konstantinos77 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Eνα πραγμα θα πω μονο για το νεο expansion ,η τραγωδια ...Το κουτι της Πανδωρας στα fps multiplayer games...Ειναι πραγματικα το μοναδικο παιχνιδι multiplayer που εχω παιξει που πιστευω οτι τα kills ειναι οτι ναναι πραγματικα ,δεν ακολουθουν καποιον αλγοριθμο ειναι οτι κατσει ...Ετσι πλεον εχει καταντησει οπως και οι servers που αμα εισαι τυχερος μπαινεις ετσι σε κανενα υποφερτο να παιξεις .. 1
gildo Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Όντως στα kill δίνει οτι να ναι.Μια γεμιστήρα με bulldog και 3 απο shorty σε απόσταση 2-3 μέτρα και συνεχίζει ο τύπος.Με τρώει και του λεω καλα πως γίνεται αυτό?Η απάντηση ποια ήταν λέτε?Δεν το χειρίζεσαι καλα το bulldog για αυτό δεν με έριξες.Ειναι το παιχνίδι στον κόσμου του αλλα εχει και αρκετούς ιδιοφυείς παικτες απο οτι βλεπω.Ξεμειναμε απο fps και δεν βλεπω κατι καινούργιο στον ορίζοντα.Το παράξενο ειναι οτι crash και glitches δεν τα είχα δει στις αρχές που το είχα πάρει και τα βλεπω μετα απο 7-8 μήνες.
gildo Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Μπαινουν σε servers pistols only και ριχνουν ακομα και με rpg.O admin ανυπαρκτος και οι 5-6 εξυπνακηδες χαλανε ολο το game.Ειναι το game σκατα αλλα εχει και πολυ μεγαλους μ.....ς που το κανουν ακομα χειροτερο.
Cowboy Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Το χειρότερο DLC που έχουν βγάλει είναι το Dragons Teeth IMO. Βέβαια όχι τόσο άθλιο όσο φαίνεται στο trailer, οπου φαίνεται σαν COD.
Xristaras12 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Το παιχνίδι πλέον μαμίεται ασύστολα. Απο εκεί που δεν είχα ποτέ crash,πλέον έχω στάνταρ 1 την ημέρα απο το DLC και μετά. Υπέροχα :Ρ δεν είχα sound loop bug,δεν είχα τίποτα ποτέ,ευκαιρία να αποκτήσω :Ρ
konstantinos77 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Τα maps δεν ειναι ασχημα αν και δεν εχω καταλαβει τον λογο για τον οποιο φτιαχνουν πεδια μαχης σε πλατειες ,αγορες ,ουρανοξυστες και οχι κατι πιο αληθοφανες οπως ηταν στο bc2 ή και σε προηγουμενα bf.Εντωμεταξυ ενα map δεν θυμαμαι πιο εχουν αντιγραψει στοιχεια απο την Siege of Shanghai και οταν λεω εχουν αντιγραψει αν κατσεις σε ενα συγκεκριμενο σημειο νομιζεις οτι βλεπεις το map της Shanghai .
Alejandro Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Πρέπει να λες εκείνο με τους κήπους. Όντως στη μια πλευρά τα κτήρια είναι πανομοιότυπα.
gildo Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Πρέπει να ειναι το sunken dragon που εχει ενα εμπορικό κέντρο μέσα αν δεν κανω λάθος.
gildo Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Mια ερωτηση γιατι θα τρελαθουμε.Τα lmg εχουν γινει πιο γρηγορα απο τα assault τυπου famas?
Πέτρος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Ανεξάρτητα από το αν μας αρέσουν οι νέοι χάρτες ή όχι, τα προβλήματα του 4 είναι πολύ συγκεκριμένα και συνοψίζονται σε 1 (ένα): ΕΑ Οι τύποι είναι απαράδεκτοι. Είτε δεν ενδιαφέρονται για το προϊόν παρά μόνο για το πως θα αρμέξουν, είτε είναι εντελώς ανίκανοι (μη μου πείτε DICE, όλες αυτές οι γελοιότητες βρωμάνε ΕΑ από μακρυά). Δεν γίνεται 10 μήνες από την κυκλοφορία: Να κάνουμε το σταυρό μας με ένα σκασμό προβλήματα σταθερότητας - απόδοσης - επιδόσεων κάθε φορά που βγαίνει Patch (αλλά και στα ενδιάμεσα)... Δεν γίνεται Δευτέρα να πηγαίνουν όλα σφαίρα και Τρίτη, στον ίδιο server, την ίδια ώρα, στην ίδια πίστα, χωρίς προφανώς να έχω πειράξει το παραμικρό στον υπολογιστή, να απαυτώνεται ο Δίας με τον Αμον-Ρα και να έχω φουλ αστάθεια, κολλήματα, κρασαρίσματα. Να μην διορθώνουν το αντικειμενικά major πρόβλημα (netcode) με αποτέλεσμα να καταστρέφεται η "χαρά" μας παίζοντας αφού σπάνε τα νεύρα μας μη γνωρίζοντας πότε φταίμε εμείς και η ασχετοσύνη μας, πότε κάτι βρωμάει, πότε είναι ώρα να το κλείσουμε και να αναλωνόμαστε σε τρελές συζητήσεις. Να χρησιμοποιούν ένα (τουλάχιστον) ανεπαρκές σύστημα anticheat (PB) το οποίο και δεν κάνει αυτό που "υπόσχεται" (εκτός ελαχίστων, κραγμένων περιπτώσεων) και προβλήματα δημιουργεί (συχνά, συχνότατα). Ταυτόγχρονα, δεν προσφέρουν κανένα "εργαλείο" εντοπισμού/κατάδειξης των "ρουφιάνων" (battle-recorder, πχ) και κυρίως αρνούνται να διαολοστείλουν με κλείδωμα του παιγνιδιού (μην πω όλου του λογαριασμού στο Origin) όσους αποδεδειγμένα (βλέπε παραπάνω) το σκίζουν (εδώ, φταίνε και οι admins/server masters, αλλά αυτούς δεν τους πληρώνω). Να μην φτιάχνουν bugs/glitches που οι ίδιοι δημιούργησαν με προηγούμενα patches (ποιός με σκότωσε, με τί, πόσο του έμεινε κλπ). Να ασχολούνται και να παρουσιάζουν ένα "mod" το οποίο δεν είναι παρά ένα addon (standalone, δεν το λες) και να το διαφημίζουν και σαν ουαουγαμάουαπληρώστεπολλάφράγκα... Σε όλα αυτά, η μόνη σοβαρή απάντηση που έχω να δώσω, είναι πως φταίω εγώ. 6
stefanos_79 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Εχετε προβληματα να κανετε Login στο origin -battlelog.? δεν με βαζει με τιποτα μεχρι και verify το εμαιλ μου με αναγκασε να κανω.
Πέτρος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Έχει πέσει...πριν λίγο που έπαιζα βγήκε μήνυμα απο τον admin πως τα έχει φτύσει. Υπομονή (έχει ξεφτιλιστεί η λέξη με το Origin/BF).
Silverage Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Ε, όχι έλεος ρε φίλε, χθες μια πίστα πρόλαβα να παίξω μέχρι να φτιάξω τη μαλάκυνση να κατεβάσει το dlc. Σήμερα ψόφησε το origin. Καλαααααααα.....
greeneye Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 επαιξα χωρις προβλημα χτες το βραδυ χωρις κανενα crash 1 πιστα την Pearl Market απο την αρχη. Τα τελικα στατιστικα μου παρολο που δεν προσεχα ηταν καλα και θετικα σε Kills kai deaths. Σημερα θα δω και αλλες πιστες (μενουν 3) απο το dragon teeth. Το σχολιο μου για την πιστα αυτη ειναι οτι μοιαζει με μια αλλη σε ταρατσες νομιζο flood zone λεγεται... δε με συγκινησε επειδη ηξερα την αλλη. Ελπιζω στις υπολοιπες να δω κατι προτοτυπο... win7 ssd 555 read corsair (λειτουργικο+παιχνιδια χωρισμενος) - write 525 kalodio gia 6 giga (megisto) 8 mnhmh (1600) i7 firefox25 stable premium bf4 nvidia 7600 (τρεχει σαν 7700 απο μαμα) στα 2 γιγα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα