stathisgtr Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Άρχισαν τα προβλήματα και για μένα.Κολλήματα και άλλα τέτοια. Δεν έχω θεμα με hardware ούτε software.. Μιας και έπαιζε μια χαρά.Μια μέρα πριν το update της 8ης Ιουλίου άρχισαν τα πάντα.Να προσπαθώ να πυροβολησω και να κολλάει.Δεν γίνονται αυτά.Τόσα λεφτά πεταμένα.
Xristaras12 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 παρατηρησες να γινεται σε συγκεκριμενο ατομο; ειναι καποιου ειδους hack το συγκεκριμενο.
stathisgtr Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Όχι γενικά. Το θέμα γίνεται σε φουλ σερβερς. Δεν παλεύεται. Ζαλίζεσαι μόνο που πέζεις.
Millennium Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Introducing Battlefield 4 Battlefest As we head into the thick of summer, we wanted to do something for our fans and are kicking off a special event called Battlefest. This is a festival built for gamers, specifically Battlefield 4, filled with weekly rewards, contests and in-game content. It’s a fun way to give back to our community and say thanks, while doing some cool things in the game. Not to mention, there will be tons of prizes, including graphics cards and three gaming PCs, provided by AMD. To get Battlefest started, we’re giving everyone a weekend of double XP from July 12-13, so if you need to level up your game, now is a good time to start or get back into the game. The 12th also marks the first day of our daily contest (called Battleshots), where we’re asking you to send us a screenshot in Battlefield 4 based on a different theme requirement. Each daily winning entry will receive an AMD graphics card, $50 gift card to the DICE Store, and a Battlefield 4 Premium membership on their platform of choice. We’re excited to see what you send in and will be altering the screenshot theme request daily until August 13 for more chances to win. Official announcement to come; official rules can be found here.
Silverage Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Τϊ κάνουν για να τραβήξυν κόσμο. Εγώ πάντως BFδεν ξανααγοράζω αν δεν δω οτι είναι εντάξει.
Alithinos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Όταν κυκλοφόρησε και είδα σε reviews για τεχνικά προβλήματα, είπα "θα περιμένω να τα φτιάξουν με patch και θα αγοράσω το παιχνίδι όταν θα έχει στρώσει". Από τότε παρακολουθώ αυτό το thread,και ακόμα και σήμερα βλέπω τέτοια προβλήματα... 10 μήνες από τη κυκλοφορία και ακόμα bugs έχει ? Τι στο λύκο,άλλοι φτιάχνουν ολόκληρα παιχνίδια σε τέτοιο διάστημα,τα οποία να είναι και χωρίς bugs. Υπό normal συνθήκες το ξεbugάρισμα κρατά γύρω στο 20% του χρόνου development του παιχνιδιού. Για να κοντεύει 1 χρόνος που ακόμα δεν το 'χουν ξεμπαγκάρει,θα 'πρεπε να το χαν στο φτιάξιμο 5 χρόνια το παιχνίδι,που σαφώς και δεν το χαν,που σημαίνει πως ο χρόνος που τους παίρνει είναι υπερβολικά πολύς συγκριτικά,δεν δικαιολογείται.
Xristaras12 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 είπα να ξαναγυρίσω σε DX11 και να βάλω τις ρυθμίσεις που παίζω με το mantle να δω τι στο διάλο γίνεται με το σύστημα μου. έχουμε και λέμε. Πλεον έχω βάλει και 8.1 που θα διορθώνει πράματα και εχω unparked cores. textures: high,texture filtering: high,lightining:Low,Post Process:low,mesh:high,Terain και τα 2:high αποτελέσματα με perfoverlay.drawgraph,DX11,msi afterburner αποτελέσματα με mantle,και το κινητό μου γιατί δεν ξέρω πως βγάζεις screenshot με mantle και ήμουν ήδη στον σερβερ και δεν ήθελα να χάσω την hainan. και στις 2 περιπτώσεις,είμαι στο ίδιο σημείο και έχω το πρόβλημα με low gpu usage που αναφέρω ενω ο επεξεργαστής δουλευει 70-90% Τι συμπεραίνουμε; εγώ προσωπικά κατάλαβα ότι και ο επεξεργαστής και η κάρτα γραφικών έχουν θέμα. Κρίμα απλά.
MavroManitari Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Ψηθείτε... http://www.change.org/en-AU/petitions/electronic-arts-inc-launch-battlefield-hardline-as-downloadable-content-for-battlefield-4#
Xristaras12 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Μιας και σήμερα έφαγα όλη τη μέρα δοκιμάζοντας διάφορα στο σύστημα μου,νομίζω ότι είμαι σε θέση να δώσω σωστή εξήγηση. Αρχικά έχω να πω στον αετό οτι πλέον πρεπει 99,9 να σε κόβει ο επεξεργαστής, όπως γίνεται και σε μένα. δοκίμασα σε DX11 και με mantle και νομίζω είναι ξεκάθαρο το αποτέλεσμα. έτρεξα bf4 με 2 cores/3cores/4cores/5/6. με 2C και με dx11 και με mantle δεν μπορεις να παιξεις,τρομερο frame time,freezαρισμα για 2-3 δευτερόλεπτα και καρέ κάτω απο 20 με 3C και με dx11 και με mantle η ίδια κατάσταση ελαφρώς καλύτερη. με 4C και DX11 το παιχνίδι εξακολουθεί να ειναι unplayable σε τρομερά μεγάλο βαθμό,αντίθετα με mantle έχω πολύ καλύτερο αποτέλεσμα. με 5/6C και DX11 το παιχνίδι ζητάει επεργαστική ισχύ άσχετα αν δεν τερματίζει ο επεξεργαστής(τον ανέβασα και στα 4.2 και πήρα τα τετοια μου παλι) Συνεπώς,ο fx-6300 δεν είναι για το συγκεκριμένο παιχνίδι πλην medium-low γραφικών; Απο την άλλη απορώ με τέτοιου είδους ποστ http://battlelog.battlefield.com/bf4/forum/threadview/2979150493913053924/9/ πως ο τυπας με στοκ Fx6300 και 780ti παρακαλω βγαζει 60-80 fps σε ultra. πραγματικά σε επόμενο στάδιο θα δανειστώ μια 760 ενός φίλου να κανω δοκιμές. Μακάρι να μην ειναι ο επεξεργαστής το θέμα,ότι τίποτα κάρτα ήθελα να αλλαξω για cpu με βλέπω.
stathisgtr Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Χristaras12.Εδω και δυο μηνες εχω κανει την αναβαθμηση με δυο καρτες γραφικων και ολα δουλεβαν ρολοι.Ειχα σταθερα 120fps λογο την οθονης στα 120hz με vsync on.Δεν μπορω να καταλαβω κατα ποσο φταιει ο 6300.Αλλα το τελευταιο patch τα ξεφτιλισε ολα.Και δεν μου εφτανε το lag εχω και το θεμα ξανα με το netcode,Παλι death behind walls.Αλλα τωρα ειμαι 120 level.H ειμπειρια εχει αυξηθει κατα πολυ.Το μονο που καταλαβαινω ειναι οτι οι ανθρωποι στην DICE/EA δεν μας λογαριαζουν και μας εχουν γραμμενους.Ολοι μια χαρα hardware εχουμε.ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
Xristaras12 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 δηλαδή μου λες οτι με την 280Χ παίζεις μια χαρά; σε τι settings; εγω απορώ γιατί βουτάει η κάρτα και αρχίζει το πανυγηρι με τα fps. Πηγαινε σε καμια hainan resort γραψε στην κονσολα perfoverlay.drawgraph 1 και τραβα κανενα screenshot μαζί με msi afterburner σε παρακαλω για το afterburner Πηγαινε settings και monitoring και τικαρε gpu usage,framerate και στο καθενα πατα show in osd η enable in osd δεν θυμαμαι. Θα μου κανεις τρομερη χαρη αν μπορεσεις και θα με βγαλεις απο την απογοητευση που εχω παρει.
stathisgtr Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Επαιζα μια χαρα.Τωρα δεν μπορω να πεξω με τιποτα.Αυτο που λεω ειναι οτι πριν το patch ο 6300 με crossfire 280x δουλευαι μια χαρα.Oυτε bottleneck ουτι τπτ.Πραγματικο smooth playing.Τωρα εχει καταντισει εφιαλτης.Το patch χαλασε το mantle.Παιζω με directx και ειναι λιγο καλυτερα.Αλλα παλι δεν ειναι οπως ηταν πριν.Θα προσπαθησω να κανω αυτα που ειπες και θα τα ποσταρω.
Πέτρος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Χρήστο, μια ερώτηση. Ίσως το έχεις αναφέρει, αλλά δεν το θυμάμαι. Σε τί ανάλυση είσαι? 1280*1024? Τα περισσότερα προβλήματά σου, από εκεί ξεκινούν. Αν μπορείς, βρες μια 1080 οθόνη και κάνε μερικές δοκιμές (εκεί θα σε κόβει σίγουρα η μνήμη της κάρτας σε οτιδήποτε πάνω από Medium) αλλά θα είναι πιο "συγκρίσιμα" τα αποτελέσματα με τις καθημερινές μας εμπειρίες. ο 6300 δεν υπάρχει περίπτωση να μην επαρκεί, πάντως. 1
Oroku Saki Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Εγω με την 560 ti και τον 2500κ ολα high και 1080 p χωρις aa παιζει κανονικα. Δεν εχω μετρησιε frames.
Silverage Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Εγω με την 560 ti και τον 2500κ ολα high και 1080 p χωρις aa παιζει κανονικα. Δεν εχω μετρησιε frames. Άλλαξες οθόνη; :confused:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα