Προς το περιεχόμενο

Battlefield 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχεις κανεις προβλημα με το παιχνιδι? Παω να συνδεθω και μου βγαζει error We're sorry, it looks like your game didn't start properly.

Aρχισε παλι τις μ.κιες η EA? :mad:

απο χτες ειναι το προβλημα αυτο

Εγω μολις τωρα επαθα αλλο κουλο,επαιζα pearl market TDM και πανω στo reload animation του bulldog κολλαει το παιχνιδι και κανει restart το Pc.

Δημοσ.

δεν έχω ιδέα.

Το σύστημα δεν έχει κανένα πρόβλημα και το event viewer δεν έγραψε τίποτα παρα μόνο το  κλασσικο kernel power 41 63.

Κολλαει το παιχνίδι,κλεινει το παράθυρο και restart το pc μετά. :Ρ

ίσως να κράσαρε κανένας driver μαζί γιατι πέρασα χτες τον 14.7

θερμοκρασίες στάνταρ δεν έχω πρόβλημα :Ρ

Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι σίγουρα της Dice χθες που έπαιξα λίγο είδα μια ανακοίνωση απολογίας  αλλά δεν το διάβασα να σας πω ακριβώς τι έγραφε . Εγώ πάντως δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα μέχρι στιγμής

Δημοσ.

Η χτεσινή ανακοίνωση έγινε επειδή δεν μπορούσες να μπεις στο origin και σε πέταγε απ τους σέρβερ που έπαιζες.

Με πέταξε και μένα χτες και μετα το origin με έδειξε offline,στο επόμενο refresh γράψανε και την ανακοίνωση με κίτρινα γράμματα.

Εγω αγχώθηκα με το restart,δεν έγινε κατα την διάρκεια του παιχνιδιού.

έπαιζα,μαυρίζει η οθονή και πάει να κλέισει το παράθυρο του παιχνιδίου και μετά είδα να σβήνει το πληκτρολόγιο και να κάνει restart το σύστημα :fear:

Δημοσ.

Τότε πιθανότατα ευθύνεται ο driver της AMD όπως ανάφερες , εγώ δεν έχω παρατηρήσει κανένα πρόβλημα με NVidia . Στο έκανε πολλές φορές ;

Δημοσ.

το ίδιο κι εγώ. στο Origin έχουν εξαφανιστεί τα παιχνίδια μου και δεν με βάζει στο battlelog :mad:

Δημοσ.

Τότε πιθανότατα ευθύνεται ο driver της AMD όπως ανάφερες , εγώ δεν έχω παρατηρήσει κανένα πρόβλημα με NVidia . Στο έκανε πολλές φορές ;

Αμα μου το έκανε πολλές φορές να είσαι σίγουρος ότι θα είχα ανοίξει θέμα.

μια έγινε και αυτό ύστερα απο 4 ώρες περιπου σερί παιχνιδιου σε DT χάρτες.

απλα με παραξένεψε γιατι μαύρισε η οθόνη,είδα πάνω δεξία τον κέρσορα να αναβοσβήνει 2-3 φορές και μετά restart η μονάδα μόνη της.

Θα έλεγα μήπως ζεστάθηκε κάτι αλλα όλα είναι νορμαλ για την εποχή μας.Το τροφοδοτικό σκέφτηκα με τη μια αλλα ουτε το 50% των δυνατοτήτων του δεν χρησιμοποιώ.

Θα δούμε και αύριο και μεθαύριο πως θα πάει.

Δημοσ.

ειπαμε δεν ειναι το παιχνιδι στο επιπεδο που θα επρεπε ακομη αλλα μην λεμε οτι για ολα φταει η dice.

α ρε καρλος pro :P Οτι εχει γεμισει cheateria ο τοπος ποιος φταιει που δεν εχει βαλει συστημα ασφαλειας της προκοπης? Οχι στα λεω που νευριαζεις οταν παιζουμε με αυτα :P

Δημοσ.

εχει παραγινει το κακο... δεν προλαβαινω να ξεμυτησω και ΜΠΑΜ ειμαι αλοιφη. Και 1 βολη πολλες φορες και χωρις sniper - head shot. Ειμαι κρυμενος με βλεπουν και ριχνουν μερικοι, νομιζω οτι εχει ξεφυγει το πραγμα... την πρωτη μερα που επαιξα ειχα θετικοτατο σερι γενικα. Τωρα που παιζω ξαφνικα φαινεται οτι σταματησα να παιζω καλα... ΕΛΕΟΣ

Καντε κατι με τα κολο-cheats

το θεικο ηταν οτι βλεπω να ερχεται καποιος αρχιζω να ριχνω με support σερι σφαιρες σε κλειστο χωρο σε μια γωνια απο οπου θα βγει αυτος, και ξαφνικα ξεμυταει ο τυπος απο τη γωνια ενω εγω συνεχιζω να ριχνω, αρα ριχνω πρωτος, σημαδεμενος θωρακα αυτος απο εμενα και τελικα με ξεσκιζει

και μαλιστα εμεινε με 100 ενεργεια... με προλαβε ετσι?! χαχα

Δημοσ.

εχει παραγινει το κακο... δεν προλαβαινω να ξεμυτησω και ΜΠΑΜ ειμαι αλοιφη. Και 1 βολη πολλες φορες και χωρις sniper - head shot. Ειμαι κρυμενος με βλεπουν και ριχνουν μερικοι, νομιζω οτι εχει ξεφυγει το πραγμα... την πρωτη μερα που επαιξα ειχα θετικοτατο σερι γενικα. Τωρα που παιζω ξαφνικα φαινεται οτι σταματησα να παιζω καλα... ΕΛΕΟΣ

το θεικο ηταν οτι βλεπω να ερχεται καποιος αρχιζω να ριχνω με support σερι σφαιρες σε κλειστο χωρο σε μια γωνια απο οπου θα βγει αυτος, και ξαφνικα ξεμυταει ο τυπος απο τη γωνια ενω εγω συνεχιζω να ριχνω, αρα ριχνω πρωτος, σημαδεμενος θωρακα αυτος απο εμενα και τελικα με ξεσκιζει

Σημερινό περιστατικό,sunken dragon rush.

Είμαι τέρμα πάνω στο πλοίο και ειναι 3 τυπάδες,εχω αδειάσει στον 1 3 γεμιστήρες απ το AR160 και δεν τον έχει πετύχει καμία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χρειάστηκαν 6 άτομα ΧΩΡΙΣ υπερβολή για να τον φάνε.Αφού έγινε στο τσατ το κράξιμο της αρκούδας,μέσω εντολής κάνεις Notify έναν admin ο οποίος μπήκε και πέταξε 4 άτομα έξω απ την ιδια squad.

Δυστυχώς δεν σύγκρατησα tag γιατι 1 φορά ήρθα αντιμέτωπος μαζί τους.

Δημοσ.

Μεγάλο fail του παιχνιδιού αυτό. Κανονικά, ακόμη και να μην τον πετύχαινες (αν υποθέσουμε ότι το recoil από τις ριπές αυξάνει το spread), θα έπρεπε να είναι αδύνατο να σημαδέψει και να πυροβολήσει.

Δημοσ.

Έχω απογοητευθεί πολύ απο το παιχνιδι.. Δεν υπαρχει παιχνιδι που να παιξω και να μην πετυχω cheaters. Βλεπεις τον αλλο με ping 140ms και να θεριζει τον κοσμο headshot μόνο. Εεε τί να πεις εχω βαρεθει να κανω reports αλλά δεν νομιζω να γινεται τιποτα περα απο το γεγονος αν τυχει να ειναι καποιος admin online  και το διωξει απο τον σερβερ.

Δημοσ.

Πάω στον αντίλογο,

Απο τότε που πήρα premium έχω ευχαριστηθεί παιχνίδι.

Με τα όπλα,με τους χάρτες, με το διαφορετικό game mode σε συνδιασμο με dlc χάρτες.

Ίσως να είνα προσωρινός ενθουσιασμός :Ρ

• Moderators
Δημοσ.

Απο τότε που πήρα premium έχω ευχαριστηθεί παιχνίδι.

Μην ανησυχείς κι εμείς πήραμε και τα κλάψαμε τα λεφτά μας.

Έλα, πες μας την αλήθεια. :P

(Just kidding. ;)

Αν σου αρέσει, τότε μια χαρά. :) )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...