Προς το περιεχόμενο

Battlefield 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια πως επιλεγω νεο παιχνιδι απο την αρχη π.χ 800-800 τα τικετς αλλα ταυτοχρονα να βλεπω και το ping να ειναι ικανοποιητικο?

γιατι επιλεγω σερβερ,πινγ ταξινομηση οκ αλλα μετα ψαχνω ενα ενα τα παιχνιδια να βρω κανα σε καλη φαση η να εχει ολα τα τικετς(νεο).

Αν επιλεξω απο την αριστερη στηλη ναι μεν θα ειναι καινουριο ΑΛΛΑ θα ειναι ρισκο να εχω μεγαλο Ping.

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν εχεις τικαρισμενο αυτο που λεει europe δεν θα βρεις σερβερς με Ping Πανω απο 150(ειναι το μεγιστο που βλεπω εγω)

επισης σε σερβερς που βλεπεις πχ 90αρι αν πατησεις πανω τους να κανει refresh θα δεις οτι μετα θα πεσει.Το εχω παθει παρα πολλες φορες.

Το σημαντικοτερο ειναι να βρισκεις ranked και Official σερβερς οπου παιζουν και admins ανα τακτα χρονικα διαστηματα.

ΠΧ το Σ/Κ παιζω στανταρ στον GRFS γιατι ειναι ατομα μεσα απο την ομαδα και παιζουν και παρατηρουν.

Τον υπολοιπο καιρο εχω 3-4 σερβερς που παιζω συνεχεια.

http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/1ebcc810-9893-47fa-8e09-ddf6622e1767/ALL-MAPS-1200-Tix-CQ-Fast-Vehicle-Votemap-RSB/

http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/62a4e1d8-cb27-4da7-a6d6-81135428c303/01-BP4U-net-Dragons-Teeth-Propaganda-Pearl-Market-Vote/

http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/f2d692ed-1444-4c0d-98c2-cfea0c73c0ad/WBKS-Gaming-01-MixMode-AllMaps-FastXP-Ranked-FastSpawn/

http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/cd7072b8-8c97-40d2-b507-cfd6392a809b/ZaL-Metzelgrube-1-0-Naval-Strike-No-Rules-2000Tickets/

Δημοσ.

εσυ δηλαδη χρησταρα οταν παιζεις που πατας για να αρχισεις 100% καινουριο παιχνιδι? Απο την αριστερη στηλη που λεω ανεξαρτητως ping ? και εγω europe εχω. η μπαινεις και σε ηδη εν εξελιξη?

Δημοσ.

φυσικά και δεν περιμένω να ξεκινήσει νεο παιχνίδι,μπαίνω και οπου με βγάλει.

Δεν ασχολούμαι με τα στατιστικά τόσο πολύ.το K/D που ήθελα να διορθώσω το κατάφερα,απο και και πέρα το win/lose είναι αμελητέο για μένα.

Δημοσ.

ναι ενταξει αλλα ειναι μαλακια να μπω σε παιχνιδι που να ειναι τα tickets ας πουμε 200-250 αντι για 800-800.

μεχρι να μπεις τελειωσε το παιχνιδι! η να ειναι ας πουμε χειροτερα π.χ 200-600 !

Κανονικα επρεπε στα settings να εχει επιλογη και να εμφανιζει π.χ μονο τα παιχνιδια που ακομα ΔΕΝ εχουν ξεκινησει

ωστε να μην ψαχνω να βρω 800αρι η παραπανω.

Δημοσ.

επαιξα χτες 3 παιχνιδια σε αγορα,προπαγανδα και sunken...

κανενα crash, στο σερβερ ολοι ειχαν λογικα σκορ γενικα οποτε μαλλον δεν εκλεβε κανεις η τουλαχιστον δεν εκλεβε πολυ!

Αποτελεσμα αυτου και το τελικο μου σκορ σε ολα αφου σε γενικες γραμμες ημουν ιδια Kill με death και ευχαριστηθηκα το παιχνιδι.

Εχω ξεκλειδωσει και το bull και θεριζω κοσμο, απλα παιζω γενικα απροσεχτα σαν ραμπο αφου εχω σκοπο να μηδενισω τα στατιστικα

γιατι εγιναν πολλα λαθη στην αρχη και το χειροτερο απο ολα επαιζα χωρις να βαζω τα εξτρα σε οπλα οποτε ουτε καν εβλεπα την κουκιδα να σημαδευω ανετα! Δεν ειχα προσεξει δηλαδη το customiza και νομιζα οτι αργοτερα στα δινει! Σκεφτομαι να ξεκλειδωσω ολα τα οπλα με ολα τα εξτρα και μετα να το κανω αλλα θελει πολυ χρονο και κοπο... εσεις ασχολειστε με το ξεκλειδωμα?

Εγω αυτό κάνω τερματίζω τα παρτ σε όλα τα όπλα κ κανω κ τα assigments που έχει.Χοντρικά υπολόγισε οτι τα περισσότερα όπλα θέλουν 500 kill για να τα ξεκλειδωσεις ολα.Περα οτι μαθαίνω όλα τα όπλα κ δεν παίζω σαν νουμπάς μόνο τα OP όπλα σου δίνει κ άλλη εμπειρία το καθένα απο αυτά γιατί μερικά υστερούν πολύ κ εκει ειναι που σε κάνει να αποκτας σκιλλ για να σκοτωσεις αλλιως θα εισαι παντα χώμα..

Δημοσ.

ναι ενταξει αλλα ειναι μαλακια να μπω σε παιχνιδι που να ειναι τα tickets ας πουμε 200-250 αντι για 800-800.

μεχρι να μπεις τελειωσε το παιχνιδι! η να ειναι ας πουμε χειροτερα π.χ 200-600 !

Κανονικα επρεπε στα settings να εχει επιλογη και να εμφανιζει π.χ μονο τα παιχνιδια που ακομα ΔΕΝ εχουν ξεκινησει

ωστε να μην ψαχνω να βρω 800αρι η παραπανω.

με αυτή τη λογική θα γινόταν χαμός γιατί δεν θα έβρισκες σχεδόν ποτέ θέση,οι premium περιμένουν στην ουρά οπότε με το που τελειώσει ο γύρος και βγούν όσοι βγούν τσουπ μπαίνουν οι επόμενοι.

Άρα καταλαβαίνεις τι έχει να γίνει.

Οσο για το ξεκλείδωμα,με όπλα που γουστάρω να παίζω η δω ότι με βολεύουν(πχ F2000-στο bf3 δεν το είχα ακουμπήσει,CZ3A1,και άλλα πολλά)τα χρησιμοποιώ ανάλογα την περίσταση.

ΠΧ για naval strike maps δεν μπορείς να παίξεις με το AS VAL γιατί κοντινές μάχες δεν έχεις και τόσες.

Αντίστοιχα πχ το FAMAS δεν έχει τόσο καλή ανταπόκριση σε CQ 64αρη σε locker γιατί γεμίζεις συνέχεια.

Καταλαβαίνεις το σκεπτικό μου.

Δημοσ.

ναι απολυτα.

Οταν τερματιζετε καθε οπλο εσεις τερματιζετε και τα battlepacks που θελουν ενα σωρο kill αλλα δινουν ποντους κτλ boost δηλαδη ?

Η μονο οτι αφορα τα εξαρτηματα?

Δημοσ.

με τα οπλα που παιζω,στανταρ καποτε θα τα τερματισω σε ολα οποτε ναι.

τα boosts τα θεωρω ανουσια προσωπικα,αν και τα χρησιμοποιω αρκετα συχνα για να ανεβαινω level.

Οχι οτι με απασχολει τι λεβελ ειμαι.

Δημοσ.

<p>τι εννοεις τα χρησιμοποιεις? αυτοματα δεν προσθετουν ποντους?</p>

όπως παίζεις,πατάς το esc και κάτω δεξιά έχεις την επιλογή να ενεργοποιείησεις οποίο boost θες!

Αποστολή από το GT-S6500 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

ΛΟΛ

Να ρωτήσω κάτι άλλο

Τα ΑΑ Mines τα έχουν πειράξει;

τα κάνω deploy και μετά απο 10 δευτερόλεπτα ανατινάσονται μόνα τους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ξεκλειδωσα επιτελους το open fire! και το f2000

Απορια... ενω εχω σκοτωσει σε 2-3 διαφορετικα παιχνιδια πολλους (>60)

ΜΟΝΟ με το οπλο scar-h το παιχνιδι εξακολουθει να δειχνει progression 1/10 kills!

Με λιγα λογια ΔΕΝ μου τα μετραει για να προχωρησω τα ξεκλειδωματα του οπλου...

ξερει κανεις?

(Δεν μου προσθετει στα accesories του οπλου δηλαδη το progressive)

Επεξ/σία από greeneye
Δημοσ.

Να πω και γω την εμπειρία μου μετα απο γύρω 500 ώρες παιχνιδιού.

Μετά απο πολυετή αποχή gaming, αγόρασα νέο PC το χειμώνα.

Amd 8320, ati 270x, 8gb ram, έβαλα win8.1, και πραγματικά, εκτός απο κατα καιρούς διάφορα γνωστά bugs (killcam px) δεν εχω συναντήσει κανένα μα κανένα πρόβλημα. Ίσως ειναι να σου τύχει. Αγόρασα νέο PC για να παίξω διάφορα games, και δεν εχω βάλει κανένα αλλο εκτός απο το bf4. Tο εχω βάλει σε ssd 120gb, (μαζί με όλα τα dlc, μου εχουν μείνει 30gb :)) και το παιχνίδι τρέχει τέλεια.

Στο θέμα των cheaters τώρα. Ρε παιδιά βρείτε έναν σέρβερ για κάθε mode και ευχαριστηθείτε το. Εγω βρήκα στην αρχή για conquest to greek forces, που πάντα υπάρχουν admins και αν υπάρχει υποψία cheater bannaroun άμεσα, και παίζω μόνο εκεί Vanilla. Όπως επίσης εχω favorite 4-5 άλλους σέρβερς με αντίστοιχα maps και εχω συναντήσει cheater μόνο μια φορά, που έκανε 95-5 ξέρω γω, πεζός. Γιατί με τανκ γνωρίζω άτομα σωστά που δεν πέφτουν. 80-0 χωρίς cheats κλπ. Μην ψάχνετε νέους σέρβερ στο search κάθε φορά, που δεν ξέρετε τι γίνεται εκεί και πως συμπεριφέρονται οι admins.

Υγ. Τωρα που το διάβασα το πόστ μου απο την αρχή, λες και με πλήρωσε h dice τα λεω!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...