Προς το περιεχόμενο

Battlefield 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επιστροφη μετα απο καιρο! Επαιξα 3 matchakia σμρ στην μετρο, εχασα 2 κερδισα 1!

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/495861434734332480/964321049/ Εδω δωσαμε τον καλυτερο μας ευατο με το squad, pusharame, sneakarame απο πισω τους και τους παιρναμε το C εκαναν μετα 15 ατομα spawn στο B γινοταν της ποπης( 5 εμεις εναντιων 10-15 εχθρων  και γαμω τις μαχες εγιναν)

Αλλα το base rape δεν σταματαει τοσο ευκολα ειδικα οταν οι πλειοψηφια δεν τους κοβει...

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αποστροφή από σήμερα από μένα το παιχνίδι είναι πραγματικά σπάσιμο νεύρων σου χαλάει την ψυχική ηρεμία , οπότε αποχή προς το παρόν .   

• Like 1
Δημοσ.

Αποστροφή από σήμερα από μένα το παιχνίδι είναι πραγματικά σπάσιμο νεύρων σου χαλάει την ψυχική ηρεμία , οπότε αποχή προς το παρόν .   

Και εγω το ιδιο κανω φιλε...

1 μηνας καψιμο και 1 μηνας αποχη αλλιως θα ξανασπασω το πληκτρολογιο οπως οταν το πρωτο αγορασα το Bf4...

• Like 1
Δημοσ.

εχω θα πω μερικά πράματα χωρίς παρεξήγηση φυσικά

ύστερα απο συζητήσεις με διάφορα άτομα,και ιδιαίτερα με τον GamingRecipe έχω αντιληθεί μερικά πράγματα και πλέον το παίρνω για πλάκα το συγκεκριμένο παιχνίδι.

1)πιθανότατα δεν είμαι πάντοτε στη μέρα μου οπότε όταν δω ότι δεν πάω καλά δεν το πιέζω παραπάνω και αποχωρώ την συγκεκριμένη ώρα και δοκιμάζω αργότερα

2)παίζω σε σέρβερς με live admins Η τουλάχιστον με άτομα που ξέρω.Όσοι με έχουν στο battlelog θα δούν ότι παίζω σε συγκεκριμένους σέρβερς και μόνο.
Υπάρχει ο δικός μας GRFS όπου τα παιδία στο 90% της ημέρας είναι μέσα,παίζουν και επιβάλλονται στις μαγκιές των άλλων.

3)δεν παίζω one man army κάνοντας τα πάντα μόνος μου για να βγω πρώτος στο scoreboard,αντίθετα συνομιλώ στο 90% των αγώνων με την υπόλοιπη ομάδα η τουλάχιστον βρίσκω άτομα τα οποία τους απασχολεί να μιλήσουν και να παίξουν ομαδικά

4)Όταν βλέπω τρελά σκόρ σε σέρβερς την κάνω με ελαφρά η ενημερώνω τον admin ,επίσης αυτός που συνέχεια με βάζει κάτω δεν προσπαθώ να τον αντιμετωπίσω ώστε να του δείξω ποιός είναι ο αργηχός.

Αυτά, πλέον παίζω για την πλάκα μου και προσπαθώ να διασκεδάσω,αν δω οτι δεν με πάει μένω πιο πίσω και παίζω αμυντικά.

• Like 3
Δημοσ.

εγω δε μπορω να καταλαβω πως σε μερικες περιπτωσεις φαινεται καθαρα να ριχνω πρωτος και να εχω σημαδεψει ωστε να του φαω τουλαχιστον λιγη ζωη και ξαφνικα να με προλαβαινει και να με σκοτωνει κιολας και να μενει με 100% ζωη...

Αυτο ειναι hacking η λαθος απεικονιση της πραγματικοτητας απο το παιχνιδι?

Δημοσ.

αυτό είναι θέμα netcode και σέρβερ.

μερικές φορές εσύ βλεπεις κανονικά οτι τον χτυπας και βγαίνει και το hit marker αλλα ο σέρβερ μπορεί να πει ΟΧΙ δεν τον χτύπησες.

Αν έχεις τον χρόνο να ενημερωθείς δες απο youtube τον τρομερο battlenonsence.Τα εξηγεί όσο καλύτερα μπορεί.

Πράγματα τα οποία είναι εκεί τα βλέπουμε και δεν τους δίνουμε σημασία η πράγματα τα οποία σε ενοχλόυν, πόσο χρόνος χρείαζετα για να δείς κάτι,τι παίζει με το Ping κλπ κλπ.

Δημοσ.

εγω δε μπορω να καταλαβω πως σε μερικες περιπτωσεις φαινεται καθαρα να ριχνω πρωτος και να εχω σημαδεψει ωστε να του φαω τουλαχιστον λιγη ζωη και ξαφνικα να με προλαβαινει και να με σκοτωνει κιολας και να μενει με 100% ζωη...

Αυτο ειναι hacking η λαθος απεικονιση της πραγματικοτητας απο το παιχνιδι?

HACK  100% εδώ ο άλλος γέμιζε και πυροβολούσε

Δημοσ.

Το game ειναι ακομα broken.O αλλος του ριχνουν 10 ατομα και βγαινει ζωντανος.Δεν γινεται να ριχνεις 30 σφαιρες και να μην πεθαινει και με ενα hit να σε τρωει.Ενω τους εχεις στη συνεχεια βλεπεις οτι εισαι ενα κλικ πισω.Αρα υπαρχει και αλλο θεμα εκτος του netcοde.Eιναι κοροιδια το παχνιδι γιατι δεν  δινει αυτο που πραγματι αξιζει ο παικτης.Σε οποιον δεν παρουσιαζονται τα προβληματα ειναι καλα αλλα για τους  αλλους ειναι δραμα.Του εδωσα πολλες ευκαιριες αλλα δεν γινεται τιποτα τελικα.Οταν χανω απο λαθος μου θα πω ενταξει εγω φταιω.Οταν ομως το τελικο αποτελεσμα καθοριζεται απο αν το game ειναι στην ωρα του τοτε βραστα.

Δημοσ.

Το game ειναι ακομα broken.O αλλος του ριχνουν 10 ατομα και βγαινει ζωντανος.Δεν γινεται να ριχνεις 30 σφαιρες και να μην πεθαινει και με ενα hit να σε τρωει.Ενω τους εχεις στη συνεχεια βλεπεις οτι εισαι ενα κλικ πισω.Αρα υπαρχει και αλλο θεμα εκτος του netcοde.Eιναι κοροιδια το παχνιδι γιατι δεν  δινει αυτο που πραγματι αξιζει ο παικτης.Σε οποιον δεν παρουσιαζονται τα προβληματα ειναι καλα αλλα για τους  αλλους ειναι δραμα.Του εδωσα πολλες ευκαιριες αλλα δεν γινεται τιποτα τελικα.Οταν χανω απο λαθος μου θα πω ενταξει εγω φταιω.Οταν ομως το τελικο αποτελεσμα καθοριζεται απο αν το game ειναι στην ωρα του τοτε βραστα.

Αυτο δεν ειναι τεχνικο προβλημα του παιχνιδιου. Το Battlefield 3/4 οπως και τα COD ειναι Arcade games και ειναι μη-ρεαλιστικα. Για το ειδος του ειναι καλο. Αλλα οσοι παιρνουν το BF4 και περιμενουν να παιζουν "εξομοιωτη μαχης", απλα θα απογοητευτουν.

Αν θες να παιξεις ενα καλοφτιαγμενο ρεαλιστικο close quarters combat semi-simulator παιξε το Insurgency. Οπου για παραδειγμα με ενα M14, G3 ή AK47 αν πετυχεις (με μια σφαιρα φυσικα) τον αλλον ειτε στα 5 ειτε στα 500 μετρα στο στηθος/θωρακα θα τον περασει διαμπερες και αυτον και το αλεξυσφαιρο αν φοραει και θα τον ξαπλωσεις κατω. Αν δεν φοραει αλεξυσφερο και με ενα 9αρι πιστολι τον ξαπλωνεις με μια σφραιρα στο στηθος/θωρακα.

Το BF4 μου αρεσει και το παιζω ακομα, μονο και μονο για τα οχηματα. Οταν ειμαι με τα ποδια και κραταω assault rifles και βλεπω εχθρους (πεζους) στα 100+ μετρα ουτε καν τους ριχνω, γιατι ξερω οτι απλα θα τους χασω ενα 20% ζωης και αθλα θα φυγουν.

To AK12 για παραδειγμα εχει max Damage 18% στα 50+ μετρα και η σφαιρα αρχιζει να χανει υψος μετα τα 8 μετρα. Γελεια πραγματα. Για να σκωτωσεις πρεπει να ριξεις στον αλλον 6 σφαιρες στο στοιθος, αν ριχνεις σε χερια, ωμους, ποδια το damage ειναι λιγοτερο του 18% και εκει θελεις 10+ σφαιρες για να σκωτωσεις.

weapon stats: http://symthic.com/bf4-weapon-charts?assault=1&sort=Class&adsc=DESC&attc1=None&attc2=None

Το damage/health συστημα του BF4 ειναι παρομοιο με το αρχαιο damage/health συστημα του Counter Strike, γι αυτο και ειναι τοσο ultra-unrealistic.

Δημοσ.

Μονο εγω ριχνω κοσμο με το ace23 στα 300 μετρα???? 

Πραγματικα με tap fire η και single fire καμια φορα ειναι εξαιρετικα ευκολο να σωριασεις κοσμο απο μακρια με assault rifles... Aπλα θελει να "υπολογισεις" τις βολες σου, δηλαδη η να βαρεσεις ποιο πανω για σταθερο στοχο η ποιο δεξια- αριστερα αν ειναι κινουμενος στοχος.

Δημοσ.

Μονο εγω ριχνω κοσμο με το ace23 στα 300 μετρα???? 

Πραγματικα με tap fire η και single fire καμια φορα ειναι εξαιρετικα ευκολο να σωριασεις κοσμο απο μακρια με assault rifles... Aπλα θελει να "υπολογισεις" τις βολες σου, δηλαδη η να βαρεσεις ποιο πανω για σταθερο στοχο η ποιο δεξια- αριστερα αν ειναι κινουμενος στοχος.

300 μετρα δεν ειναι σιγουρα , αλλά οτι ισχυει αυτο που λες. Τα πραγματα γινονται ευκολοτερα με το Bulldog

Δημοσ.

μάλλον μόνο εσύ είσαι :Ρ

εγώ είμαι ανάλογα την μέρα

Δεν ξέρω πώς γίνεται το συγκεκριμένο πράγμα.

Σήμερα πχ με βολεύει το MPX,αύριο το Bulldog,μεθαύριο το MG4 κλπ κλπ.

Δημοσ.

το καλυτερο παντως ειναι οταν βλεπω μακρια μαζεμενους και ριχνω 2-3 βολες ψηλα με το Μ320

και πετυχαινω-σκοτωνω κοσμο! Ακομα και με χειροβομβιδα εχει πολυ πλακα! Αυτοι που με βλεπουν απο την kill camera τοσο μακρια θα νομιζουν οτι κανω hack!!!

προς το παρον ξεκλειδωνω 1-1 ΟΛΑ τα οπλα να τα ανοιξω ολα. Δε με νοιαζουν τα στατιστικα.

Οταν τελειωσω θα τα μηδενισω και θα παιξω σωστα να δω ποσο βελτιωθηκα ασχετως αν καποιοι ακομα κλεβουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...