Orgios Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Εμενα που καθε δευτερο παιχνίδι κολλάει το όπλο να κοιταει τον θεο και δεν κατεβαινει???? ημαρτον?? Πρέπει να βγαίνω και να ξαναμπαινω καθε 2ο παιχνιδι...
Πέτρος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 έρχομαι φάτσα με φάτσα με τον sniperα και μου έχει αδειάσει το όπλο,τραβάω το δεύτερο κ εκείνη την ώρα ξεκινάει το βιντεάκι ότι με μαχαιρώνει. μου βγάζει κουμπί για counterkill,το πατάω και αντί του counter τρωω μια σφαλίαρα απ τον sniper και με μαχαιρώνει κανονικά. Τότε, περνάμε στην περίπτωση "ότι να'ναι", πιστεύω. Μου έχει συμβεί 2-3 φορές, έκραξα τη μία από αυτές εδώ, το πήρα απόφαση πως είναι από τα πιο "αθώα" που συμβαίνουν. Bug? Πάτησες πολύ νωρίς/αργά το counter? Δεν...
GrafeioTeleton Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Εμενα που καθε δευτερο παιχνίδι κολλάει το όπλο να κοιταει τον θεο και δεν κατεβαινει???? ημαρτον?? Πρέπει να βγαίνω και να ξαναμπαινω καθε 2ο παιχνιδι... Βγαλε την τιμονιερα που εχεις απο το Usb
Orgios Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Βγαλε την τιμονιερα που εχεις απο το Usb lol thanks!!! πως το βρηκες τοσο γρήγορα??
GrafeioTeleton Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 lol thanks!!! πως το βρηκες τοσο γρήγορα?? Been there 1
Xristaras12 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Τότε, περνάμε στην περίπτωση "ότι να'ναι", πιστεύω. Μου έχει συμβεί 2-3 φορές, έκραξα τη μία από αυτές εδώ, το πήρα απόφαση πως είναι από τα πιο "αθώα" που συμβαίνουν. Bug? Πάτησες πολύ νωρίς/αργά το counter? Δεν... ίσως έφταιξε ότι απο την ώρα που είδα την κίνηση για το μαχαίρι ΕΣΠΑΣΑ το F για counter :Ρ 1
gotheron2 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Ψαχνω ατομα για team και ταυτοχρονα να μιλαμε ψηνεται κανεις? εκτος αν ξερεται που ειναι να μπω για να βρω ατομα..!!!!
gotheron2 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Ναι το ξερω αλλα κατι δεν παει καλα με το platοon.....οσες φορες εμπαινα δεν υπηρχε κανεις μεσα...!!!και η τελευταια ενημερωση ειναι πριν 4ης μηνες...
Silverage Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Ε καλά, είπα και εγώ θα παίξω κατευθείαν. Πάω να μπώ σε dragon teeth πίστες και μου λέει Requires Aditional Expansion Pack". :mad: :mad: :mad: :mad:
Πέτρος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Πάλι καλά που φεύγω 10 ημέρες διακοπές και δε θα ασχοληθώ... Ξεσάλωσαν τα μπ@στ@ρδια... Στους κλασσικούς μου servers (bans, streaming, κλπ), της καραπ...όλας! Όποτε συγκεκριμένα "καμάρια" πλησίαζαν...δίνη και παραμόρφωση εικόνας. Αν τους γύριζα πλάτη, όλα καλά. Κάποιοι έξυπνοι λέγανε φταίει ο χάρτης...το πρωί στον ίδιο, σε άλλο server, όλα καλά. Επίσης, το πρόβλημα εμφανιζόταν ανάλογα τον αντίπαλο...όχι τη θέση που ήμουν στο χάρτη. Οι admins, κλασσικά...μα τι λες, μα δε βλέπω κάτι και τελικά...απάντηση και σχολιασμός στα γερμανικά μόνο. Ακόμα...νταξ', βγάλαμε νέο όπλο (bulldog) και πρέπει να αποδείξουμε πόσο γαμάτο είναι! Ακρίβεια sniper, ζημιά tank, πάλι καλά που δεν σου επιτρέπει να πετάς κιόλας! Τα bugs και τα θεματάκια από 3 patches πίσω, ακόμα εδώ...μη χαλάσουμε τις παραδόσεις. 1
gildo Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Ωραια ηρθαν παλι τα crash και ειχα 27-5.@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Xristaras12 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 πρώτη φορά σήμερα έφαγα crash εδω και πόσο καιρό έχω το παιχνίδι. το bulldog καλό είναι τελικά για 3 kill που κατάφερα να κάνω μιας κ δεν έχω premium.
stathisgtr Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Crash και γω σήμερα μετά από πολύ καιρό.Λίγο για το bulldog.Καλό είναι αλλά.Σε όσες μάχες είχα με αντίπαλο με bulldog και γω με Aek971 έβγαινα κερδισμένος. Κάνα δυο φορές την πάτησα. Σε γενικές γραμμές καλό αρκεί να το μάθεις. Με τα ανάλογα αξεσουάρ θα γίνεται καλύτερο.Συνεχίζει το θέμα με τα frame drops και stuttering.Δεν υπάρχει καμία πληροφορία από Dice.Μεγάλη ξενερα γιατί μετά από τόσο καιρό το παιχνίδι δεν έχει καλυτέρευσή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα