Προς το περιεχόμενο

Battlefield 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πως περνετε ολοκληρη εικονα απο το report? εννοω screenshot αλλα να τα δειχνει ολα γιατι εχει μπαρα

και εχει και προς τα κατω στατιστικα. Νομιζω ειχατε αναφερει παλια το προγραμμα , ας το πει καποιος ξανα.

Εγω παιζοντας τελευταια παρατηρω οτι ΣΥΝΕΧΩΣ για καποιο λογο σχεδον παντα Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙ ΠΡΩΤΟΣ

με σημαντικη διαφορα χρονου ωστε να εχει βασικο πλεονεκτημα ανεξαρτητως οπλου μου, και να σκεφτειτε οτι εχω

ping περιπου 50-60 με past path. Τι διαολο δηλαδη. και με low graphics kai me high.

Εκτος αν ολοι αυτοι που με σκοτωνουν εχουν cheats και βαραει ο ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΙΛΟΤΟΣ. Δεν ειμαι δα και τοσο αργος!

Δημοσ.

πως περνετε ολοκληρη εικονα απο το report? εννοω screenshot αλλα να τα δειχνει ολα γιατι εχει μπαρα

και εχει και προς τα κατω στατιστικα. Νομιζω ειχατε αναφερει παλια το προγραμμα , ας το πει καποιος ξανα.

Εγω παιζοντας τελευταια παρατηρω οτι ΣΥΝΕΧΩΣ για καποιο λογο σχεδον παντα Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙ ΠΡΩΤΟΣ

με σημαντικη διαφορα χρονου ωστε να εχει βασικο πλεονεκτημα ανεξαρτητως οπλου μου, και να σκεφτειτε οτι εχω

ping περιπου 50-60 με past path. Τι διαολο δηλαδη. και με low graphics kai me high.

Εκτος αν ολοι αυτοι που με σκοτωνουν εχουν cheats και βαραει ο ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΙΛΟΤΟΣ. Δεν ειμαι δα και τοσο αργος!

Hi frequency network αν δεν το έχεις βάλει στο high βάλτο. Network smoothing factor εγώ το έχω στο μηδέν.Από εκεί και πέρα σε τι server παίζεις είναι το θέμα.Κάτι άλλο που μετράει για μένα είναι η ώρα που θα παίξω.Πρωινές ώρες μετά από ύπνο κάνω τα καλύτερα games.Μετά την δουλειά αν κάνω game είναι σαν να παίζω πρώτη φορά.Όπως εχθές το βράδυ σε μια φάση κοιτάω το σκορ και ήτα 2- 10 και όπως το είπες με είχαν οι αντίπαλοι λες και είχαν όλοι cheats.Απλά ήμουν κουρασμένος.

όχι αλλά μου κάνει εντύπωση ότι το συγκεκριμένο αρχείο είναι 0ΚΒ!!!!

https://www.dropbox.com/s/t7t7koenl8jxepu/Καταγραφή.PNG

Όντως περίεργο που 0 kb.Μπορείς να restore τα Windows.Νομίζω έκανε update εχθές εμένα. Windows 8.1 έχω.
Δημοσ.

Αμαν ρε φιλε σε εχει φαει η γκαντεμια!!!!!!!

Άστα να πάνε, τέλος πάντων κάτι έφτιαξα και κατάφερα και έπαιξα λήγω για δοκιμή αλλά ακούω το μηχάνημα να ζορίζετε και φοβάμαι  ότι εάν παίξω για ώρα θα κρασάρει.....

Θα κάτσω να μετρήσω θερμοκρασίες  και το βράδυ που θα έχω χρόνο θα κάτσω να παίξω να δω τι γίνετε....

Μπαίνει κανείς βράδυ μετά της 22:00?

Peteranos είμαι στο BF4.......

Δημοσ.

Άστα να πάνε, τέλος πάντων κάτι έφτιαξα και κατάφερα και έπαιξα λήγω για δοκιμή αλλά ακούω το μηχάνημα να ζορίζετε και φοβάμαι  ότι εάν παίξω για ώρα θα κρασάρει.....

Θα κάτσω να μετρήσω θερμοκρασίες  και το βράδυ που θα έχω χρόνο θα κάτσω να παίξω να δω τι γίνετε....

Μπαίνει κανείς βράδυ μετά της 22:00?

Peteranos είμαι στο BF4.......

Τι pc έχεις;  Τα windows είναι γνήσια ; 

Σε κάνω αίτημα ener88gameGR

Δημοσ.

i5 2500K, 16GB RAM, HD6950 2GB.......

Από τον θείο.......

Είμαι φουλ από φίλους, θα κάνω μια εκκαθάριση και θα σου κάνω αποδοχή....

Δημοσ.

i5 2500K, 16GB RAM, HD6950 2GB.......

Από τον θείο.......

Είμαι φουλ από φίλους, θα κάνω μια εκκαθάριση και θα σου κάνω αποδοχή....

καρντάση σε έστειλα request ;)

Δημοσ.

To χειροτερο πραγμα που εχω σιχαθει στα fps εκτος των cheater ειναι και οι spawn campers.Γενικα πρεπει να αρχιζουν να πεφτουν αρκετα kicks γιατι καταντα βλακεια το παιχνιδι.Αν δεν θελεις δραση ρε φιλε παιξε κανα αλλο game τι καθεσε και χαλας το παιχνιδι των αλλων.Απο τοτε που βγηκε αυτη η βλακεια με τα leaderboards χαλασαν ολα τα παιχνιδια.Σταματησε το fair play στο ονομα των stats.

Δημοσ.

Πολυ καλος server με active admin, πεφτουν ban μεχρι και για c4 dirtbike

Γιατί, τί ζόρι τραβάνε με τα c4 και dirtbikes δηλαδή;

Μια χαρά suicide bomber μου κάνει, είναι και της μόδας...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...