Προς το περιεχόμενο

Battlefield 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Mε το Famas εχω μεγαλ ιστορια καθως το χρησημοποιουσα στο bf3 οταν επαιζα στο ps3! Ηταν το αγαπημενο μου οπλο... 

Στο bf4 δεν το εχω χρησημοποιησει πολυ αλλα τωρα εχω ξεκινησει να ξεκλειδωνω διαφορα assault rifles και μετα το aug που ειμαι τωρα ξεκιναω famas. Το καλυτερο loadout για famas rds reflex, muzzle brake-compensator, laser shight και angeld η folding grip. Full stability δηλαδη γιατι σε αυτον τον τομεα πασχει πολυ...

Δημοσ.

Mε το Famas εχω μεγαλ ιστορια καθως το χρησημοποιουσα στο bf3 οταν επαιζα στο ps3! Ηταν το αγαπημενο μου οπλο... 

Στο bf4 δεν το εχω χρησημοποιησει πολυ αλλα τωρα εχω ξεκινησει να ξεκλειδωνω διαφορα assault rifles και μετα το aug που ειμαι τωρα ξεκιναω famas. Το καλυτερο loadout για famas rds reflex, muzzle brake-compensator, laser shight και angeld η folding grip. Full stability δηλαδη γιατι σε αυτον τον τομεα πασχει πολυ...

Αυτο το loadout εχω και εγω.Απλα δεν βαζω ποτε λειζερ.Οποτε το εβαζα με σκοτωναν πιο ευκολα.Προδιδει τη φεση σου.Πασχει πολυ απο recoil αλλα αν το μαθεις και το γεμισμα του δεν το αλλαζεις.Πεζω μονο με aek και famas.Aπλα ειμαι της επιθεσης συνεχεια τροω τα μουτρα μου πολλες φορες ,ειδικα αν δεν εχεις καλο squad να παιξεις.Locker που παιζω συνεχεια εχω αυτο το θεμα.Αν η ομαδα ειναι καλη θα κανω και καλα stats.Aλλα αυτα τα δυο λογο του οτι ειναι γρηγορα οπλα με σωζουν.

Μου εβγαλε και εμενα σημερα κατι τετοιο.Εκανα restart και ηταν κομπλε.

Δημοσ.

Ναι το laser στο Famas δεν χρειαζεται γιατι εχει ηδη διαστημικο Hip fire και φυσικα αποκαλυπτει την θεση σου...Εγω laser βαζω συνηθως στα assault rifles γιατι δεν εχουν πολυ καλο hip fire. 

Με carbine εχεις ασχοληθει καθολου? Ποιο προτινεις? Εγω παντως χρησημοποιω στο 90% των match που παιζω engineer  ACE 52. Τρομερο dmg και με τα καταλληλα attachments αποκταει και καλο stability...

Δημοσ.

Sniper L96A1 χωρις δευτερη σκεψη... 

Το χρησημποιω σε ολα τα παιχνιδια battlefield(bf3,bf4, playforfree) και ειναι το αγαπημενο μου οπλο. Αυτος ο μεταλικος ηχος που βγαζει οταν ριχνεις ειναι τρομερος! 

Δημοσ.

<p>Ναι το laser στο Famas δεν χρειαζεται γιατι εχει ηδη διαστημικο Hip fire και φυσικα αποκαλυπτει την θεση σου...Εγω laser βαζω συνηθως στα assault rifles γιατι δεν εχουν πολυ καλο hip fire. </p>

<p>Με carbine εχεις ασχοληθει καθολου? Ποιο προτινεις? Εγω παντως χρησημοποιω στο 90% των match που παιζω engineer  ACE 52. Τρομερο dmg και με τα καταλληλα attachments αποκταει και καλο stability...</p>

φίλε εγώ ως engineer παίζω με ACE 21 cqb με angled grip , tactical light και σιγαστηρα!

δοκίμασε το!

Αποστολή από το GT-S6500 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Επειδη και εγω locker έπαιζα συνέχεια χρησιμοποιούσα το famas.Απο carbine μανο με το ace52 εχω κανει τα περισσότερα kill και σε ανοιχτούς χάρτες αλλα και σε close quarters.Απλα έβαλα το famas μετα γιατι το ace 52 εχει χαμηλό rate of fire.Ασχετο αλλα με εχει πιάσει μια μανία και εχω λιώσει το bad company 2 +Vietnam αυτές τις μέρες.Αυτο που λέει ο φιλος το ace 21 μια φορά το δόκιμασα και εχει πολυ καλο accuracy απο οτι ειδα.

Δημοσ.

Μου εβγαλε και εμενα σημερα κατι τετοιο.Εκανα restart και ηταν κομπλε.

Έχω δοκιμάσει τα πάντα  επανεκκίνηση, απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση του bf4 ενημέρωση το windows, ενημέρωση της κάρτας γραφικών, απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση του origin  ..........................................

:devil:  :devil:  :devil:  :devil:  :devil:  :devil:

Πως μπορώ να διαγράψω DSOUND.DLL  από το system32?

Δημοσ.

Έχω δοκιμάσει τα πάντα  επανεκκίνηση, απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση του bf4 ενημέρωση το windows, ενημέρωση της κάρτας γραφικών, απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση του origin  ..........................................

:devil:  :devil:  :devil:  :devil:  :devil:  :devil:

Πως μπορώ να διαγράψω DSOUND.DLL  από το system32?

Kανε ξανα εγκατασταση directx απο το bf4 φακελο η κατεβασε το απο intrenet

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/500278529832295232/834353638/

Ενα ματσακι απογευματινο.Aek και παλι aek παιδια.Αν το μαθεις δεν σε πιανει κανενας.

• Like 2
Δημοσ.

Ρε θηρίο τι σκορ ειναι αυτα που κανεις?Ωραιος ο φιλος πολυ καλα παιχνιδια.Πρεπει να σε ακολουθήσουμε μηπως και μας αλλάξει η τύχη.

Δημοσ.

Ρε θηρίο τι σκορ ειναι αυτα που κανεις?Ωραιος ο φιλος πολυ καλα παιχνιδια.Πρεπει να σε ακολουθήσουμε μηπως και μας αλλάξει η τύχη.

Αδερφέ μου μην νομίζεις ότι είμαι καλός.Όταν παίζω σε καλή ομάδα που ακολουθεί παίζω καλά που συνήθως παίζω με noobades που καμπερονοντε μπας και κάνουν καλό σκορ.Μην αρχίσω να λέω για τα κολοsupports που δεν δίνουν ammo και μένεις σαν βλακας με το οπλακι. Και μετά παλεύεις με μαχαίρι. Απλά αποφεύγω πίστες με explosives και δεν μπορώ τα οχήματα.Αν κάποιος θέλει να παίξει, να μάθει τα όπλα(όχι τα kits),να ανεβάσει το skill του να προτιμάει να παίζει σε τέτοιου είδους server.

φίλε εγώ ως engineer παίζω με ACE 21 cqb με angled grip , tactical light και σιγαστηρα!

δοκίμασε το!

Αποστολή από το GT-S6500 με τη χρήση Insomnia App

Ότι καλύτερο ο σιγαστήρα.Ειδικά όταν θέλεις να κάνεις έφοδο από πίσω τους.Απλά χαλάει πολύ ειδικά στο aek τα stats η απλά πρέπει να το μαθω.Πόσες φορές θα με έσωζε ένας σιγαστήρα ούτε εγώ δεν ξέρω με τις ταρζανιες που κάνω.

Thanks, δοκιμάζω....

Για δες...

https://www.dropbox.com/s/r47weibbwveo9tn/Καταγραφή.PNG

Σου έβγαλε αυτό μήνυμα και δεν ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...