Προς το περιεχόμενο

Battlefield 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κάτι πρέπει να παίζει με το punkbuster. Έχω δοκιμάσει της Παναγιάς τα μάτια για να το φτιάξω και λύση δεν έχω βρει. Το έχω παρατήσει.

Δημοσ.

ερώτηση. εγώ έχω το απλό και όχι το premium. αν αγοράσω το premium θα πρέπει εισάγω το νέο cdkey που θα πάρω. σωστά? με το παιχνίδι τι γίνεται? απεγκατάσταση και εγκατάσταση από την αρχή πάλι με το premium cdkey? το θέμα είναι ότι για 2 dlc αξίζει να πάρω το premium?

Δημοσ.

Εγώ πάλι πορώθηκα άσχημα με τα νέα όπλα και χάρτες γενικότερα.

Βρήκα και σέρβερς που παίζουν μόνο DLC maps, κ τα έχω ανοίξει σχεδόν όλα :confused:

τι κτήνος το AS VAL τελικά.Στο 3 δεν το είχα λογω premium πάλι νομίζω.

ισχύει ότι μία πίστα μοίαζει τρομερά με shanghai.

ακόμα μένει να παίξω second assault και naval strike.

ερώτηση. εγώ έχω το απλό και όχι το premium. αν αγοράσω το premium θα πρέπει εισάγω το νέο cdkey που θα πάρω. σωστά? με το παιχνίδι τι γίνεται? απεγκατάσταση και εγκατάσταση από την αρχή πάλι με το premium cdkey? το θέμα είναι ότι για 2 dlc αξίζει να πάρω το premium?

μόλις βάλεις το key θα πίασει το Origin να σου κατεβάσει τα dlc δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο πέρα απο υπομονή.

Αν έχεις αγοράσει ξεχωρίστα τα DLC δεν ξέρω κατά πόσο σε συμφέρει το Premium γιατί θα τα ξαναπληρώσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Καταρχάς αν το αγοράσεις μέσω Origin απλα συνδέεσαι στο λογαριασμό σου κ όταν ολοκλήρωθει η αγορά απλά έχεις κ τα Dlc κ ειναι διαθέσιμα για να τα κατεβάσεις κ δεν χρειάζεται να βάλεις cdkey.Το ξέρω γιατί πρόσφατα το αγόρασα αλλά απο το μεξικάνικο origin και μου πήγε 22 ευρώ μέσω paypal.Λες οτι έχεις το απλό αρα η δεν ξέρεις οτι τα Dlc είναι συνόλο 5 κ έχουν βγει τα 4, άρα που τα είδες τα 2??Η πολύ απλά έχεις αγοράσει ξεχωριστά τα πρώτα 3 dlc και δεν εχεις το τελευταιο Το Dragons Teeth και το 5ο που θα βγει αργότερα.Αν δεν έχεις κανένα αξίζει να το πάρεις με 22 ευρώ οπως το πήρα εγώ απο το μεξικάνικο Origin αλλιώς αν τα εχεις ηδή θα σου βγει μια η άλλη κ δεν θα εισαι Premium και αξίζει να είσαι premium γιατί έχεις κ άλλα πλεονεκτήματα όταν είσαι..

Με το παιχνίδι δεν κάνεις απεγκατάσταση απλά κατεβάζεις τα Dlc και απλά μετά μπορείς να παίξεις στα καινούργια map.

Δημοσ.

Σε commander ειχα γυρω στους 12000 και τρωει crash.Οι τυποι ειναι αχρηστοι εντελως.Τρωει crash και σου κλεβει και το report.

• Moderators
Δημοσ.

Κάτι πρέπει να παίζει με το punkbuster. Έχω δοκιμάσει της Παναγιάς τα μάτια για να το φτιάξω και λύση δεν έχω βρει. Το έχω παρατήσει.

Αν και είναι κλασσικό, έχεις κάνει pbsetup; 

Δημοσ.

Δεν τα εκανε στην αρχη και τα κανει τωρα.Αν ηταν κανα χαλια match και ετρωγε crash θα την εβγαζε τη μ@@@@α την αναφορα.Θα πεσει unistall και τραβα να κανεις παρεα στην crytec.Aπο τη στιγμη που ειναι ανευθυνοι και αναισθητοι  να πανε στο διαολο.

Δημοσ.

σήμερα τα ξημερώματα έκανε το θαύμα της πάλι η dice. κατα τις 4-5 το πρωί δεν μπορούσες να μπεις σε κάποιον σέρβερ. και μόλις ξανα ανέβηκαν boost points καπούτ. βγήκα μπήκα έβαλα 25% boost points και το μόνο που έκανε ήταν να γίνεται  count ο χρόνος αλλά οι πόντοι κανονικοί

Δημοσ.

πάλι το ίδιο εδώ και μερικά λεπτά.

το origin δεν ανοίγει όπως και τα stats μου.

και έχασα και assignment κίολας και νευρίασα ΑΠΕΙΡΑ

Δημοσ.

Εχεις κανεις προβλημα με το παιχνιδι? Παω να συνδεθω και μου βγαζει error We're sorry, it looks like your game didn't start properly.

Aρχισε παλι τις μ.κιες η EA? :mad:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...