Xristaras12 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 όπως είπα,ίσως και να είναι προσωρινός ενθουσιασμός επειδή έχω να κάνω πολλα assignments ακόμα. Τόσες μέρες,απο εκει που έλεγα οτι δεν θα ξεκλειδώσω ποτέ το unica 6 και το M60 τα κατάφερα και τα 2 στον ίδιο σέρβερ σήμερα :Ρ Είχα αρχίσει να βαριέμαι τους vanilla χάρτες η αλήθεια είναι και σε αυτόν που παίζω τώρα είναι DLC maps Mixmode και γίνεται ενδιαφέρον το θέμα :Ρ edit υπάρχει κανείς που να θέλει να ανταλλάξουμε kills για το Deagle; του δινω τα 5 kill του unica 6(και τα 20 του deagle) Και θέλω 17 Headshots ακομα για το deagle.
BlackBird79 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Συμπολεμιστές καλημέρα, έχω καιρό να μπώ στο παιχνίδι, κανα 2μηνο, εχθές κατέβασα το τελευταίο DLC - ως σωστός premium που είμαι (!) - αλλά δεν μπήκα, για πείτε εμπειρίες και πως το βλέπετε, καλό; Είμαι όλος αυτιά!
greeneye Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Ναι ειναι καταπληκτικο! Αμα αντεχεις να γινεσαι σουρωτηρι μακαρονιων λογω πολλων και διαφορων cheats τοτε εμπα μεσα! 1 αρνι περισσοτερο για σφαξιμο!
BlackBird79 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Νταξει, το παιχνίδι έχει cheaters και θα συνεχίσει να έχει, αυτό πολύ δύσκολα θα αλλάξει. Ωστόσο, η δική μου εμπειρία δεν ήταν κακή, απλώς το ψιλοβαρέθηκα, μπήκε και καλοκαιράκι. Περισσότερο βαρέθηκα τους whinners. Εξάλλου δεν εξαναγκάζεται κανένας να παίξει. Ειδικότερα για το νέο DLC έχει κανένας εμπειρία, ασχολήθηκε καθόλου ή όλοι είναι για βουτιές;
Alejandro Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Ωραίο είναι. Ο ένας χάρτης μοιάζει σε στυλ με εκείνη με το παζάρι απο το BF3 και οι υπόλοιποι είναι αρκετά μεγάλοι και ενδιαφέροντες περισσότερο για infantry.
Xristaras12 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Νταξει, το παιχνίδι έχει cheaters και θα συνεχίσει να έχει, αυτό πολύ δύσκολα θα αλλάξει. Ωστόσο, η δική μου εμπειρία δεν ήταν κακή, απλώς το ψιλοβαρέθηκα, μπήκε και καλοκαιράκι. Περισσότερο βαρέθηκα τους whinners. Εξάλλου δεν εξαναγκάζεται κανένας να παίξει. Ειδικότερα για το νέο DLC έχει κανένας εμπειρία, ασχολήθηκε καθόλου ή όλοι είναι για βουτιές; οι νεες πιστες ειναι για στρατιωτες κυριως δεν εχει τοσο πολυ εμπλοκη με τανκ και ελικοπτερα. Προσωπικα μου αρεσουν παρα πολυ. Βρες σερβερς που κανουν Mix mode και δεν θα βαρεθεις συντομα. Προσωπικα αυτο κανω και δεν βαριεμαι. απο chainlink σε CQ σε rush και CA Και ξανα μπερδεμενα μετα.
BlackBird79 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 οι νεες πιστες ειναι για στρατιωτες κυριως δεν εχει τοσο πολυ εμπλοκη με τανκ και ελικοπτερα. Προσωπικα μου αρεσουν παρα πολυ. Βρες σερβερς που κανουν Mix mode και δεν θα βαρεθεις συντομα. Προσωπικα αυτο κανω και δεν βαριεμαι. απο chainlink σε CQ σε rush και CA Και ξανα μπερδεμενα μετα. Χαίρομαι για το infantry only perspective, βαρέθηκα τον κακό χαμό με τα κάθε είδους τροχοφόρα κλπ good old inf Vs inf! Άντε να δούμε και λίγο χρήση του assault, χαμός με τον engineer νισαφι πια. Οι αγαπημένοι μου servers είναι οι mixed (grill), έχουν κάτι για τον καθ' ένα (ένα κεφτεδάκι εδώ, ένα παιδάκι παρακάτω, σουβλακάκι παραδίπλα)! Ευχαριστώ, μπορεί και να με πείσατε...αν δεν πάω "DIVINITY ORIGINAL SIN" πλευρά (ξέρω άσχετο) Απο τα νέα όπλα και unlocks τί παίζει ή δεν έχει προλάβει κανένας να τα παίξει ακόμα;
Xristaras12 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 τα νεα οπλα μιας και τα εχω ανοιξει,αξιζουν αρκετα και αν μαθεις να τα χειριζεσαι πας για One man army χαλαρα. προσωπικη αποψη η παραπανω. πχ με engineer παιζω με mpx Η as val μονο πλεον και απο assault αλλάζω αναμεσα σε bulldog και AR160
icenex Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 οι νεες πιστες ειναι για στρατιωτες κυριως δεν εχει τοσο πολυ εμπλοκη με τανκ και ελικοπτερα. Προσωπικα μου αρεσουν παρα πολυ. Βρες σερβερς που κανουν Mix mode και δεν θα βαρεθεις συντομα. Προσωπικα αυτο κανω και δεν βαριεμαι. απο chainlink σε CQ σε rush και CA Και ξανα μπερδεμενα μετα. +φωνω κ αυτο ειναι που μου αρεσει να ειμαι ειλικρινης γιατι γινοταν χαμος με τα οχηματα κτλ ειδικα ορισμενοι ειτε ειναι πολυ καλοι παιχτες ειτε cheateria δεν ειχες ελπιδα απεναντι τους ισως μετα απο 20 deaths να τους ετρωγες τουλαχιστον τωρα απο την δικη μου εμπειρια σκοτωνω στην χειροτερη εναν κ μετα ψοφαω. τα νεα οπλα μιας και τα εχω ανοιξει,αξιζουν αρκετα και αν μαθεις να τα χειριζεσαι πας για One man army χαλαρα. προσωπικη αποψη η παραπανω. πχ με engineer παιζω με mpx Η as val μονο πλεον και απο assault αλλάζω αναμεσα σε bulldog και AR160 Bullodog Overpowered θα ελεγα εχω κανει τρελα κιλλ στρεακ με αυτο,.το Αρ160 οχι τοσο καλο οσο εκεινο αλλα αρκετα καλο..Απο την αλλη τα καινουργια πιστολια ειναι κ αυτα OP ειδικα το Deagle..Τα υπολοιπα δεν τα εχω δει ακομη γιατι πρωτα ξεκλειδωνω ολα τα part απο καθε οπλο κ μετα προχωραω στο επομενο το Bulldog τελος τωρα κανω το Ar160 κ μετα θα προχωρησω στα επομενα.Αλλα γενικά φτιάξανε η μαλλον δωσανε πολυ δυνατα οπλα κ η ασπιδα καλο γέλιο έχει.. Ps Εγω τα 22 ευρω που εδωσα για premium παντως δεν τα κλαιω εχω λιωσει 421 κ κατι ωρες πανω κ νομιζω τα εχει βγαλει τα λεφτα του το παιχνιδι κ εχω σκοπο να παιξω τουλαχιστον αλλες τοσες γτ ακομη δεν το χορταινω κ ας εχει τα αρνητικα που ολοι ξερουμε ειδικα αν εχεις καλη παρεα δεν ξεκολλας.
Xristaras12 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 οχηματα ευχαριστιεμαι στο second assault μονο μιας και του κολλανε καλυτερα οπως και στο naval strike. Στους vanilla χάρτες ενας με ποδια απλα χανει σε οτιδηποτε αλλο που εχει κινητηρα δυστυχως. Δεν μπορω να σκεφτω δηλαδη gulf of oman χωρις τανκ η nansha strike χωρις τις βαρκούλες :Ρ
greeneye Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 επαιξα προπαγανδα σημερα 1 παιχνιδι. περιπου στο 70% του παιχνιδιου ολα παγωσαν... ενα ακομα crash δε γαμι*μαστε λεω εγω?
Πέτρος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Περί ορέξεως, μπουγάτσα με κολοκύθα, αλλά... Μη λέτε πως βαριέστε ή δεν συμπαθείτε το οχήματα (παντός είδους) στο BF!!! Ιεροσυλία! Γι'αυτό φτιάχτηκε, γι'αυτό ξεχώρισε (κάποτε), σε αυτό διέφερε με τις αχανείς του πίστες. Προφανώς και κάποιοι inf only χάρτες και τα αντίστοιχα Modes προσδίδουν ποικιλία (καλοδεχούμενη), αλλά μη τα απορρίπτουμε τα τανκ κιόλας! Φιλικά πάντα, έτσι? Από όσο πρόλαβα να ασχοληθώ πριν φύγω για βουτιές, καλούτσικοι οι χάρτες, αλλά αδιάφοροι (προσωπικά). Θα ασχοληθώ λίγο ακόμα κάποια στιγμή και μετά NS/2ndAssault (κυρίως). 1
Millennium Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 See Battlefield 4 Dragon’s Teeth DLC’s Four New Maps in 4K Resolution [High-Res Screens]
greeneye Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) ειδα και τις 4 πιστες καλυτερα... δεν ειναι τραγικες σε καμια περιπτωση. Ομως δεν εχουν κατι πρωτοτυπο και μοιαζουν και μεταξυ τους στο στυλ αλλα και σε πολλα σημεια με διαφορες πιστες απο τα παλια του αρχικου game. Anyway αυτο ειναι και πρεπει να το δεχτουμε. Αυτο που μου αρεσει ειναι οτι γενικα ειναι infantry και δεν ανακατευονται τανκ και αερας οποτε εχουμε foot versus foot γενικα. Τα crash να φτιαξουν Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2014 από greeneye
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα