aetos1988 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Προσωπικά με άρεσε πολύ το νέο dlc κυρίως οι χάρτες Market & propaganda , θέλουν πολύ στρατηγική στο παιχνίδι και πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός κυρίως στην propaganda όταν θέλεις να περάσεις απέναντι πχ. από τα τρένα προς στη σημαία Α είσαι εκτεθειμένος
greeneye Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Προσωπικά με άρεσε πολύ το νέο dlc κυρίως οι χάρτες Market & propaganda , θέλουν πολύ στρατηγική στο παιχνίδι και πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός κυρίως στην propaganda όταν θέλεις να περάσεις απέναντι πχ. από τα τρένα προς στη σημαία Α είσαι εκτεθειμένος Νομιζω η αγορα ειναι με διαφορα η καλυτερη πιστα στο νεο dlc. Αν καποιος αγοραζε τωρα ξεχωριστα τα expansion απο ατην αρχη θα ελεγα οτι 1) Οποιος θελει πολλα τανκ,ελικοπτερα κτλ,ανοιχτη πιστα γενικα παει στο 2 assault (ερημος) 2) Οποιος θελει πανεμορφο περιβαλον για infantry παει στη ζουγκλα, στο china raising δηλαδη 3) Οποιος θελει βαρκουλες και σχετικα, θαλασσα δηλαδη παει στο naval. Αυτο καλυπτει αρκετα και τον αερα. 4) Οποιος θελει σκετο infantry γενικα παει στο dragon. Νομιζω οτι ξεχωριζουν με διαφορα το 2 και το 3 για μενα. Τι να το κανεις να παιζεις το 1) και να εισαι πεζος και να σε πατανε τανκ, να σου ριχουν ελικοπτερα, και γενικα να γινεσαι για πλακα αλοιφη αμα δεν εχεις οχημα. Δεν εχει νοημα θα σπασουν τα νευρα σου. Δε μπορουν ολοι να εχουν τανκ. Προτεινετε το premium γενικα να πληρωσεις λιγα και να τα εχεις ολα ωστε να αλλαζεις παραστασεις. * Γενικα το προβλημα του παιχνιδου ΔΕΝ ειναι οι πιστες. Ειναι τα crash αλλα κυριως τα CHEATS και η ανταποκριση του ποτε βλεπει ο ενας τον αλλο αφου ο ενας σχεδον παντα εχει ΒΑΣΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ αν τον δει πρωτος.
nikosggg3 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 εγω το παράτησα οχι για τα cheats αλλα για τα crash. ενταξει τα cheats υπαρχουν και σε αλλα παιχνιδια οπως call of duty ,pro evolution κλπ. δε λεω ειναι εκνευριστικό οταν σε κλεβουν!, αλλα το να μη μπορεις να παιξεις το παιχνιδι ειναι χειρότερο.
greeneye Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 ρε παιδια οταν μπαινεις να παιξεις σε σερβερ που δεν εχει ξεκινησει το παιχνιδι και λεει ας πουμε οτι η πιστα ειναι προπαγανδα... παει να φορτωσει και ξαφνικα η πιστα αλλαζει! ξενερα ετσι? πως το αντιμετωπιζετε εσεις? αν βγω πανω στο φορτωμα παιρνω αρνητικο στη νικη οτι εχασα δηλαδη? απο ποιο σημειο και περα μετραει οτι εφυγα? Και κατι ακομα, πως βλεπω ποιες πιστες ΔΕΝ εχουν ξεκινησει ωστε να αρχισω εξαρχης με ολους μαζι αλλα ταυτοχρονα να εχω και το χαμηλοτερο δηλαδη ping? Γιατι απο το σημειο που βλεπω τα pings οι περισσοτεροι σερβερ εχουν ηδη παιχνιδι σε εξελιξη και πολυ αραια πετυχαινω καινουριο απο το 0 δηλαδη.
gildo Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Αυτο που ξέρω σιγουρα ειναι οτι αν δεν πατησεις deploy δεν χρεώνεσαι κατι. 2
Xristaras12 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 νομιζω βρηκα bug στο παιχνιδι στο RAWR μπορεις να κανεις spawn; με αφησε πριν λιγο και μερα ακουγα μονο παρασιτα,σαν συχνοτητες ασυρματου ενα πραμα. FFS αυτο το παιχνιδι πλεον.
Raikkonen86 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Ειπα να μπω λιγο brokenfield 4 μετα απο κανα μηνα... Κατεβασα μετα απο τρομερη προσπαθεια το dlc... Δεν μου το εβγαζε καν στο battlelog, οταν εβελπα καποιον φιλο που εχει παιξει στο dlc εκανα κλικ και με πετουσε στο origin το οποιο για καποιο λογο δεν ανταποκρινοταν... Γενικα με βγηκε η ψυχη... Στο μεταξυ απο την ωρα που κατεβηκε και εγκατασταθηκε το dlc το battlelog εχει σταματησει να βγαζει servers με κοσμο... Οτι και να βαλω στο φιλτρο, ΟΛΟΙ οι server 0 κοσμο δειχνουν... Στους κανουργιους χαρτες δεν καταφερα να παιξω ακομα, crasharisma καθε φορα που κανει Load χαρτη απο το dragons teeth...
Πέτρος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Τώρα, να πω κι εγώ τα ακριβώς αντίθετα (από αυτά που είχα πει την τελευταία φορά) ως προς τη σταθερότητα? 10 μέρες μπάνια, γύρισα χτες, μπήκα κάπου 3 ώρες...χωρίς το παραμικρό πρόβλημα ([email protected], 7950@1150/1450, 16GBRam@1600-no page file, SSD, Win7x64, Firefox). Μαζί και ο αδερφός μου ([email protected], 8GB@1600-no page file, R9270X, HDD, Win7x64, Firefox). Αναφέρω τα συστήματα, για να υπάρχει μια γενική ιδέα. Και τα 2 συστήματα έχουν στηθεί και συντηρούνται (οδηγοί κλπ) από εμένα. Το μόνο θέμα που είχα ήταν με το ΡΒ στον αδερφό μου, λύθηκε αυτόματα. Γενικά, μετά το τελευταίο patch/update, είναι σταθερότατο (αν και με ελαφρά πεσμένα frames, νομίζω -αναφέρομαι στις παλιότερες πίστες, όχι στους νέους χάρτες), χωρίς κανένα θέμα ούτε σε φόρτωμα, ούτε σε αλλαγή χαρτών, ούτε σε αλλαγή server. Πρώτος εγώ θα πω πως άλλες φορές είναι μπ...λο το μπου...λο, αλλά τον τελευταίο καιρό σε αυτόν τον τομέα δεν έχω τα παραμικρό θέμα. Τα θέματα με cheats κλπ παραμένουν, οι π@π@ριές του Origin επίσης (εγώ χρησιμοποιώ το Outcome για το 4, ψάξτε το), αλλά σε σταθερότητα είμαι κύριος εδώ και καιρό. Τα "γιατροσόφια" μου: Σε κάθε αλλαγή οδηγών της GPU, καθάρισμα με ΑΤΙΜΑΝ/DDU (ανάλογα τί διαβάζω στα σχόλια για τις εκδόσεις, τον τελευταίο καιρό ξαναγύρισα στον ΑΤΙΜΑΝ -σε παλιότερες εκδόσεις μου είχε γ@..σει το σύστημα, τώρα είναι άριστος). Χειροκίνητη αναβάθμιση στο ΡΒ. Σβήσιμο του φακέλου "settings" του παιγνιδιού, στο MyDocuments μια στο τόσο...αλλάζει τελείως (προς το καλύτερο) η συμπεριφορά του παιγνιδιού, μετά. Αναβάθμιση του flash, εξαιρετικά σημαντικό! Το ξεφτιλισμένο, αν δεν το αναβαθμίσεις γ@μ@ει αλύπητα τον Firefox και δημιουργεί ατελείωτα προβλήματα. Origin in Game, ΚΛΕΙΣΤΟ Αν θέλετε, ρυθμίστε στα 7 να απενεργοποιείται το Aero με την εκκίνηση του παιγνιδιού. Σταθεροί servers: Για εμένα, σοβαρότατο. Πρώτα από όλα, ξέρεις τί γίνεται από παίχτες κ κλίμα, πόσο προσέχουν/μετέχουν οι admins. Επίσης, ξέρεις πως συμπεριφέρεται ο server σε θέματα ping/lag, φορτίου, αλλά και σταθερότητας. Σε κάποιους, διαπιστωμένα, είναι αδύνατο να παίξω (κολλήματα, προβλήματα, crashes), ενώ σε άλλους την ίδια ημέρα και ώρα ουσιαστικά (με πετάει/κολλάει ξανά και ξανά, μπαίνω σε άλλον) λειτουργεί απροβλημάτιστα. Το favorites είναι χρήσιμο, το blacklist θα ήταν (αν υπήρχε) σωτήριο. Αυτά...
greeneye Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 εγω πιστευω οτι το 90% των προβληματων ειναι σερβερ για αυτο και γινονται ολα σε τυχαιες στιγμες. Απλα καποιοι σερβερ ΔΕΝ αντεχουν. Ολα τα αλλα μια χαρα ειναι απο drivers μεχρι οτι θες. Αμα δεν ηταν δε θα πεζαμε ΚΑΝΕΝΑ παιχνιδι απο τοσα που παιζουμε στο bf4. Αμα παιξεις 1-2 παιχνιδια στο 64 και πανε ολα ρολοι και σφαιρα (οπως εμενα) γιατι ξαφνικα να *********** 1-2 επομενα games? αρα μην ψαχνετε αδικα, θεμα σερβερ ειναι. Ακομα και ενας καλος σερβερ μπορει να εχει καποια αστοχια σε 1 παιχνιδι αμα κατι παει στραβα.
Xristaras12 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 μπορει και να ειναι ετσι οπως το λες αλλα γιατι δεν τους πεταει ολους παρα μονο 1-2 ατομα πχ; και εγω εχω crashes μετα το νεο dlc αλλα οχι κατι το τραγικο. σημερα μαμηθηκε ομως,μια με το sound glitch και μια που επαιζα metro 64αρη CQ και στο τελος του αγωνα μου εδωσε ΛΑΘΟΣ assignment οτι ξεκλειδωσα. Με το που το ειδα,κρασαρε το παιχνιδι :Ρ
greeneye Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 προφανως ο σερβερ για να αντεξει πεταει εξω καποιο αριθμο ατομων το οποιο απο οτι φαινεται ειναι random γιατι πεταει κοσμο και με βαρβατο μηχανημα και low settings οπως παιζω εγω! Αλλωστε ολα τα κρασαρισματα τα εφαγα οταν γινοταν της πουτανας στο πεδιο της μαχης... εφαγες εσυ κανενα με το καλημερα? μαλλον οχι! για σκεψου λιγο... την τελευταια το εφαγα στο 70% του παιχνιδιου. Δε θυμαμαι να εχω φαει πεταγμα στα πρωτα λεπτα...!
greeneye Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 επαιξα χτες 3 παιχνιδια σε αγορα,προπαγανδα και sunken... κανενα crash, στο σερβερ ολοι ειχαν λογικα σκορ γενικα οποτε μαλλον δεν εκλεβε κανεις η τουλαχιστον δεν εκλεβε πολυ! Αποτελεσμα αυτου και το τελικο μου σκορ σε ολα αφου σε γενικες γραμμες ημουν ιδια Kill με death και ευχαριστηθηκα το παιχνιδι. Εχω ξεκλειδωσει και το bull και θεριζω κοσμο, απλα παιζω γενικα απροσεχτα σαν ραμπο αφου εχω σκοπο να μηδενισω τα στατιστικα γιατι εγιναν πολλα λαθη στην αρχη και το χειροτερο απο ολα επαιζα χωρις να βαζω τα εξτρα σε οπλα οποτε ουτε καν εβλεπα την κουκιδα να σημαδευω ανετα! Δεν ειχα προσεξει δηλαδη το customiza και νομιζα οτι αργοτερα στα δινει! Σκεφτομαι να ξεκλειδωσω ολα τα οπλα με ολα τα εξτρα και μετα να το κανω αλλα θελει πολυ χρονο και κοπο... εσεις ασχολειστε με το ξεκλειδωμα?
Xristaras12 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 ε ναι,αν και τωρα το deagle θελω μονο,το gol mangum μοιαζει ονειρο απιαστο :Ρ
Raikkonen86 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 ε ναι,αν και τωρα το deagle θελω μονο,το gol mangum μοιαζει ονειρο απιαστο :Ρ Τι να το κανεις to gol ρε???? L96 και τα μυαλα στα καγκελα!!!
Xristaras12 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 να τα ξεκλειδώσω όλα θέλω βασικά ας τα έχω να μένουν. Αλλα για το συγκεκριμένο δεν το βλέπω,πραγματικά πρέπει κάποιος να μου χαρίσει τα kills γιατι γίνεται χαμός. Ανοιξα και το Deagle,νταξ συμπαθητικό είναι :Ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα