Xristaras12 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Χρήστο, μια ερώτηση. Ίσως το έχεις αναφέρει, αλλά δεν το θυμάμαι. Σε τί ανάλυση είσαι? 1280*1024? Τα περισσότερα προβλήματά σου, από εκεί ξεκινούν. Αν μπορείς, βρες μια 1080 οθόνη και κάνε μερικές δοκιμές (εκεί θα σε κόβει σίγουρα η μνήμη της κάρτας σε οτιδήποτε πάνω από Medium) αλλά θα είναι πιο "συγκρίσιμα" τα αποτελέσματα με τις καθημερινές μας εμπειρίες. ο 6300 δεν υπάρχει περίπτωση να μην επαρκεί, πάντως. ναι 1280Χ1024. θα τα δοκιμασω απο δευτερα να δω τι γινεται σε 1080,θα το βαλω στην τηλεοραση του σπιτιου. Εχω κανονίσει να κάνω δοκιμές με την gtx760 ενός φίλου μέσα στην επόμενη εβδομάδα. τι προβληματα έχω σε αυτή την ανάλυση;
Πέτρος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Σε τόσο χαμηλή ανάλυση, δε μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα για μια κάρτα γραφικών. Πολύ περισσότερο, δε μπορούμε κι εμείς να σου πούμε γιατί δεν έχουμε μέτρο σύγκρισης.
Xristaras12 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 ωραια. πες οτι βαζω το πισι σε 1080p οθονη ερωτησεις 1)αν εχω το ίδιο η χειροτερο αποτελεσμα φταει ο επεξεργαστης; 2)αν το προβλημα δεν υπαρχει φταιει η καρτα γραφικων; να ξερω πως θα το αντιμετωπισω,δεν αντεχω αλλες δοκιμες :Ρ οχι τιποτα θελω να δω αν θα παρω R9 280 η οχι.Βεβαια αμα ειναι να εχω χειροτερο προβλημα με την 280 καλυτερα να μεινω ετσι και να περιμενω λεφτα για καρτα και οθονη.
Dennisbest Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Βασικά και να το βάλεις σε μεγάλη ανάλυση δεν θα βγάλεις ασφαλές συμπέρασμα...Το πιο πιθανό είναι να έχεις γενικά χαμηλότερα fps λόγω της κάρτας , οπότε και ο επεξεργαστής να σε κόβει τώρα δεν θα το καταλάβεις..Αν βρεις να δοκιμάσεις, με την οθόνη που είσαι , άλλη κάρτα θα βγάλεις πιο ασφαλή συμπεράσματα.
Πέτρος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Χαμηλότερα fps θα έχει σίγουρα...αλλά σίγουρα θα είναι πιο σταθερά και θα έχει πιο "στρωτή" απόδοση το σύστημα. Το ξαναλέω...δεν υπάρχει περίπτωση ο 6300, ακόμα και στα default του να μην επαρκεί για την 7770 και πολύ περισσότερο για το BF4. Αν κάτι (δυστυχώς) αποδείχτηκε καιρό τώρα, είναι πως οριακά επαρκούν ακόμα και δυπύρηνοι για να τροφοδοτήσουν αξιοπρεπώς μια καλή κάρτα γραφικών. Αν εσένα σε κόβει κάτι, αυτό είναι η κάρτα γραφικών. Από εκεί και πέρα, το συγκεκριμένο μπουρδ...παιγνίδι μόνο αξιόπιστο δεν είναι για να βγάλεις το οποιοδήποτε συμπέρασμα για το h/w σου. Αλλάζει τόσο πολύ η συμπεριφορά από μέρα σε ημέρα (με φανερά και "κρυφά" patches/updates κλπ) που δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης. Αν θέλεις τη γνώμη μου, βάλε και παίξε το 3, αφού το έχεις, και μάλιστα σε πίστες όπως Firestorm, Caspian, Gulf of Oman κλπ...μεγάλες, ανοικτές, με πολλά οχήματα/εφέ. Εκεί θα έχεις πολύ πιο ασφαλή συμπεράσματα (πάντα σε 1080) αφού εδώ και πολύ καιρό το παιγνίδι δεν έχει πάρει update και τουλάχιστον τις 2-3 τελευταίες φορές που μπήκα είχε εξαιρετική συμπεριφορά. Ακόμα καλύτερα, δοκίμασε κάποιο άλλο franchise, κάτι πιο "σταθερό" και δες πως συμπεριφέρεται η κάρτα σου.
Xristaras12 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 στο 3 απ όσο θυμάμαι δεν είχα τέτοια θέματα,και δεν είχα κάνει κίολας τόσο μεγάλη έρευνα. Απο και και πέρα,σε άλλα παχνίδια,η κάρτα τερματίζει πχ sniper elite 2, The bureau, euro truck simulator,ολα τα batman και γενικότερα τη βιβλιοθήκη του steam. Αν ήταν να κάνω αναβάθμιση θα την έκανα για το συγκεκριμένο παιχνίδι και μόνο,στα άλλα έχω τις αντίστοιχες επιδόσεις. σε πρόσφατο παράδειγμα στο watch dogs,πάλι dropαρε η κάρτα αλλα ξέρω ότι ειναι και θέμα παιχνιδιού και μνήμης.
aetos1988 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Έχει δίκιο ο Πέτρος, λόγο της χαμηλής ανάλυσης της οθόνης δεν τερματίζει ο επεξεργαστής και η κάρτα γραφικών ο 6300 μια χαρά cpu είναι . Θα δοκιμάσω με την 5850 σε αυτή την ανάλυση(1280χ1024) με τον ι5 2400 να δω πως συμπεριφέρεται
RPDrummer Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Μου κατέβασε το origin για το bf4 1GB. Τι είναι ξέρετε;
Cowboy Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Μου κατέβασε το origin για το bf4 1GB. Τι είναι ξέρετε; Ειναι το 1.03 patch του BF4, το changelog ειναι εδω: http://battlelog.medalofhonor.com/bf4/forum/threadview/2955064781341828638/
konstantinos77 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δεν συμπεριλαμβανεται το DLC ,αυτο θα ειναι γυρω στα 4-5 gb και θα κατεβει την Δευτερα με ξημερωματα Τρίτης ..
Cowboy Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δεν συμπεριλαμβανεται το DLC ,αυτο θα ειναι γυρω στα 4-5 gb και θα κατεβει την Δευτερα με ξημερωματα Τρίτης .. Ναι εχεις δικιο, 1GB θα ηταν πολυ λιγο για το DLC.
manos08 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 χρίστο,ιδέα! στις ρυθμίσεις video του παιχνιδιού,αριστερά της οθόνης υπάρχει μια ρυθμίση που λέγετε resolution scale η καπος έτσι,που λόγικα θα σου είναι στο 100% με αυτό στην ουσία του λες σε πια ανάλυση θες το παιχνίδι να κάνει rendering και μετά να το προβάλει στην φυσιολογικη ανάλυση. με μια απλή μέθοδο των τριών βρίσκεις ότι τα 1080p είναι 158% περίπου αύξηση στα πίξελ οπότε αν ανεβάσεις την μπάρα στο 158% τότε ουσιαστικά η ανάλυση που θα τρέχει το game θα είναι 1080p απλα θα προβαλετε στην φυσιολογικη σου ανάλυση μετά. δοκίμασε το και κάνε μετρήσεις έτσι ώστε να δείς αν πραγματη η ανάλυση σου δημιουργει το πρόβλημα! Αποστολή από το GT-S6500 με τη χρήση Insomnia App 2
Xristaras12 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 το DX11 του παιχνιδιού χρησιμοποιεί όλα τα features του; τι εννοώ έβαλα tomb raider σε ultra και ανοιξα το tessalation,η καρτα επεσε και τα fps επισης βαζω arkham origins,βάζω μια μονο ρυθμιση σε DX11-enhanced κλπ παλι το ιδιο σκηνικο. μηπως η καρτα δεν μπορει να αντεξει το DX11; το ξέρω είναι αδύναμη για τέτοια,αλλα πχ σε valley δεν βουτάει(αν θυμάμαι καλά)
Xristaras12 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 τι είδους μαγεία είναι τούτο; 1024p 100% scale 1024p 160% scale
manos08 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 οπως τα ειπε ο πετρος! και σε 1024p και σε 1080p περιπου η cpu ''δουλευει'' το ιδιο ενω στα 1080 η καρτα γραφικων ερχεται στα ισα της! και λογικο να εχεις να εχεις παραπανω χρηση vram και λιγοτερα fps ενω τα jaggies εχουν μιωθει αισθητα! εγω παντως στη θεση σου θα το σκεφτομουν για μια αναβαθμησουλα οθονη και ισως και μια καρτα,ο cpu δεν σε κοβει με τη καμια! και σιγουρα με λιγο oc θα την παλεψει με αρκετα καλες καρτες! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα