vassilis018 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Καλά, τα trailers είναι Michael Bay πια. τα trailers michael bay, και το κυρίως γεύμα θόδωρος αγγελόπουλος. τα ζα μου αργά 1
Raikkonen86 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Ρε παιδια πως το κατεβαζω το ρημαδι????? Δεν μου βγαζει τιποτα ουτε στο origin ουτε στο battlelog... Παταω και ελεγχο για ενημερωση αλλα τπτ...
konstantinos77 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Σου εχει βγαλει τους χαρτες του dt? Αν ναι πατα να μπεις ταχα μου σε εναν χαρτη και εκει θα σου πεταξει οτι πρεπει να κατεβασεις το expansion,εκει πατα go to origin ...
aetos1988 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Ρε παιδια πως το κατεβαζω το ρημαδι????? Δεν μου βγαζει τιποτα ουτε στο origin ουτε στο battlelog... Παταω και ελεγχο για ενημερωση αλλα τπτ... Κάνε join σε ένα καινούργιο χάρτη και στο πινακάκι που θα εμφανιστεί κάνε κλικ στο ''open in origin'' στην συνέχεια κάνε κλικ στο κεντρικό πίνακα του origin εκεί που έχεις τα παιχνίδια στο γκρί πλαίσιο κάτω λογικά θα έχει την επιλογή για λήψη . Εγώ αυτό έκανα πάντως ...
Cowboy Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Ρε παιδια πως το κατεβαζω το ρημαδι????? Δεν μου βγαζει τιποτα ουτε στο origin ουτε στο battlelog... Παταω και ελεγχο για ενημερωση αλλα τπτ... Καταρχην πρεπει να το εχεις αγoρασει το DLC, ή να εχεις Premium. Σε εμενα αρχισε να το κατεβαζει απο μονο τωρα πριν 3 λεπτα που ανοιξα το Origin. Για κλεισε και ξανα-ανοιξε το Origin μηπως στο αρχισει αυτοματα. Αλλιως πηγαινε My Games (βιβλιοθηκη Origin) > Δεξι κλικ στο BF4 και πατα View Game Details, και κατω κατω εχει ολα τα expansions. Επιλεγεις το Dragon Teeth και πατας Download. 1
gildo Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 .Ελεος και μετα λενε pro παικτες και @@@@.Εφαγε στο κεφαλι 20-30 σφαιρες απο 4 ατομα και συνεχισε με 17 health.Το e-sport που ηθελαν να το κανουν τους μαρανε.Mετα αντε να παιξεις με τετοια κατασταση που σου σπαει τα νευρα πραγματικα.Περιμενα μετα απο τοσο καιρο μηπως και αλλαξε τιποτα αλλα τα ιδια.Πριν μηνες ελεγαν θα διορθωσουμε το game και μετα θα κυκλοφορησουν τα dlc.Aι στο διαλο dice μας τα επρηξες..
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Γι' αυτό έχει φάει uninstall το παιχνίδι και δεν πρόκειται να ξαναμπεί. 2
Cowboy Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 .Ελεος και μετα λενε pro παικτες και @@@@.Εφαγε στο κεφαλι 20-30 σφαιρες απο 4 ατομα και συνεχισε με 17 health.Το e-sport που ηθελαν να το κανουν τους μαρανε.Mετα αντε να παιξεις με τετοια κατασταση που σου σπαει τα νευρα πραγματικα.Περιμενα μετα απο τοσο καιρο μηπως και αλλαξε τιποτα αλλα τα ιδια.Πριν μηνες ελεγαν θα διορθωσουμε το game και μετα θα κυκλοφορησουν τα dlc.Aι στο διαλο dice μας τα επρηξες.. Φιλε παιζεις σε Hardcore server ή σε Normal (default)? Γιατι αν παιζεις σε Normal ειναι τελειως μαπα το παιχνιδι. Αν παιξεις Hardcore ειναι καπως καλυτερο, δηλαδη λιγοτερο ψευτικο. Γι αυτον ακριβως το λογο το εχω ψιλο-παρατησει το BF4 και παιζω μονο Insurgency τωρα πια. Μια σφραιρα στο σωμα (θωρακα-κοιλια) με πιστολι και αν δεν φοραει αλεξισφαιρο γιλεκο ο αλλος τον ξαπλωσες αμεσως. Αν φοραει γιλεκο, με ΑΚ47 το τρυπας διαμπερες... και κατω. Το BF4 ειναι πολυ Arcade, ακομα και εκει που δεν θα επρεπε να ειναι.
Silverage Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Ξέρετε τί άλλο μου σπάει πολύ τα νεύρα. Αυτό που πας να μαχαιρώσεις τον άλλο απο μπροστά και πάντα καταλήγεις να ψωφάς εσυ. Αν είναι δυνατόν πια! Ας το βάλουνε 50-50 τουλάχιστων.
Xristaras12 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Το έπαθα σήμερα αυτό και τρελάθηκα,counter στο counter!
gildo Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Σε νορμαλ παίζω φίλε.Αυτο που τον σκοτωνες και μετα σε έριχνε το ειδα πόσες φορες σήμερα.Σημαδευα τον αλλο και δεν έριχνε το όπλο και τις δυο φορες μου έτυχε στον ίδιο παίκτη.Στα περισσότερα τετ α τετ ρίχνω πρώτος με famas και με τρώει ο άλλος με το type-88.Μιλαμε καταστάσεις που ρίχνεις φουλ γαμοσταυριδια.
Πέτρος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Ξέρετε τί άλλο μου σπάει πολύ τα νεύρα. Αυτό που πας να μαχαιρώσεις τον άλλο απο μπροστά και πάντα καταλήγεις να ψωφάς εσυ. Αν είναι δυνατόν πια! Ας το βάλουνε 50-50 τουλάχιστων. Το έπαθα σήμερα αυτό και τρελάθηκα,counter στο counter! Νομίζω μιλάτε από απέναντι πλευρές... Χρήστο, από ότι είχα διαβάσει και ακούσει προ της κυκλοφορίας, δεν θα γινόταν counter2. Κι εγώ όμως, έχω πετύχει σκηνικό που κατσαβιδιάζω από δύσκολη (πλάι προς μπρος) θέση και αρχίζει το animation για counter, βρίζω, αλλά τελικά τον σκοτώνω. Επιπλέον, δεν βγάζει κουμπί για 2ο counter σε αντίθεση με την επιλογή για 1ο. Πιθανότατα είναι animation που δείχνει έτσι, τον έχεις έτσι κι αλλιώς και απλά σε δυσκολεύει λίγο -και καλά. Σε κάθε περίπτωση, ότι να'ναι ώρες ώρες το παιγνίδι, οποτε τπτ δεν αποκλείεται.
Silverage Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Αυτό λέω οτι κάθε φορά που πάω να μαχαιρώσω απο μπροστά ο άλλος μου κάνει counter και με μαχαιρώνει. Ε, σόρρυ αλλά κάθε φορά καταντάει μαλακία.
Xristaras12 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Νομίζω μιλάτε από απέναντι πλευρές... Χρήστο, από ότι είχα διαβάσει και ακούσει προ της κυκλοφορίας, δεν θα γινόταν counter2. Κι εγώ όμως, έχω πετύχει σκηνικό που κατσαβιδιάζω από δύσκολη (πλάι προς μπρος) θέση και αρχίζει το animation για counter, βρίζω, αλλά τελικά τον σκοτώνω. Επιπλέον, δεν βγάζει κουμπί για 2ο counter σε αντίθεση με την επιλογή για 1ο. Πιθανότατα είναι animation που δείχνει έτσι, τον έχεις έτσι κι αλλιώς και απλά σε δυσκολεύει λίγο -και καλά. Σε κάθε περίπτωση, ότι να'ναι ώρες ώρες το παιγνίδι, οποτε τπτ δεν αποκλείεται. έρχομαι φάτσα με φάτσα με τον sniperα και μου έχει αδειάσει το όπλο,τραβάω το δεύτερο κ εκείνη την ώρα ξεκινάει το βιντεάκι ότι με μαχαιρώνει. μου βγάζει κουμπί για counterkill,το πατάω και αντί του counter τρωω μια σφαλίαρα απ τον sniper και με μαχαιρώνει κανονικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα