Προς το περιεχόμενο

Battlefield 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Campaign δαγκωτό. Η αλήθεια είναι πως του BF3 μου άρεσε περισσότερο, αλλά και του 4 είναι μια χαρά. Ούτως ή άλλως δεν κρατάει πάνω από 5-6 ώρες (και πολλές λέω). Και είναι μια καλή ευκαιρία να απολαύσουμε τα γραφικά του παιχνιδιού με την ησυχία μας. Γιατί στο multiplayer δεν υπάρχουν τέτοιες πολυτέλειες...

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ρε παιδια εχω ενα θεμα. Ηθελα να ξεκλειδωσω ενα οπλο που ζητουσε "open fire". Μετα κοπων στην china λοιπον

εκανα και τα 3 δηλαδη

1) Σκοτωσα με το πιστολι

2  Σκοτωσα με χειροβομβιδα

3) Σκοτωσα με τα ηλεκτροσοκ που σου δινει ζωη. Ολα αυτα στην ιδια πιστα,ιδιο round δηλαδη οπως ζητουσε!

Εδειξε εκεινη τι στιγμη που ξεκλειδωσε το οπλο. Τελειωσαν τα tikcets ολα ωραια και καλα, περιμενα,ολα καλα, αργοτερα ενα quit

ευχαριστημενος που το ξεκλειδωσα!

Σημερα που πηγα να παιξω ειδα οτι ΔΕΝ ειναι ξεκλειδωμενο και πρεπει να τα ξανακανω ολα!!! γιατι το ρημαδι???????????

Εχω Ι7 3770 με 8 γιγα μνημη και gtx 760 καρτα nvidia χρονισμενη απο μαμα να παιζει σαν 770. Παιζω 1920Χ1080 με low settings kai win7

An θελετε να κανω μετρησεις πεστε μου τι προγραμμα να βαλω και τι ακριβως κανω για να σας βοηθησω.

Το λω επειδη κολαει η περιπτωση του hardware μου με τα παραπανω. Εχω και το Premium να δοκιμασω οτι πιστα θελετε.

Δημοσ.

thank god,τουλαχιστον εσυ με ΑΡΚΕΤΑ δυνατοτερο συστημα εχεις το ιδιο "θεμα" με μενα.

Αρα πιθανολογω ειναι προβλημα του παιχνιδιου Η των 7.

Παραλληλα εχω αρχισει να πιστευω μηπως ειναι θεμα ping.Παιζω σε σερβερ με 42-55 Ping.Μηπωσ εκει ειναι το παιχνιδι.Επειδη ειναι "μεγαλη" η χρονικη διαρκεια επικοινωνιας του σερβερ με τον υπολογιστη το συστημα "περιμενει" το επομενο πακετο.

Απο την αλλη βλεπω Xfactorgaming στο youtube,και λεει οτι πηγε σε 8.1 και ειναι πολυ καλυτερα τα πραγματα και σκεψου παιζει με i7-4770k και 2 780ti και τα μισα settings τα εχει στο medium και βγαζει 120fps καρφωμενα παντα και παντου.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Mm-cD5pECe4#t=313

Αυτός έχει την ίδια κάρτα με την δική μου και δεν πέφτει ποτέ κάτω από τα 60fps στον χάρτη siege of shanghai που έχω το τα περισσότερα frame drops με την διαφορά ότι έχει i7 3770k και Windows 8.1.

Παραπίπτοντος σε πέτυχα σήμερα στην paracel storm το σκορ 1-1  :P   

Εχω Ι7 3770 με 8 γιγα μνημη και gtx 760 καρτα nvidia χρονισμενη απο μαμα να παιζει σαν 770. Παιζω 1920Χ1080 με low settings kai win7

An θελετε να κανω μετρησεις πεστε μου τι προγραμμα να βαλω και τι ακριβως κανω για να σας βοηθησω.

Το λω επειδη κολαει η περιπτωση του hardware μου με τα παραπανω. Εχω και το Premium να δοκιμασω οτι πιστα θελετε.

Στην Siege of shanghai με High settings έχεις frame drops ; Επίσης δοκίμασε να κάνεις ένα τεστ με άδειο Server στην Zavod 311 επίσης στα High . Τα προγράμματα είναι το FPAPS http://www.fraps.com/   και το MSI Afterburner που μετράει μεταξύ άλλων το gpu & cpu usage .

Δημοσ.

ο f-g killers εισαι; :-D

λοιπον εχω αρχισει να πιστευω οτι τη δουλεια την κανει το afterburner.

Δεν ξερω αν ειναι ψυχολογικο η οχι,ειχα μονο τα fps απ την κονσολα του παιχνιδιου και paracel storm οπου και να ημουν ειχα πολυ καλυτερη εμπειρια απ οση ωρα ειχα ανοιχτο το afterburner.

σε καμια στιγμη τα fps δεν επεσαν κατω απο 60 και για κανενα λογο.Δεν ξερω πραγματικα ισως να φταιει και η καθυστερηση του perfoverlay να δειξει τα καρε.

Δεν θα κατσω να σκασω περαιτερω παντως,σε hainan resort θελω να δω πως θα παω,εκει εχω θεμα και σε siege of shanghai.

Δημοσ.

ρε παιδια εχω ενα θεμα. Ηθελα να ξεκλειδωσω ενα οπλο που ζητουσε "open fire". Μετα κοπων στην china λοιπον

εκανα και τα 3 δηλαδη

1) Σκοτωσα με το πιστολι

3) Σκοτωσα με τα ηλεκτροσοκ που σου δινει ζωη. Ολα αυτα στην ιδια πιστα,ιδιο round δηλαδη οπως ζητουσε!

Εδειξε εκεινη τι στιγμη που ξεκλειδωσε το οπλο. Τελειωσαν τα tikcets ολα ωραια και καλα, περιμενα,ολα καλα, αργοτερα ενα quit

Σημερα που πηγα να παιξω ειδα οτι ΔΕΝ ειναι ξεκλειδωμενο και πρεπει να τα ξανακανω ολα!!! γιατι το ρημαδι???????????

15ftchg.jpg

Criteria
  • 3 Assault Ribbons
  • 1 Kill with a Pistol in a round
  • 1 Kill with a 40mm Grenade in a round
  • 1 Kill with the Defibrillator in a round
  • παίζει να μαλακίζεται μετά το update της origin
Δημοσ.

εκανα και τα 3 δηλαδη

1) Σκοτωσα με το πιστολι

εχεις τετοιο συστημα και παιζεις σε Low;

χαλαρα σηκωνεις high-ultra με αυτα που φορας!!

Θα δοκιμασω το βραδυ να δω αν ισχυει αυτο με το afterburner και τα fps.

κατι τετοιο πρεπει να παιζει.

Δημοσ.

χρισταρα επαιζα ολα ultra χωρις κανενα προβλημα. Απλα τα κατεβασα low για να δω αν εχει διαφορα στο ποσο γρήγορα βλέπω τον αλλο οπότε και στο πόσο ποιο γρηγορα σκοτώνω! Επειδη ενα φιλαρακι μου ειπε οτι ασχετα ποσο δυνατο συστημα εχεις καλυτερα στο multi παιζε σε low!

θα προσπαθησω να βρω χρονο να κανω τις δοκιμες που θελετε να σας πω...

Δημοσ.

Μπορει για μου εξηγησει καποιος για ποιον πουστη λογο δεν μπορω να παιξω?

Μου βγαζει συνεχεια αυτο εδω...

Και παρολο που το εκανα 18967 φορες update το pb σημερα συνεχιζει να με πεταει για τον ιδιο λογο... 

post-280210-0-01907500-1404026103_thumb.png

Δημοσ.

και μενα μου το εκανε πριν λιγο καιρο...

δεν εκανα τιποτα και δυο μερες μετα ολα οκ!

τι να πω με αυτο το παιχνιδι η επιστημη σεικωνει τα χερια ψηλα.

για κανε ομως ενα repair game απο το origin για καλο και για κακο

Δημοσ.

Και παρολο που το εκανα 18967 φορες update το pb σημερα συνεχιζει να με πεταει για τον ιδιο λογο... 

Δοκιμασες απο αλλον browser?

Δημοσ.

Επειδη ενα φιλαρακι μου ειπε οτι ασχετα ποσο δυνατο συστημα εχεις καλυτερα στο multi παιζε σε low!

Αυτό είναι μια παλιά κατεστραμμένη αντίληψη...παίζε σε ότι σηκώνει ικανοποιητικά το παιχνίδι σου

Δημοσ.

Με τον "ενδεδειγμένο" τρόπο, φαντάζομαι, έτσι?

Μήπως πέρασες κανένα update σε Windows/Antivirus(security) και άλλαξε κάποια ρύθμιση και στο μπλοκάρει?

Του Σατανά, είπαμε.

Δημοσ.

εκανα και τα 3 δηλαδη

1) Σκοτωσα με το πιστολι

Εδειξε εκεινη τι στιγμη που ξεκλειδωσε το οπλο. Τελειωσαν τα tickets ολα ωραια και καλα, περιμενα,ολα καλα, αργοτερα ενα quit

ξερει κανεις?!

Δημοσ.

το αφησες να τελειωσει και με τα ribbons που παιρνεις στο τελος; (τους ποντους γενικοτερα; )

νομιζω την ειχα πατησει κ εγω μια φορα ετσι.

επισης,σχετικο με το θεμα του παιχνιδιου γενικοτερα,εκανα unpark cores στον fx και κατεβασα το post process στο low και εχω μηδενικο stuttering πλεον.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...