Προς το περιεχόμενο

Battlefield 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό δεν λέμε;

attachicon.gifaim.jpg

Thanks φιλε. Εχεις δικιο δεν το ειχα παρατηρησει καν...

Χριστο ετσι με βολευει ρε... Το unpack cores τι ακριβως ειναι? Πρωτη φορα το βλεπω

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οταν καποιο core/thread δεν χρησιμοποιειτα παρκάρει.

τα windows απο default το park cores το έχουν enabled.

Κατέβασε το απο εδω

http://www.coderbag.com/Programming-C/Disable-CPU-Core-Parking-Utility

θα σου έλεγα να μην κατεβάσεις το beta,το κανονικό κάνει μια χαρά την δουλεία του.

Τρέξε μια το παιχνίδι πριν και μια μετα το core unparking και σίγουρα θα δεις διαφορές στα fps σου.

Δημοσ.

Δεν ξερω δεν το εχω δοκιμασει ακομα, αλλα παο την ωρα που εκανα format και εβαλα τα 8αρια παρατηρω αυξημενες θερμοκρασιες σε cpu και gpu κατα 3-5 βαθμους...

Η gpu χτυπησε 93 βαθμους χθες με ανεμιστηρα στο 100%. 

Δημοσ.

καλά έχει και ζέστες αυτές τις μέρες στην αττική γενικότερα,κ έγω παρατηρώ 3-4 βαθμούς παραπάνω αλλά όχι 90άρες.

Δεν κάνεις κανένα καθάρισμα εσωτερικά αν δεν έχεις κάνει;

Προσωπικά έχω γδύσει το κουτί αυτές τις μέρες και έχω βάλει στο πλάι ανεμιστήρα καφετέριας να το χτυπάει,τύφλα να έχουν οι υδροψύξεις ε :P :P :P

• Like 2
Δημοσ.

Ενας τύπος μου είχε πει οτι έφυγε απο ενα platoon επειδη ήταν γεμάτο cheaters.Δεν θυμάμαι το όνομα του platoon να σας πω για να το βλέπατε και μόνοι σας.

Δημοσ.

Εχω κατι μέρες που γύρισα στο bad company 2.Δυστυχως και εκει παρόλο που ειναι πολυ διασκεδαστικό το game εχει πολλούς cheaters.Σημερα είπα σε 2 που ήταν στην αντίπαλη ομάδα οτι τους ανεβάζω στο YouTube για cheat και τι έκαναν?Ειχε ο πρώτος 40-0 και ο άλλος 25-0 και σε σκότωναν με ενα shoot με απίστευτη ταχύτητα.Μετα απο αυτο που είπα και οι 2 κάθισαν και μάζεψαν απο 2-3 deaths και μου έλεγαν κοιτά δεν ειμαι cheater και μένα με σκοτώνουν.Ο άλλος έριχνε με tanks απο την βάση του και έφτανε στην βάση τη δικιά μας και διέλυε τα οχήματα και τους οδηγούς.Η κατάσταση πλέον εχει ξεπεράσει τα όρια και δεν βλεπω να γινεται κατι.Πολλα παιχνιδια εχουν μείνει χωρίς παικτες απο το γεγονός οτι ήταν γεμάτο cheaters.Εκτος αυτού δεν υπαρχει fair play και τα rules γράφουν οι servers δεν τα ακολουθεί κανένας αλλα ουτε τρώνε και kick.Στο τέλος θα νοικιάσουμε ενα server και θα παίζουμε μεταξύ μας απο οτι βλεπω.

• Like 7
Δημοσ.

σημερα με σκοτωσε ενας με νεροπιστολο (το απλο πιστολι ξερετε) απο τα αναθεμα και ειχα 100% health!

σιχτιριζεις η οχι?! :ph34r:

• Like 3
Δημοσ.

Η λυση για τους cheaters ειναι μια και δοκιμασμενη απειρες φορες... Vote ban οπως στο cod4... Cheatares? Vote ban και αμα η πλειοψηφια θελει να φυγεις τελειωσε... Τι περισσοτερες φορες τουλαχιστον δουλευε...

Δημοσ.

ναι ναι.

Περνα 8.1 απ ευθειας μην "βαραινεις την εγκατάσταση εξαρχής+ την αναμονή :Ρ

Αν δεν εχεις πες μου να σου δώσω

Μετά κάνε και Unpark cores και δες την διαφορά.Αν και απ οτι ειπαμε σε κοβει ο επεξεργαστης για παραπάνω :Ρ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...