL προς το παρόν βολεύτηκα με το SRR-61
Xristaras12 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 αν έχεις-γνωρίζεις άτομο να μας δανείσει σέρβερ ανταλλάσω τα kills που χρειάζονται για το gol ώστε να το ανοίξουμε και οι 2. αν ακούει κανείς βοηθήστε μας :Ρ
stathisgtr Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/501827336211185024/834353638/ Παρτε gol magnum να εχετε.Τα κολωπαιδια μας ειχαν baserape απο την αρχη.Ειχα κολωομαδα.Μονος sniper στην ομαδα και ολη φοναζαν οτι ειχα cheat.Οποιος θελει βοηθεια για ξεκλειδωμα ας πει.Ετσι το εκανα και γω.Παιδια απο τα καλυτερα bolt action sniper rifles.Ειδικα αν παιζεις aggresive εισαι ανικητος.Αλλα παντα aim for the head. 1
aetos1988 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/501827336211185024/834353638/ Παρτε gol magnum να εχετε.Τα κολωπαιδια μας ειχαν baserape απο την αρχη.Ειχα κολωομαδα.Μονος sniper στην ομαδα και ολη φοναζαν οτι ειχα cheat.Οποιος θελει βοηθεια για ξεκλειδωμα ας πει.Ετσι το εκανα και γω.Παιδια απο τα καλυτερα bolt action sniper rifles.Ειδικα αν παιζεις aggresive εισαι ανικητος.Αλλα παντα aim for the head. 73 headshots! Από τα 92 kills τα 73 είναι headshot . Και εγώ αυτό κάνω όταν είναι η ομάδα μου noob παίρνω sniper καμπεριάζω κάπου απόμερα και δεν καταλαβαίνω τίποτα
Alejandro Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Και μετά γκρινιάζετε για campers και άτομα που δεν παίζουν το objective... 1
stathisgtr Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Και μετά γκρινιάζετε για campers και άτομα που δεν παίζουν το objective... Αν μιλας για μενα ,δες τα στατς.Και εγω ειμαι εναντιον των καμπεραδων και οταν βλεπω οτι ειναι η ομαδα ετσι παντα φευγω απο το παιχνιδι. 92-46 δεν ειναι καμπερομα.Ειναι προσπαθω σαν τον βλακα μονος μου να ξεφιγω απο το baserape.Aν καμπεροθω θα εχω 100-0 (λεω εγω).
BlackBird79 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Και μετά γκρινιάζετε για campers και άτομα που δεν παίζουν το objective... +1
Alejandro Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Αν μιλας για μενα ,δες τα στατς.Και εγω ειμαι εναντιον των καμπεραδων και οταν βλεπω οτι ειναι η ομαδα ετσι παντα φευγω απο το παιχνιδι. Η απάντησή μου πήγαινε στο: Και εγώ αυτό κάνω όταν είναι η ομάδα μου noob παίρνω sniper καμπεριάζω κάπου απόμερα και δεν καταλαβαίνω τίποτα
stathisgtr Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Η απάντησή μου πήγαινε στο: Και τι πρεπει να κανει ο ανθρωπος?Αν η ομαδα ειναι για τα αναθεμα.Δεν εχουν ιδεα απο objective play,γουσταραρουν baserape,o αδμιν ειναι κοιμισμενος,κτλ.Τι να κανει?Μπαινεις σε squad και τους βλεπεις απο την πρωτη στιγμη να μην κανουν spown και να περιμενουν το c flag(operation locker) για να αραξουν.Δεν μπορεις να κανεις παιχνιδι μονος σου.
Alejandro Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Και τι πρεπει να κανει ο ανθρωπος?Αν η ομαδα ειναι για τα αναθεμα.Δεν εχουν ιδεα απο objective play,γουσταραρουν baserape,o αδμιν ειναι κοιμισμενος,κτλ.Τι να κανει?Μπαινεις σε squad και τους βλεπεις απο την πρωτη στιγμη να μην κανουν spown και να περιμενουν το c flag(operation locker) για να αραξουν.Δεν μπορεις να κανεις παιχνιδι μονος σου. Αν ισχύουν αυτά που γράφεις, πολύ απλά φεύγεις από τον server! Το θέμα είναι ότι σε όλο το thread πέφτει κράξιμο στους campers, αυτούς που δεν παίζουν το objective και τους stats lovers και τελικά φαινέται ότι και αυτοί που κράζουν, τα ίδια κάνουν! Κοινώς όταν μας συμφέρει είναι δικαιολογημένο και όταν μας το κάνουν είναι έγκλημα...
aetos1988 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Και τι πρεπει να κανει ο ανθρωπος?Αν η ομαδα ειναι για τα αναθεμα.Δεν εχουν ιδεα απο objective play,γουσταραρουν baserape,o αδμιν ειναι κοιμισμενος,κτλ.Τι να κανει?Μπαινεις σε squad και τους βλεπεις απο την πρωτη στιγμη να μην κανουν spown και να περιμενουν το c flag(operation locker) για να αραξουν.Δεν μπορεις να κανεις παιχνιδι μονος σου. Ακριβώς αυτό φυσικά είμαι κατά των campers αλλά όταν είναι έτσι η ομάδα όσες φορές προσπάθησα να φύγω από το baserape ούτε 2 βήματα δεν μπόρεσα να κάνω
Alejandro Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Ακριβώς αυτό φυσικά είμαι κατά των campers αλλά όταν είναι έτσι η ομάδα όσες φορές προσπάθησα να φύγω από το baserape ούτε 2 βήματα δεν μπόρεσα να κάνω Και γιατί δεν φεύγεις από τον server???
aetos1988 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Και γιατί δεν φεύγεις από τον server??? Προσαρμόζομαι εκάστοτε απαιτήσεις , υπάρχουν φορές που βγαίνω 1
Xristaras12 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 τι θα γίνει θα μαζευτούμε να ανοίξουμε κανένα όπλο; θελω L85A2 και GOL Magnum. Ανταλλάσω τα kills που χρειάζονται για κάτι δικό σας :Ρ εγώ πάντως σε καταστάσεις baserape δεν συμμετέχω καν,είμαι πισω με recon και αν πετύχω κανέναν πέτυχα,αλλιώς κλάιν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα