DJ_Duker Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Η Sunken dragon είναι όντως copy paste Σανγκάη και δεν την ξαναπαίζω με την καμία. Αντιθέτως η Lumphini Garden που έπαιξα δε με χάλασε, ήταν ευχάριστη. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 μη μου πείτε DICE, όλες αυτές οι γελοιότητες βρωμάνε ΕΑ από μακρυά DICE. Αλλά ναι, είναι ΕΑ χρόνια τώρα, αρκετοί πια τους λένε DICE/EA, γιατί άλλωστε, το ένα και το αυτό σχεδόν. 1
greeneye Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 επαιξα και την Lumphini Garden χωρις κανενα crash και ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!! επιτελους μια ομορφη πιστα που ευνοει "sniper" γενικα. Αυτη τη φορα ειχα 8-8 με support
icenex Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Πρώτον να πω την δική μου εμπειρία γιατί απο χθες το βράδυ ειμαι κάτοχος Premium κ σήμερα έπαιξα 5-6 maps δεν θυμαμαι ονόματα αλλα μπορω να πω οτι μου άρεσαν αν κ κάποιες όντως θυμίζουν τις κλασσικές, απλα νομίζω ειναι πιο χαώδης, σαν πρώτη εντύπωση αυτό κατάλαβα τουλάχιστον.Crash κτλ δεν είχα ούτε ένα όσο έπαιξα.Να συμπληρώσω για όσους δεν το ξέρουν όποιος θέλει premium καλύτερα να παρει απο το origin του μεξικού το πήρα με 27,99 δολάρια που στα δικά μας λεφτα βγαίνει καπου 20.70 σε ευρώ μέσω paypal η οποία μου κράτησε μια μικρή προμήθεια για την μετατροπή απο ευρώ σε δολλάριο κ πλήρωσα 21.58 για την ακρίβεια γιατί όταν έστελνα έμβασμα απο την τράπεζα κ μετατροπή σε δολλάριο ζητούσαν 6 ευρώ προμήθεια εντέλει το άφησα σε ευρώ κ τα έστειλα έτσι στο λογαριασμό paypal οπότε η τράπεζα κράτησε μόνο 1 ευρώ προμήθεια για την μεταφορά.Σύνολο έδωσα 22.58 για το πακέτο και νομίζω είναι καλη φάση σε σχέση με τα 39.90 του ευρωπαικου Origin κ πόσο μαλλόν και απο τα διάφορα site που το δίνουν απο 30 ευρω κ πανω... http://www.allkeyshop.com/blog/buy-battlefield-4-premium-cd-key-compare-prices/ θα μου πείτε τι ειναι 8 ευρω απλα σκεφτειτε οτι στα 3 παιχνίδια που θα πάρετε έτσι το 4ο θα το πάρετε τσάμπα η σκεφτειτε το οτι στα ιδια λεφτα θα παρετε 4 παιχνιδια με αυτον τον τροπο, μεγάλη διαφορα τιμής.
konstantinos77 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Επεστρεψε και το one shot one kill ,τουλαχιστον σημερα με το που εβλεπα καποιον με το ιδιο Ping με σκοτωνε στην στιγμη ουτε το mouse δεν προλαβαινα να πατησω ...Παιχνιδι για τα σκουπιδια πλεον ,μακραν οτι χειροτερο εχω παιξει σε multi fps ..Μεσα στο σκ μαλλον θα το κανω uninstall ..
Xristaras12 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 και πέρα απο αυτό,βιάστηκα να μιλήσω. Μετά απο 24 ώρες και κάτι ξανάφαγα crash. Ευτυχώς έχουμε και άλλα παιχνίδια να ασχοληθούμε.
konstantinos77 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 χαχαχα και εγω το ιδιο μολις εφαγα crash ...
icenex Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Εγώ προσωπικά το μόνο που παρατηρώ ειναι απο συγκεκριμένα άτομα που έχουν wh/aim είτε no recoil και τώρα τελευταια έχω ακουσει για damage booster η κάπως έτσι το λένε το οποίο σε σκοτώνει ο άλλος με μια σφαίρα και με αδύναμο όπλο απο πολύ μακριά..Πχ κάποια στιγμή έπαιζα με ένα φίλο κ μιλούσαμε με TS και τον είχε σκοτώσει ενας άλλος με shorty μονοχιτο απο μεγάλη απόσταση.Η cheatare το συγκεκριμένο άτομο η τον παίζει το παιχνίδι..Στις δικές μου περιπτώσεις συνήθως πεθαίνω απο συγκεκριμένα άτομα είτε πολυ καλο παίχτη είτε cheateria οπότε θεωρώ μάλλον μιλάς για cheat οπότε δεν μπορείς να το αποφύγεις πάντα θα υπάρχουν αυτοί που παίζουν με αυτα..δυστυχώς... και πέρα απο αυτό,βιάστηκα να μιλήσω. Μετά απο 24 ώρες και κάτι ξανάφαγα crash. Ευτυχώς έχουμε και άλλα παιχνίδια να ασχοληθούμε. εγώ πάντως δεν έχω crash και απο σήμερα που έβαλα το Premium 5-6 maps που έπαιξα δεν είχα θέμα αν συναντήσω κάτι θα σας πω αλλα γενικά μεχρι στιγμης δεν έχω κατι αλλα για να ειμαι δίκαιος τα παιδιά στην Squad που έχουμε ειναι 1-2 άτομα που τραβάνε οτι λέτε...Btw chris σε είχα πετύχει προχθές σε εναν σερβερ h3ro squad Dy1ngW1sh όνομα αν θυμασαι με εφαγες κιολάς άτιμε
Xristaras12 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 ναι ναι :Ρ locker+CZ 3A1=εγώ :Ρ χτές μου κράσαρε μόνο μία φορά,σήμερα παίζω απ το πρωί και όλα καλά.Σε ανυποπτο χρόνο απλά μένει στο reload animation 2-3 δευτερόλεπτα και έξω,24 ώρες και κάτι. Έχω φίλο που ανα αλλαγή χάρτη του κρασάρει :Ρ
icenex Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 ναι ναι :Ρ locker+CZ 3A1=εγώ :Ρ χτές μου κράσαρε μόνο μία φορά,σήμερα παίζω απ το πρωί και όλα καλά.Σε ανυποπτο χρόνο απλά μένει στο reload animation 2-3 δευτερόλεπτα και έξω,24 ώρες και κάτι. Έχω φίλο που ανα αλλαγή χάρτη του κρασάρει :Ρ Αυτο το πάθαινα κάποια στιγμή στο παρελθόν αλλά δεν θυμαμαι πως το έφτιαξα νομίζω πέρασα όλα τα Microsoft visual C+ 2005-2012 και τα 64bit τα ξαναπέρασα όλα κ νομιζω έκανα κ update ta drivers και όλα μετά κομπλέ..Win8 έχω ίσως παίζει κ αυτό ρόλο.
greeneye Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 εγω δεν ειχα ποτε crash οταν εσεις ειχατε, ειχα να δω crash ΠΑΡΑ πολυ καιρο, μηνες... χτες εφαγα το πρωτο μου crash στο dragon teeth(propaganda) . Εμεινε παγομενη η εικονα, δεν επαιζε ο ηχος και δεν υπηρχε ποντικι-κερσορας δε μπορουσες να κανεις τιποτα. Καπακι ξαναπαιξα 2 πιστες (αυτες που δεν ειχα dei) δηλαδη το sunken δραγον καιτην αλλη ματσολια. Γενικο συμπερασμα για το δραγον teeth ειναι οτι εχει αρκετο copy paste αντικειμενα,ραμπες,κτιρια που το κανει να μοιαζει με τα αλλα. Το μονο που διαφερει ειναι το γενικο περιβαλον-χρωμα και η εκταση αφου τα map ειναι χαωδη με καποια μικρα σημεια να "κρυφτεις". 1) Sunken Dragon - παρολο που φερνει κατι απο σαγκαι οπως λενε τα παιδια μπορω να πω οτι μου αρεσε πολυ! 2) Propaganda - καμια ιδιαιτερη συγκινηση, ουτε κρυο ουτε ζεστη αν και δεν την ειδα πολυ γιατι εκει εφαγα το crash! 3) Pearl Market - νορμαλ 4) Lumpini Garden - παρα πολυ καλη. Δεν τις ειδα σχολαστικα απο μια φορα επαιξα, συντομα περισσοτερα.
gildo Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 O comander εχει πλακα που με το cruise missle κανεις κατι multi kill.
Silverage Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Εμένα μου αρέσει η propaganda πιο πολύ και μετά οι gardens. Sunken dragon και pearl market είναι αντίγραφα απο Shanghai και την άλλη με το νερό.
Xristaras12 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 πήρα premium σήμερα,απο αύριο ετοιμάζομαι να ανοίξω AWS και bulldog. ήθελα και το deagle άλλα δε νομίζω να κάνω 20 headshots με το unica που ζητάει :Ρ
greeneye Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 και νεο crash σημερα στο dragon , 1 παιχνιδι ειπα να παιξω και τα πηγαινα και καλα σχετικα! το dragon teeth δηλωνω με βεβαιοτητα οτι αυτη τη στιγμη ειναι unstable, unplayable κτλ. Ελπιζω τα προηγουμενα expansions να μην εχουν ΤΩΡΑ problems... εγω δεν ειχα κανενα crash! αρχιζω και εκνευριζομαι γιατι εχω και γαματο μηχανημα και μαλιστα επαιζα και σε ολα low παρολα αυτα στα σιγουρα απο δικη μου επιλογη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα