Προς το περιεχόμενο

Battlefield 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έκανα oc χτες,διαφορά στην χρήση επεξεργαστή δεν είδα καμία σε 7αρια.

70-80% είχα πριν το oc,70-80% είχα και μετά το oc.Η κάρτα ξανά βουτίες.

θα δω πως θα πάει το απόγευμα το σύστημα.

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εμενα σε μια φαση χτες που επαιξα και πλησιαζα ενα τανκ να ριξω ρουκετα πηγαινε σε slow motion (!!!) ενω ποτε δεν ειχα τετοιο θεμα. Δεν πιστευω οτι ειναι hardware μου αφου ποτε δεν ειχα θεμα αλλα εχω και πολυ δυνατο μηχανημα. Θυμιζω

i7

nvidia 760 (trexei san 770 me 2 giga mnhmh)

8 giga mnhmh 1600 nomizv

windows 7 poy pane roloi με 0 λαθη απο ελεγχο.

64αρα πιστα παντα και με fast path. καπου 55 ping.

Ισως να ηταν και hacking του παπαρα δεν ξερω... δυσκολευτηκα να ριξω ρουκετα! ζαλιστηκα!

( haiman πιστα)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

έκανα oc χτες,διαφορά στην χρήση επεξεργαστή δεν είδα καμία σε 7αρια.

70-80% είχα πριν το oc,70-80% είχα και μετά το oc.Η κάρτα ξανά βουτίες.

θα δω πως θα πάει το απόγευμα το σύστημα.

Ο επεξεργαστής σου, λογικά, ακόμα και stock, θα έπρεπε να την "τελειώνει" την κάρτα γραφικών σου, χωρίς κανένα θέμα.

Από τη στιγμή που η GPU δεν είναι μόνιμα στο 100% (98-99 πρακτικά), κάτι την κόβει, αλλά δεν πιστεύω πως είναι ο 6300.

Παρόμοια φαινόμενα έβλεπα στο δικό μου σύστημα, ύστερα από 8-10 μήνες από το τελευταίο format.

Πιθανότατα μένουν "σκουπίδια" στους οδηγούς της GPU αλλά και στα αρχεία ρυθμίσεων του ίδιου του παιγνιδιού.

Για εμένα, αξίζει να κάνεις ένα extra βήμα, βάζοντας τελευταία φορά κάποιους οδηγούς (εγώ πλέον είμαι με τους τελευταίους beta):

Σβήσε το φάκελο "Settings" του BF (είναι στο "MyDocuments\Battlefield4").

Φτιάξε μετά loadout κλπ από το battlelog, μπες στο παιγνίδι και ξαναπέρνα ρυθμίσεις σε γραφικά - ήχο - πλήκτρα κλπ και δες τί συμπεριφορά έχεις πια.

Ούτε 5' συνολικός παραπάνω χρόνος.

εμενα σε μια φαση χτες που επαιξα και πλησιαζα ενα τανκ να ριξω ρουκετα πηγαινε σε slow motion (!!!) ενω ποτε δεν ειχα τετοιο θεμα. Δεν πιστευω οτι ειναι hardware μου αφου ποτε δεν ειχα θεμα αλλα εχω και πολυ δυνατο μηχανημα. Θυμιζω

i7

nvidia 760 (trexei san 770 me 2 giga mnhmh)

8 giga mnhmh 1600 nomizv

windows 7 poy pane roloi με 0 λαθη απο ελεγχο.

64αρα πιστα παντα και με fast path. καπου 55 ping.

Ισως να ηταν και hacking του παπαρα δεν ξερω... δυσκολευτηκα να ριξω ρουκετα! ζαλιστηκα!

( haiman πιστα)

Μια και δυο αυτό που περιγράφεις...

Να δεις πως "κολλάει" το πλήκτρο του ποντικιού κάποιες φορές και δε μπορείς να πυροβολήσεις, κι αναρωτιέσαι πότε χάλασε,,,και πεθαίνεις...και ξεκολλάει...και ξανακολλάει στον ίδιο τύπο...εκεί που όλη η οθόνη πάει σα σεισμός 10Ρίχτερ...

Ναι, κάποιες φορές τρώει φρίκες ο κώδικας του παιχνιδιού (είτε σε επίπεδο client είτε σε επίπεδο server) και αυτά που περιγράφεις γίνονται...αλλά τις περισσότερες τρώμε οι υπόλοιποι φρίκη από τον κώδικα του "καλόπαιδου"...

Ξαναγκρινιάζω, λοιπόν:

Πάνε πάνω από 3 μήνες που ξεκίνησε η ιστορία να μη φαίνεται το όνομα κ' loadout του αντιπάλου....Ακόμα να ενδιαφερθούν να το φτιάξουν...γελοίοι.

εδιτ: Dekaohtoura, you were teamkilled by SuperWowPaparas...Punish or Forgive (ο λεγάμενος μου έριξε στην ψύχρα την ώρα που επισκεύαζα το ελικόπτερό μου...για να μπω).

Μετά από 2-3 !f που είχα ήδη, τσαντίστηκα...πάρτα στράκι, λέω !p...Στο καπάκι με πετάει...You were kicked...Reason: Punish Command!!!!!!!!

Δλδ, αμ την κάνει τη μλκία ο "σύντροφος", αμ μου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξω τί θα τον κάνω, αλλά μετά με πετάει!!! Θεοί!!!

Επεξ/σία από Πέτρος
  • Like 1
Δημοσ.

θα το δοκιμασω και τουτο,να πω την αληθεια δεν το σκεφτηκα γιατι δεν ηθελα να χασω τις ρυθμισεις του ποντικιου και των πληκτρων(τα παταω ενστικτωδως απ το bf3-αν με ρωτησεις ποιο χρησιμοποιω για το gadget 1 δεν θυμαμαι,πρεπει να το δω)

Θα το δοκιμασω αυριο να δω.

ο επεξεργαστης στανταρ ΔΕΝ πρεπει να ειναι γιατι εχω δει σε βιντεο με 770 να την πηγαινει σε ultra με πανω απο 60 fps σε ολη την διαρκεια σχεδον.

Δημοσ.

WE ARE PERFORMING A PATCH RELEASE MAINTENANCE FOR PC ON JULY 8TH AT 1AM PT / 10:00 CEST. MULTIPLAYER AND BATTLELOG WILL BE UNAVAILABLE AT THIS TIME. EXPECTED DOWNTIME IS 1 HOUR. THANK YOU FOR YOUR PATIENCE.

θα φτιάξουν το netcode? μπας και φιλοτιμήθηκαν? :P

Δημοσ.

εγω πάντως δεν παρατηρησα κάποια διαφορά αυτό το λίγο που πρόλαβα κι έπαιξα...

Αποστολή από το GT-S6500 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

λοιπόν,με τα ιδια settings που έπαιζα στο bf4 με win7,με τα ίδια παίζω σε win 8.1

σε σημεία στη shangai Που βούταγε το σύστημα πλεον βουτάει ελάχιστα και όντως δεν υπάρχει το σπαστικό stuttering που κάνει το παιχνίδι στα 7αρια.

Δοκίμασα πράματα που ήξερα ότι στάνταρ είχα θέμα.

Αετέ πέρνα 8.1 στο σύστημα,τα μισά προβλήματα θα φύγουν.

Παρ όλα αυτά,ειτε με oc FX ειτε με στοκ,έχω το ίδιο ποσοστό χρήσης.

Αν μπορεί κάποιος να μου το εξηγήσει αυτό θα ήμουν υπόχρεος.

Η κάρτα συνεχίζει να βουτάει και στα 8.1 αλλα έχω καμια 15αρια fps παραπάνω στα σημεία που είχα το θέμα.Κοινώς,ακόμα και με 75% χρήσης της κάρτας στα σημεία εκείνα,έχω πάνω απο 60fps anytime.

Θα έλεγα φταίει ο επεξεργαστής για το "πρόβλημα" οτι βουτάει η κάρτα αλλα δεν νομίζω οτι είναι αυτο.

Δεν γίνεται να είμαι στη λοκερ με 64 άτομα να γίνεται ο κακός χαμός απο εκρήξεις και η κάρτα να ειναι 95-99%.

Μόνο σε ορισμένα σημεία έχω θέμα,είτε έχει κόσμο είτε όχι.

Υπάρχει περίπτωση η μνήμη της gpu να την μπουκαλίαζει;

• Like 1
Δημοσ.

Σου δίνω συγχαρητήρια επειδή έψαξες σε βάθος το όλο θέμα έχεις μεγάλη υπομονή :-D  , το έχω στο πρόγραμμα να βάλω τα 8,1 αλλά είναι και η διαδικασία που με κάνει πίσω. Για το θέμα που αντιμετωπίζεις δεν αποκλείεται η  7770 να μπουκαλιάζει τον FX 6300 και γι' αυτό όπως είπες με μια GTX 770 έπαιζε τέλεια .  

Δημοσ.

Οταν είχα πάρει το παιχνίδι το είχα στα 7 και πραγματικά σερνόταν σε κατάσταση unplayable.Ρωτησα κατι παιδια και μου είπαν να περάσω τα 8 και θα ειμαι οκ.Εδω και 7 μήνες που ειναι στα 8 δεν εχω αντιμετωπίσει κάποιο προβλημα.Σε θέμα που αφορά τις επιδόσεις πάντα και όχι το gameplay που εκει ειναι full στα προβλήματα.

Δημοσ.

Σου δίνω συγχαρητήρια επειδή έψαξες σε βάθος το όλο θέμα έχεις μεγάλη υπομονή :-D  , το έχω στο πρόγραμμα να βάλω τα 8,1 αλλά είναι και η διαδικασία που με κάνει πίσω. Για το θέμα που αντιμετωπίζεις δεν αποκλείεται η  7770 να μπουκαλιάζει τον FX 6300 και γι' αυτό όπως είπες με μια GTX 770 έπαιζε τέλεια .  

και χρόνο χρειάστηκα αλλα meh,μια αποφαση ηταν τα 8.

ξύπνησα το πρωι της δευτέρας,δεν είχα κάτι να κάνω και λεω 8.1 στον σταθερό :P

σε 2 ώρες είχα στήσει το μηχάνημα όπως ήθελα και ξεκίνησα τις δοκιμές. :P

όσο για το μπουκάλιασμα και τα fps,άλλαξα settings σε low ολα,βγήκα-μπήκα ξανά στον ίδιο σέρβερ για να φορτωθουν τα γραφικά πάλι,στα ιδια σημεία,ακριβώς η ίδια βουτιά απλά είχα παραπάνω fps.

Γι αυτό και 99% πιστεύω είναι η κάρτα.

Δημοσ.

Ρε παιδιά, σε εσας τα κτίρια αναβοσβήνουν; Εμένα μετά απο κάποια απόσταση όταν ζουμάρω με τη διόπτρα αρχίζουν και αναβοσβήνουν και δεν βλέπεις τίποτα.

Μην πώ για τη μαλάκινση εγκεφάλου που μου προκάλεσε στη αρχή που με έκανε disconnect συνέχεια και τελικά ήθελε αναβάθμιση το punkbuster. Τί σκατά update κατεβάζω τότε τόση ώρα;

Δημοσ.

Ρε παιδιά, σε εσας τα κτίρια αναβοσβήνουν; Εμένα μετά απο κάποια απόσταση όταν ζουμάρω με τη διόπτρα αρχίζουν και αναβοσβήνουν και δεν βλέπεις τίποτα.

Μην πώ για τη μαλάκινση εγκεφάλου που μου προκάλεσε στη αρχή που με έκανε disconnect συνέχεια και τελικά ήθελε αναβάθμιση το punkbuster. Τί σκατά update κατεβάζω τότε τόση ώρα;

απο αποχης bf3 εχω αυτο το θεμα,οχι να αναβοσβηνουν να φαινονται πιξελιασμενα και να "τρεμει" κατι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...