Raikkonen86 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) 300 μετρα δεν ειναι σιγουρα , αλλά οτι ισχυει αυτο που λες. Τα πραγματα γινονται ευκολοτερα με το Bulldog 300 μετρα εννοω μια αποσταση μεταξυ του Α και του Β στην metro... EDIT: Απο τα καλυτερα παιχνιδια που εχω κανει( αν οχι το καλυτερο). http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/496958728957183936/964321049/ Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2014 από Raikkonen86
greeneye Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 μια καλη μαχη και με scar-h κιολας! Μπηκα αργα στο παιχνιδι φαντασου να εμπαινα και νωρις! Μιλαμε το τι εκανα μεσα δεν περιγραφεται, αφου απορουσα και εγω με τον εαυτο μου! Δεν ειδα μαλακιες απο αντιπαλους hacking και τετοια και ισως επαιξε μεγαλο ρολο δεν ξερω, αλλα οτι εκανα μιλαμε επιανε! Για να καταλαβετε τα ΜΑΓΙΚΑ που εκανα σε μια φαση μεσα σε 4-5 δευτερολεπτα εφαγα 5 ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ! Βολες μακρινες με Μ320, χειροβομβιδες απο τα αναθεμα, και το καλυτερο... αντιπαλος πιανει για μαχαιρι εναν δικο μου!!!!!! Εγω το βλεπω τρεχω και βγαζω μαχαιρι!!! Σωζω δικο μου και σκοτωνω με μαχαιρι αντιπαλο! Μιλαμε δεν υπαρχω! ισως για αυτο στο τελος πηρα τα mad skills του παιχνιδου! * πιστα pearl market 1
gildo Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Υπαρχει ενα glitch που επιτρέπει να εχεις 2 διαφορετικά kit.Για παράδειγμα medic bug και rpg παρέα.Το ειδα μια μερα στην τύχη σε ενα βιντεακι και το διάβασα σήμερα σε ενα site οτι όντως ισχύει.
Xristaras12 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 bug υπήρχε με ΑΑ mine και Rocket Launcher,δεν ξέρω αν το έχουν διορθώσει ακόμα. Αν θές στείλε το βιντεάκι να δω τι ακριβώς βρήκες με ενδιαφέρει :Ρ Το βρήκα το βιντεάκι και το δοκίμασα επιτυχώς στο pc. Κατάφερα στον engineer να πετάω ammo bags.Θα πέσει πολύ γέλιο ΧΑΧΑΧΑΧΑ 1
gildo Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 https://m.youtube.com/watch?v=YlbWzOtEJUIστο ps4 δείχνει αυτός. Αν δεν στο ανοίγει βάλε bf4 gadget glitch.Πριν κανά μήνα είχα δει ενα βιντεακι του anderjel για τα όπλα του dragon teeth.Αυτο που μου φάνηκε παράξενο ήταν το εξής.Πεταει μια mini v40 και η επόμενη που έριξε ήταν rgo impact και λεω τι γινεται ρε παιδια.Μηπως υπαρχει απο καιρο αυτο το glitch?
Millennium Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Updates from the Battlefield: Core Gameplay Improvements Play Battlefield 4 Free for a Week. Origin Game Time is On!
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Αλλαγές στο recoil..Αυτό τους μάρανε..Δεν μετανιώνω καθόλου που το έστειλα στο κάδο ανακύκλωσης.
gildo Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Bad company 2 και call of duty world at war απο τα καλύτερα τελικα.Εχει αρκετό κόσμο απο οτι βλεπω και στα δυο και λεω να ξαναγυρίσω να περνάει η ωρα.
greeneye Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 κοιταξτε για να λεμε και του στραβου το δικιο ειναι ενα πολυ εθιστικο παιχνιδι και στα ορια της πραγματικοτητας! Για μενα το καλυτερο EVER. ΟΜΩΣ το παιχνιδι το χαλαει ουσιαστικα το "κλεψιμο" που κανουν μερικοι. Πρεπει η εταιρεια να βρει αμεσο τροπο να διωξει στο διαολο ολους οσους κλεβουν με οποιοδηποτε τροπο και ειδικα με wallhack και aimbot. Γιατι δεν ειναι οτι θα παρω 2-5 deaths παραπανω σε ενα παιχνιδι κατα μεσο ορο αλλα το οτι ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ και παιρνω και αλλα death που δε θα επαιρνα σε αλλη περιπτωση! Απο εκει και περα καθε βελτιωση ευπροσδεκτη. Απλα για να μην τα ισοπεδωνουμε ολα. Χτες με προλαβε στο πιστολιδι ενας με πιστολακι μικρο και εγω με scar-h και μαλιστα απο καπως μακρια! 1
Xristaras12 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 όποιος έχει τη διάθεση ας ρίξει ενα report του μπάσταρδου που χάκαρε σήμερα. http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/USAJennlferPsakI/ έχω τραβήξει βίντεο περιμένω να την μετατροπή του και το ανεβάζω youtube. 2
FreakBoy Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 ρε παιδια υπαρχουν στιγμες που με βλεπει ο αλλος με πηγαινει 14 hp πχ αλλα εγω προλαβαινω και καλυπτομαι πισω απο τον τοιχο και ξαφνικα να πεθαινω λες και περασει η σφαιρα χωρις να υπαρχει καθολου ο τοιχος η αλλο περιστατικο ο αντιπαλος να ειναι σε μια γωνια και να κοιταει κατω να του αδειαζω ολη την γεμιστηρα και να με ριχνει αυτος με δυο σφαιρες...
stefanos_79 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Πραγματικά αν ισχυσει αυτο με το visual recoil το θαψανε το παιχνιδι..Πραγματικά δε μπορω να καταλαβω τι μυαλα το έχουν σκεφτει..ειναι δυνατο να πυροβολεις αλλα ο στοχος να μενει σταθερός? θα καταργησουν και τους νομους τους φυσικης σε λιγο.Ποια η διαφορά δηλ ενος με skills ? Δεν λεω σε καποιο όπλα το recoil ειναι απαραδεκτο αλλά όχι αυτο ,ειναι τελειως ακυρο
Xristaras12 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 netcode+ping= αυτα που παρατηρεις το netowork frequency update το εχεις στο high; το network smoothing στο μηδεν;
stefanos_79 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 ρε παιδια υπαρχουν στιγμες που με βλεπει ο αλλος με πηγαινει 14 hp πχ αλλα εγω προλαβαινω και καλυπτομαι πισω απο τον τοιχο και ξαφνικα να πεθαινω λες και περασει η σφαιρα χωρις να υπαρχει καθολου ο τοιχος η αλλο περιστατικο ο αντιπαλος να ειναι σε μια γωνια και να κοιταει κατω να του αδειαζω ολη την γεμιστηρα και να με ριχνει αυτος με δυο σφαιρες... Ερωτηση 1 : Ερωτηση 2: http://youtu.be/8C0COfAHHf0?t=19m35s Δες ολοκληρο το 2ο βιντεο και θα καταλαβεις πολύ περισσοτερα για τα κουλα που υπαρχουν στο παιχνιδι. Δεν φταιει παντα ο παιχτης και εγω ειχα τις ίδιες αποριες με σενα σε καποια στιγμή θα δεις οτι ειναι καλυτερα με την αλλαγη στο recoil. Οσο για τους νομους για κοιτα το bullet drop του srr61 Θα γίνει πιο εύκολο το παιχνίδι και όλα τα όπλα θα φαίνονται ίδια αυτή είναι ή δικιά μου αίσθηση. Στο official blog πολλοί ειναι που παραπονιουνται το το παιχνίδι θα γίνει σαν το COD
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα