Προς το περιεχόμενο

Battlefield 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

σήμερα με σκότωσε με μπαζουκα ένας assault o_O

και γενικά τώρα τελευταία πολλά περίεργα συμβαίνουν...

κάτι πρέπει να γίνει.

Αποστολή από το GT-S6500 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

BF4 σε SSD, το κατάφερα σήμερα επιτέλους και είναι απόλαυση, οι χρόνοι φορτώματος μειώθηκαν στο 1/10 (και λίγα λέω).

Δημοσ.

δε μου λετε ρε παιδια,εχεις κανεις θεμα με το origin -in game;

σε 2 παιχνιδια που το ειχα ανοιχτο,οταν μου εστελναν μηνυμα μου εκανε ελαχιστοποιηση το παιχνιδι,και 2-3 φορες που μου ειπε ποιος παιζει τι :-D  παλι εκανε ελαχιστοποιηση!

Δημοσ.

σήμερα με σκότωσε με μπαζουκα ένας assault o_O

και γενικά τώρα τελευταία πολλά περίεργα συμβαίνουν...

κάτι πρέπει να γίνει.

Αποστολή από το GT-S6500 με τη χρήση Insomnia App

Γατάκι, εγώ είχα πάρει sniper kit απο ψόφιο και μου είχε κρατήσει το medic bag που είχα σαν assault.

Δημοσ.

και οχι μονο αυτο,σκοτωνεις support,παιρνεις το κιτ,εχεις και σφαιρες μετα :Ρ

λοιπον,πανω στην απελπισια μου με τα fps του παιχνιδιου,λεω δε δοκιμαζω mantle.

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ,στον ουραξονυστη στη B flag στη dawnbreaker,κοιταζα την γεφυρα στο C flag και βουταγα στα 40 fps,τωρα ειμαι στα 80!!!

τρομερο boostαρισμα και η καρτα να δουλευει πλεον συνεχως πανω απο 90% οσες φορες τσεκαρα το gpu-z.

Δημοσ.

Mια γεμιστηρα απο το famas και μια απο το shorty και εμεινε με 50 life.Σε αποσταση 3-4 μετρα αυτο και τις 2 φορες και μετα μιλαμε για παιχνιδι.

Δημοσ.

Mια γεμιστηρα απο το famas και μια απο το shorty και εμεινε με 50 life.Σε αποσταση 3-4 μετρα αυτο και τις 2 φορες και μετα μιλαμε για παιχνιδι.

network frequency update εισαι στο high;

μου φαινεται παραξενο να εφαγε 1 famas και να εζησε....

βεβαια μου εχει τυχει να με ριξει κατω τυπας με AK 5C ενω του εριχνα με το CZ 3A1 :Ρ

Δημοσ.

To παιχνιδι ειναι χαλασμενο απο την αρχη ,καποιες φορες φτιαχνει λιγο αλλα συντομα παλι ξανα τα ιδια ...Ειναι καθαρα θεμα λαχειου σε ποιον θα παιζει σωστα και σε ποιον οχι ...Οταν βλεπεις τον αλλο και πριν προλαβεις καν να του ριξεις μια σφαιρα  σε σκοτωνει και εσυ εχεις ping κατω απο 50 και αυτος πανω απο 50 δεν χρειαζεται να πεις τιποτα παραπανω ...Λογικο βεβαια αν ο συσχετισμος στο hit reg ειναι 1:20 :)

• Like 1
Δημοσ.

και οχι μονο αυτο,σκοτωνεις support,παιρνεις το κιτ,εχεις και σφαιρες μετα :Ρ

λοιπον,πανω στην απελπισια μου με τα fps του παιχνιδιου,λεω δε δοκιμαζω mantle.

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ,στον ουραξονυστη στη B flag στη dawnbreaker,κοιταζα την γεφυρα στο C flag και βουταγα στα 40 fps,τωρα ειμαι στα 80!!!

τρομερο boostαρισμα και η καρτα να δουλευει πλεον συνεχως πανω απο 90% οσες φορες τσεκαρα το gpu-z.

Πόση vram έχει η κάρτα σου; Δεν έχεις το γνωστό stuttering μετά από λίγο ;

Δημοσ.

ρε παιδια χτες που επαιζα οταν με σκοτωναν και καποιος με εκανε revive δεν σηκονομουν ΠΟΤΕ! αμεσως με εβγαζε killed ξανα!

και αυτο εγινε ΟΛΕΣ τις φορες χωρις φυσικα καποιος αντιπαλος παντα να με ξανασκοτωνει, τι διαολο? ενω συμπαικτες μου που τους εκανα εγω revive ζωντανευαν κανονικα, τι τρεχει με αυτο????? δεν αλλαξα κατι εγω στο παιχνιδι.

Δημοσ.

Να πω μια χαζομάρα αν και μάλλον το γνωρίζεις ήδη. Μήπως δεν πάταγες space αλλά αριστερό/δεξί κλικ στο ποντίκι; Το έχω πάθει κι εγώ έτσι αρκετές φορές.

Δημοσ.

ποντικι παταγα αλλα 1-2 φορες μαλλον ειχα πατησει και space... θα το ξαναδω σημερα γμτ

ενα σωρο θα ειχα γλιτωσει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...