gildo Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Γυριστε λιγο στο bad company 2 και θα δειτε διαφορα με το 4.Μονο τα γραφικα το χαλανε λιγο.
MavroManitari Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Γυριστε λιγο στο bad company 2 και θα δειτε διαφορα με το 4.Μονο τα γραφικα το χαλανε λιγο. Εγώ λέω να το γυρίσουμε στο CS 1.6 να νιώσουμε που δεν buggάρει έτσι...
gildo Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Αμα κατσεις να το σκεφτεις στο τελος ολα τα ιδια σ@@@α ειναι.Αυτο που χαλαει τα παιχνιδια εκτος των cheater ειναι το καμπερωμα μεχρι θανατου.Ο σκοπος ειναι το objective αλλα δυστυχως o καθενας κοιταει το πισινο του και να μη χαλασει τα stats του.
gildo Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Μα δεν είπα για το rush που η μια ομάδα αμύνεται.Μιλαω γενικα οτι δεν υπαρχει συνεργασία και αυτο κανει το παιχνίδι ακομα χειρότερο.Ποσες φορες δεν έχετε δει να γκρινιάζουν γιατι η ομάδα δεν κανει το objective και παιζει τελείως παθητικά.Στο κάτω κατω παιχνίδι ειναι δεν σκοτώνεται κανεις στα αλήθεια.
Xristaras12 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Η άμυνα στο rush απαιτεί καμπέρωμα. σε σχετικό περιστατικό rush στην operation mortar έχω πεθάνει στο γέλιο γιατί οι μισοί εχθροι είχαν καμπερωθεί στα βουνά. Και μάντεψε αυτοί έκαναν επίθεση,μας ρήμαζαν όλους και κανείς δεν κατέβαινε να οπλίσει την M-COM :Ρ
Raikkonen86 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δυστηχως ειναι οπως τα λετε τα πραγματα παιδες... Πλεον ελαχιστοι ενδιαφερονται για objective, ολοι κοιτανε την παρτυ τους και τα στατς τους να ειναι ειναι ωραια... Καποιες φορες νιωθω λιγο κοροιδο οταν βλεπω πχ απο τα 100 revives της ομαδας τα 80 να ειναι δικα μου( εχει συμβει). Περνουν ολοι οι γιατροι m320 και σπαμαρουν ασταματητα...Το ιδιο ισχυει και για τους support... Κουβαλανε ολοι xm25 και σπαμαρουν... Ευτυχως υπαρχουν και καποιοι καλοι παικτες που ενδιαφερονται για την ομαδα και μπορεις να παιξεις σωστα και να ευχαριστηθεις... Αλλιως δημιουργια squad κλειδωμα και αντε γεια...
greeneye Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 οι περισσοτεροι δε γνωριζουν τα objectives. Νομιζουν οτι σε ολα μπαινεις κανεις το Ραμπο και βγαινεις. Και εγω δεν εχω παιξει πανω απο 3-4, (TD,conquest large ktl)θα αρχισω να τα παιζω ολα, ειμαι στη φαση που ξεκλειδωνω ολα τα οπλα και τα εξαρτηματα τους.
Raikkonen86 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Ρε μαγκες.... Εχω ενα προβλημα... Πριν 3 μερες εκανα φορματ και εβαλα win8.1 pro... Εκανα backup τον φακελο του bf4... ενω στα Vanilla maps παιζει κανονικα μολις παω να μπω σε καποιο map απο dlc μου λεει οτι πρεπει να κατεβασω το dlc. Εγωομως εκανα κανονικα olo φακελο backup και υποτιθεται το origin εκανε επαληθευση τα dlc... Τι διαολο?
Πέτρος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Έχει απαντηθεί λίγο (αρκετά) πιο πίσω, είχα παρόμοιο πρόβλημα. Από όσο θυμάμαι, πρέπει να "δηλώσεις" χειροκίνητα τα dlcs. Googlαρε το, θα τη βρεις άμεσα τη λύση.
Raikkonen86 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Επισης κατι αλλο... Το aiming down shight συνηθως ηταν απλα το πατημα δεξι κλικ και εμενε εκει... Τωρα για να κανω ads πρεπει να κραταω πατημενο το δεξι κλικ αλλιως γυρναει σε κανονικο... Πως το αλλαζω αυτο?
Raikkonen86 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δεν βρηκα κατι στα options που να το κανει ξανα οπως ηταν... Και τα αλλαξα ολα (τα σχετικα)...
Xristaras12 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δεν βρηκα κατι στα options που να το κανει ξανα οπως ηταν... Και τα αλλαξα ολα (τα σχετικα)... Το Default του ADS ειναι hold button και απορώ πως παίζεις με 1 κλικ να στο κραταει συνέχεια ADS=συνέχεια πατημένο δηλαδης επίσης κάνε unpark cores δαν δεν έχεις κάνει ηδη!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα