Xristaras12 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Εχεις κανεις προβλημα με το παιχνιδι? Παω να συνδεθω και μου βγαζει error We're sorry, it looks like your game didn't start properly. Aρχισε παλι τις μ.κιες η EA? απο χτες ειναι το προβλημα αυτο Εγω μολις τωρα επαθα αλλο κουλο,επαιζα pearl market TDM και πανω στo reload animation του bulldog κολλαει το παιχνιδι και κανει restart το Pc.
Xristaras12 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 δεν έχω ιδέα. Το σύστημα δεν έχει κανένα πρόβλημα και το event viewer δεν έγραψε τίποτα παρα μόνο το κλασσικο kernel power 41 63. Κολλαει το παιχνίδι,κλεινει το παράθυρο και restart το pc μετά. :Ρ ίσως να κράσαρε κανένας driver μαζί γιατι πέρασα χτες τον 14.7 θερμοκρασίες στάνταρ δεν έχω πρόβλημα :Ρ
aetos1988 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Το πρόβλημα είναι σίγουρα της Dice χθες που έπαιξα λίγο είδα μια ανακοίνωση απολογίας αλλά δεν το διάβασα να σας πω ακριβώς τι έγραφε . Εγώ πάντως δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα μέχρι στιγμής
Xristaras12 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Η χτεσινή ανακοίνωση έγινε επειδή δεν μπορούσες να μπεις στο origin και σε πέταγε απ τους σέρβερ που έπαιζες. Με πέταξε και μένα χτες και μετα το origin με έδειξε offline,στο επόμενο refresh γράψανε και την ανακοίνωση με κίτρινα γράμματα. Εγω αγχώθηκα με το restart,δεν έγινε κατα την διάρκεια του παιχνιδιού. έπαιζα,μαυρίζει η οθονή και πάει να κλέισει το παράθυρο του παιχνιδίου και μετά είδα να σβήνει το πληκτρολόγιο και να κάνει restart το σύστημα
aetos1988 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Τότε πιθανότατα ευθύνεται ο driver της AMD όπως ανάφερες , εγώ δεν έχω παρατηρήσει κανένα πρόβλημα με NVidia . Στο έκανε πολλές φορές ;
juno12 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 το ίδιο κι εγώ. στο Origin έχουν εξαφανιστεί τα παιχνίδια μου και δεν με βάζει στο battlelog
Xristaras12 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Τότε πιθανότατα ευθύνεται ο driver της AMD όπως ανάφερες , εγώ δεν έχω παρατηρήσει κανένα πρόβλημα με NVidia . Στο έκανε πολλές φορές ; Αμα μου το έκανε πολλές φορές να είσαι σίγουρος ότι θα είχα ανοίξει θέμα. μια έγινε και αυτό ύστερα απο 4 ώρες περιπου σερί παιχνιδιου σε DT χάρτες. απλα με παραξένεψε γιατι μαύρισε η οθόνη,είδα πάνω δεξία τον κέρσορα να αναβοσβήνει 2-3 φορές και μετά restart η μονάδα μόνη της. Θα έλεγα μήπως ζεστάθηκε κάτι αλλα όλα είναι νορμαλ για την εποχή μας.Το τροφοδοτικό σκέφτηκα με τη μια αλλα ουτε το 50% των δυνατοτήτων του δεν χρησιμοποιώ. Θα δούμε και αύριο και μεθαύριο πως θα πάει.
icenex Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 ειπαμε δεν ειναι το παιχνιδι στο επιπεδο που θα επρεπε ακομη αλλα μην λεμε οτι για ολα φταει η dice. α ρε καρλος pro Οτι εχει γεμισει cheateria ο τοπος ποιος φταιει που δεν εχει βαλει συστημα ασφαλειας της προκοπης? Οχι στα λεω που νευριαζεις οταν παιζουμε με αυτα
greeneye Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 εχει παραγινει το κακο... δεν προλαβαινω να ξεμυτησω και ΜΠΑΜ ειμαι αλοιφη. Και 1 βολη πολλες φορες και χωρις sniper - head shot. Ειμαι κρυμενος με βλεπουν και ριχνουν μερικοι, νομιζω οτι εχει ξεφυγει το πραγμα... την πρωτη μερα που επαιξα ειχα θετικοτατο σερι γενικα. Τωρα που παιζω ξαφνικα φαινεται οτι σταματησα να παιζω καλα... ΕΛΕΟΣ Καντε κατι με τα κολο-cheats το θεικο ηταν οτι βλεπω να ερχεται καποιος αρχιζω να ριχνω με support σερι σφαιρες σε κλειστο χωρο σε μια γωνια απο οπου θα βγει αυτος, και ξαφνικα ξεμυταει ο τυπος απο τη γωνια ενω εγω συνεχιζω να ριχνω, αρα ριχνω πρωτος, σημαδεμενος θωρακα αυτος απο εμενα και τελικα με ξεσκιζει και μαλιστα εμεινε με 100 ενεργεια... με προλαβε ετσι?! χαχα
Xristaras12 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 εχει παραγινει το κακο... δεν προλαβαινω να ξεμυτησω και ΜΠΑΜ ειμαι αλοιφη. Και 1 βολη πολλες φορες και χωρις sniper - head shot. Ειμαι κρυμενος με βλεπουν και ριχνουν μερικοι, νομιζω οτι εχει ξεφυγει το πραγμα... την πρωτη μερα που επαιξα ειχα θετικοτατο σερι γενικα. Τωρα που παιζω ξαφνικα φαινεται οτι σταματησα να παιζω καλα... ΕΛΕΟΣ Καντε κατι με τα κολο-cheats το θεικο ηταν οτι βλεπω να ερχεται καποιος αρχιζω να ριχνω με support σερι σφαιρες σε κλειστο χωρο σε μια γωνια απο οπου θα βγει αυτος, και ξαφνικα ξεμυταει ο τυπος απο τη γωνια ενω εγω συνεχιζω να ριχνω, αρα ριχνω πρωτος, σημαδεμενος θωρακα αυτος απο εμενα και τελικα με ξεσκιζει και μαλιστα εμεινε με 100 ενεργεια... με προλαβε ετσι?! χαχα Σημερινό περιστατικό,sunken dragon rush. Είμαι τέρμα πάνω στο πλοίο και ειναι 3 τυπάδες,εχω αδειάσει στον 1 3 γεμιστήρες απ το AR160 και δεν τον έχει πετύχει καμία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! χρειάστηκαν 6 άτομα ΧΩΡΙΣ υπερβολή για να τον φάνε.Αφού έγινε στο τσατ το κράξιμο της αρκούδας,μέσω εντολής κάνεις Notify έναν admin ο οποίος μπήκε και πέταξε 4 άτομα έξω απ την ιδια squad. Δυστυχώς δεν σύγκρατησα tag γιατι 1 φορά ήρθα αντιμέτωπος μαζί τους.
Alejandro Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 εχει παραγινει το κακο... δεν προλαβαινω να ξεμυτησω και ΜΠΑΜ ειμαι αλοιφη. Και 1 βολη πολλες φορες και χωρις sniper - head shot. Ειμαι κρυμενος με βλεπουν και ριχνουν μερικοι, νομιζω οτι εχει ξεφυγει το πραγμα... την πρωτη μερα που επαιξα ειχα θετικοτατο σερι γενικα. Τωρα που παιζω ξαφνικα φαινεται οτι σταματησα να παιζω καλα... ΕΛΕΟΣ Καντε κατι με τα κολο-cheats το θεικο ηταν οτι βλεπω να ερχεται καποιος αρχιζω να ριχνω με support σερι σφαιρες σε κλειστο χωρο σε μια γωνια απο οπου θα βγει αυτος, και ξαφνικα ξεμυταει ο τυπος απο τη γωνια ενω εγω συνεχιζω να ριχνω, αρα ριχνω πρωτος, σημαδεμενος θωρακα αυτος απο εμενα και τελικα με ξεσκιζει και μαλιστα εμεινε με 100 ενεργεια... με προλαβε ετσι?! χαχα Μεγάλο fail του παιχνιδιού αυτό. Κανονικά, ακόμη και να μην τον πετύχαινες (αν υποθέσουμε ότι το recoil από τις ριπές αυξάνει το spread), θα έπρεπε να είναι αδύνατο να σημαδέψει και να πυροβολήσει.
stefanos_79 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Έχω απογοητευθεί πολύ απο το παιχνιδι.. Δεν υπαρχει παιχνιδι που να παιξω και να μην πετυχω cheaters. Βλεπεις τον αλλο με ping 140ms και να θεριζει τον κοσμο headshot μόνο. Εεε τί να πεις εχω βαρεθει να κανω reports αλλά δεν νομιζω να γινεται τιποτα περα απο το γεγονος αν τυχει να ειναι καποιος admin online και το διωξει απο τον σερβερ.
Xristaras12 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Πάω στον αντίλογο, Απο τότε που πήρα premium έχω ευχαριστηθεί παιχνίδι. Με τα όπλα,με τους χάρτες, με το διαφορετικό game mode σε συνδιασμο με dlc χάρτες. Ίσως να είνα προσωρινός ενθουσιασμός :Ρ
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Απο τότε που πήρα premium έχω ευχαριστηθεί παιχνίδι. Μην ανησυχείς κι εμείς πήραμε και τα κλάψαμε τα λεφτά μας. Έλα, πες μας την αλήθεια. (Just kidding. Αν σου αρέσει, τότε μια χαρά. )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα