ultraex2003 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Play Battlefield 4 free for 168 hours (until August 14) https://www.origin.com/en-ie/store/free-games/game-time
Πέτρος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Οι αλλαγές θα φανούν στην πράξη... Μήπως να στρώσουν γενικότερα τα όπλα? Χτες, στην Pearl, Bulldog vs Shotgun, χαμένος από τα αποδυτήρια σε οποιαδήποτε απόσταση ήμουν. Να καραμπινιάζω στα 3μέτρα και να πεθαίνω από μια σφαίρα του βρωμόσκυλου, πάει πολύ...ειδικά όταν κανένα άλλο assault δεν κάνει τόση ζημιά και μάλιστα τόσο γρήγορα (ούτε καν το scar...στο 3 είχα το G3 και ήξερα: μέσες/μεγάλες αποστάσεις σε έσκισα, κοντινές μάλλον χάνω γιατί το γκουμουτσοπλο αργεί να σηκωθεί...fair!). Πάνω από το 50% όσων παίζουν assault, είναι με το σκυλί...έχει καταντήσει αστείο. Δεν το χρησιμοποιώ, από αντίδραση και μόνο! Όσο για recoil και το χοροπηδητό στους φακούς...έχει καταντήσει αστείο...με κατεβάζουν τα γνωστά καμπεροσκούληκα με 8-16Χ διόπτρες ενώ είμαι στη μέση άλματος και την ίδια ώρα με τα απλά 4Χ σε βολή κατά βολή αλλού βαρούν τα κρούταλα, αλλού χορεύει η νύφη! Στα ουσιώδη πάντως (netcode/lag-ping etc), εγώ προσωπικά ελάχιστη ή και μηδενική βελτίωση έχω δει. Για cheats, με εξαίρεση σε ελάχιστους servers, μπάτε σκύλοι.
Raikkonen86 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Αυτο το Bulldog θελει nerf πραγματικα... Και οντως εχει καταντησει αηδια να εχει ο καθενας ενα bulldog... Εγω χρησημοποιω ace23(medic), ace52(engineer), aws(support) και l96a1(recon) σταθερα και αλλαζω ελαχιστες φορες πχ αν θελω να ριξω κανα κολοπαιδο που τρεχει με το famas παιρνω aek και καθαριζω...
gildo Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Αυτο ειναι το γνωστό βαράμε με οτι έχουμε και ο φιλος ειναι με 70 health και ενα hit τέζα.Το αλλο πάλι που είπε ο green eye ισχύει και αυτό.Βλέπεις όπλα με χαμηλό range να σε τρώνε και το δικο σου που υποτίθεται εχει πιο πολυ damage και range δεν τον φτάνει καν.Δεν θα ξαναπώ παραδείγματα γιατι πλέον τα βλέπουν όλοι καθε μερα. 1
Alithinos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Play Battlefield 4 free for 168 hours (until August 14) https://www.origin.com/en-ie/store/free-games/game-time αν δεν ειχε τα τεχνικα προβληματα που βλεπω να συζηταει ο κόσμος και αυτά: https://www.origin.com/en-ie/store/buy/battlefield-4/pc-download/addon/battlefield-4-vehicle-shortcut-bundle https://www.origin.com/en-ie/store/buy/battlefield-4/pc-download/addon/battlefield-4-soldier-shortcut-bundle θα το ειχα ηδη αγορασει με λεφτα. οπως ειναι ομως,απλα το προσπερνω,και σκεπτομενος οτι θα μου παρει ποσες ωρες μοναχα για να κατεβει δεν μπαινω καν στη διαδικασια του free trial λογο του κοπου. Ειδικα τα DLC τα συγκεκριμενα,εμενα μου τη σπαν περισσοτερο απ' τα τεχνικα προβληματα που βλεπω να αντιμετωπιζουν διαφοροι παικτες. Ποια η ουσια να φτιαξουν ενα leveling system που θα σου παρει μηνες να ολοκληρωσεις,αν σου προσφερουν παραλληλα αμεσο και αυτοματο ξεκλειδωμα με 30 ευρω επιπλεον ? Cheat επι πληρωμη ειναι.
Raikkonen86 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Παντως εγω ετοιμαζομαι ψυχολιγικα για noob invasion αυτες τις μερες που θα ειναι free...
Alithinos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Παντως εγω ετοιμαζομαι ψυχολιγικα για noob invasion αυτες τις μερες που θα ειναι free... καλο ειναι αυτο δεν ειναι κακο. καλυτερο το να υπαρχουν πολλοι servers με ατομα να μπεις,και ας ειν και noobs,παρα να ειναι ελαχιστες οι επιλογες που εχεις,και να ειναι παντου expert players σε ενα παιχνιδι γενικα.
Xristaras12 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Παντως εγω ετοιμαζομαι ψυχολιγικα για noob invasion αυτες τις μερες που θα ειναι free... noob + hackers. έπαιζα στον GRFS και ανα 2-3 λεπτά έβγαινε μήνυμα με banned for multihack κλπ.
Xristaras12 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 μετά απο κόπο και λίγο converting για το μέγεθος του αρχείου πάρτε να δείτε τον χακερά και πείτε μου ότι είμαι τρελός https://www.youtube.com/watch?v=8cIf6yZYUqM 1
gildo Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Μπράβο χρηστο, καλα έκανες και το ανεβάσες.Δυστυχως ομως πολλές φορες ισχύει αυτο που λενε άντε να αποδείξεις οτι δεν εισαι ελέφαντας.Πολλες φορες φωνάζουν κάποιοι αλλα πάντα υπαρχουν οι έξυπνοι που θα απαντήσουν αμέσως με το pro και noob.Οποτε τι punk buster και admins άλλη μια απόδειξη οτι δεν δουλεύει τίποτα απο αυτα.Μπορει να τύχει να πιάσουν μερικούς αλλα μετα θα ξεφυτρώσουν άλλοι τόσοι.Οσο για τους noobs που λέτε οτι θα μπουν απλα θυμήθειτε τι έγινε στο bf3 οταν το έβαλαν free.Ειχε γεμίσει το game με cheat και έβλεπες σε 25 ώρες ο άλλος colonel με k/d ratio 30!!!
Xristaras12 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 εντωμεταξύ δεν ξέρω που αλλού να το στείλω,έχω γράψει σε μερικούς bf4 youtubers γνωστούς και ελπίζω να το διαπομπεύσουν κ εκείνοι.
aetos1988 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 εντωμεταξύ δεν ξέρω που αλλού να το στείλω,έχω γράψει σε μερικούς bf4 youtubers γνωστούς και ελπίζω να το διαπομπεύσουν κ εκείνοι. Άλλαξε το nickname τώρα http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/USAJennlferPsakI/
Xristaras12 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 ναι με τον μπάσταρδο,ντάξει ξέρω ότι δεν παίζει να καταφέρω κάτι παραπάνω αλλα τουλάχιστον εύχομαι να τον δει κόσμος στο youtube να γίνει ρόμπα και να του banαρουν το account,έχει και premium τρομάρα του!!!!!
Xristaras12 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 ερώτηση χρησιμοποιεί κανεις το voip in game; αν ναι εχω ενα θεμα-απορια αν ΔΕΝ εχω συνδεδεμενο μικροφωνο και απ το παιχνιδι το voip ειναι ανοιχτο και συνδεσω μετα μικροφωνο δεν λειτουργει και χρειαζεται restart το παιχνιδι. αν το εχω εξαρχης συνδεδεμενο δεν υπαρχει κανενα θεμα. επισης μπορω με καποιον τροπο να ακουσω την ποιοτητα μου απ το παιχνιδι και οχι απ την καρτα ηχου;
greeneye Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 καλα ο τυπος μιλαμε ηταν Ραμπο, σκοτωνε τον εχθρο και εγω ακομα προσπαθουσα να δω που ειναι! ΒΑΝ με τη μια δεν το συζηταμε! Η μεγαλυτερη τιμωρια ειναι το ΒΑΝ αφου θα ξενερωσει και θα πρεπει να το αγορασει ξανα και να αρχισει απο την αρχη ξανα. Πρεπει να μπαναριστει οπωσδηποτε. e-mail σην εταιρεια με το ονομα του και λινκ το λινκ του γιου-τιουμπ Απορια : συμφωνα με το βιντεο που εξηγει ο τυπος αν καταλαβα καλα πρεπει να εχουμε high graphics ωστε να βλεπουμε σωστα τα objects στις μεγαλες αποστασεις κτλ ωστε να εχουμε πλεονεκτημα? ΑΝ εχεις low graphics και το αντικειμενο εξαφανιζεται αυτοματα εξαφανιζεται και η καλυψη σου η απλα υπαρχει αλλα δεν την απεικονιζει?! Αν σε πυροβολησει καποιος τι γινεται? λιγο μπερδευτηκα. Επισης με το hud δεν καταλαβα τι παιζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα