Προς το περιεχόμενο

Battlefield 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απενεργοποίησε το v-sync για να καταλάβεις αν έχεις μπουκάλι , αν έχει πάλι 80% gpu usage τότε σημαίνει υπάρχει μπουκάλι πράγμα απαράδεκτο για μένα δηλαδή αν βάλεις μια καλύτερη κάρτα γραφικών πχ R9 280X τι θα κάνει . Αλλά δεν νομίζω ένας 6300 να κάνει μπουκάλι σε μια αδύναμη κάρτα όπως είναι η 7770  

Ποιος σου είπε ότι το χαμηλότερο GPU Usage σημαίνει αυτόματα bottleneck ; Παίζουν πολλά ρόλο, από τους οδηγούς μέχρι το παιχνίδι και τον CPU.Ο FX6300 που αναφέρεις, με OC σηκώνει και Titan άνετα στα παιχνίδια.Τώρα για SLI, και ο 4960X ρίχνει μπουκάλι, γι' αυτό βγήκε το Mantle και έπειτα έρχεται το DirectX 12.

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ποιος σου είπε ότι το χαμηλότερο GPU Usage σημαίνει αυτόματα bottleneck ; Παίζουν πολλά ρόλο, από τους οδηγούς μέχρι το παιχνίδι και τον CPU.Ο FX6300 που αναφέρεις, με OC σηκώνει και Titan άνετα στα παιχνίδια.Τώρα για SLI, και ο 4960X ρίχνει μπουκάλι, γι' αυτό βγήκε το Mantle και έπειτα έρχεται το DirectX 12.

Το ξέρω οτι σηκώνει άνετα καλές κάρτες ο FX6300 απλώς μου φάνηκε περίεργο που δεν φτάνει στο 100% η 7770 , στην δική μου περίπτωση η 780Ti παίζει συνεχώς στο 95% και πάνω με τον i5 2500k

Δημοσ.

εγω το κοβω ειτε θεμα παιχνιδιου,ειτε driver.

Δε μπορει να παιζω sniper elite V2 με ολα στο τερμα(πλην ΑΑ) και να εχω 60αρια ουτε και XCOM Declassified και να βαραει και στα 2 η καρτα 99%.

Για να μη μιλησω για crysis 3.Παλι 99% συνεχεια και high settings σχεδον σε ολα.

μηπως να δοκιμασω το 32bit exe του παιχνιδιου;

μηπως το 64αρι εχει προβλματα;

Δημοσ.

Καλά οτι φταίει και το παιχνίδι είναι σίγουρο και στο δικό μου σύστημα είχα frame drops στα 45fps τώρα με το τελευταίο patch έστρωσε κάπως .

Δημοσ.

αν εχεις χρονο κανε μια δοκιμη κ εσυ με 8.1 θα δεις αρκετη διαφορα,οχι τοσο σε ανεβασμενα καρε αλλα σε πολυ πιο σταθερα.

Το εχω δει με τα ματια μου σε πιστες και το συστημα μου δεν πιανει μια μπροστα στο δικο σου :P

Μεσα της επομενης εβδομαδας θα αρχισω δοκιμες ξανα σοβαρα να δω τι παιζει.

Παντως ειναι ζορι να κανω τη μεταβαση σε 8.1 για το συγκεκριμενο παιχνιδι και μονο και μεταφορα ολου του steam+origin+να τα εγκαταστησει ξανα κλπ κλπ

Δημοσ.

Το έχω στο πρόγραμμα να πάρω τα W 8.1 αλλά με κάνει πίσω η διαδιακασία μεταφοράς αρχείων, format  κτλ. :P

Δημοσ.

μερικες δοκιμες στον ιδιο σερβερ με και χωρις κοσμο.

χωρις κοσμο zavod 311 σε high settings χτυπαω 95-99% ο,τι και να κανω fps 80-110

με κοσμο high settings χτυπαω 75-89% και fps 65-80

bf4 64bit exe και 32bit καμια διαφορα σε χρηση κλπ.

τωρα περναω τον 14,6 RC2 να δω.

Μετα θα γυρισω σε 14.4 να δω παλι(αν προλαβω σημερα)

• Like 1
Δημοσ.

Έκανα και εγώ κάποιες δοκιμές στην Zavod 311 σε άδειο Server σε High settings χωρις AA έχω avg 126.75 fps min 85fps , cpu usage: 96% ram usage: 6.3GB . Με ultra και 4xAA στον ίδιο Server έχω avg:93fps min: 75fps το cpu ήταν πάνω κάτω στα ίδια επίπεδα . Η κάρτα ήταν στο 100% στα ultra και από 75-99% στα High  . Αυτό που με άρεσε είναι ότι στην έκδοση 3.0.1 του MSI Afterburner έχει περισσότερες πληροφορίες όπως ram usage cpu temprature&usage. Αργότερα θα κάνω και ένα τεστ με κόσμο να δω τι παίζει    

Δημοσ.

να αυτο δεν πιανω.

Πως ειναι δυνατον να μην βαραει η καρτα 100αρες στα ultra και στο high να πεφτει και  να χτυπαει τοσο.

τι σκατα δηλαδη.

εβαλα 14.6 RC2.Πολυ καλυτερα σε σχεση με πριν.Ομως σε περιοχες που δεν γινεται πανικος εχω 90-99% χρηση καρτας και οταν μπω στη μαχη για τα καλα η καρτα πεφτει στο 75-85% παλι ενω εχω τα ιδια fps.

Θα με τρελανει το παιχνιδι αυτο τη βλεπω τη δουλεια.

Αετε εσενα παιζει να σε κοβει οντως ο επεξεργαστης σε μεγαλους χαρτες.

εγω απ την αλλη εχω 60-85% χρηση επεξεργαστη σε 64αρηδες σε conquest large μαλιστα.

Επισης σημαντικο.

Δοκιμασα ενω ημουν στο πεδιο της μαχης και η καρτα στο 75% και κατεβασα ολα τα γραφικα στο low AA off κλπ.

Ε μαντεψτε.ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚ@ΤΑ 75-80% χρηση gpu,παραπανω fps ομως.

Επιτοπου βαζω ultra πλην lightning low και mesh medium Ε ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ 75-85 και τα fps καμια 15αρια πιο κατω.

ετσι μου ερχεται να δανειστω μια gtx760 φιλου να τη βαλω στο δικο μου συστημα και μετα να παιξω στον δικο του υπολογιστη με i5-4690 και 760 να δω πως παει.Ελεος απο ενα σημειο και μετα.

Δημοσ.

Όντως παίζει να κόβει ο i5 σε 64αρι σερβερ με την 780Ti όχι ότι δεν έχει δύναμη αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις φαίνεται ότι του λείπουν πυρήνες αλλά στην δική σου περίπτωση είναι φανερό ότι το παιχνίδι έχει αρκετά θέματα εδώ και σε έμενα όταν το έβαλα στα High έπεφτε το gpu usage στο 75% με τα ίδια frames , ότι να ναι

Δημοσ.

Όντως παίζει να κόβει ο i5 σε 64αρι σερβερ με την 780Ti όχι ότι δεν έχει δύναμη αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις φαίνεται ότι του λείπουν πυρήνες αλλά στην δική σου περίπτωση είναι φανερό ότι το παιχνίδι έχει αρκετά θέματα εδώ και σε έμενα όταν το έβαλα στα High έπεφτε το gpu usage στο 75% με τα ίδια frames , ότι να ναι

thank god,τουλαχιστον εσυ με ΑΡΚΕΤΑ δυνατοτερο συστημα εχεις το ιδιο "θεμα" με μενα.

Αρα πιθανολογω ειναι προβλημα του παιχνιδιου Η των 7.

Παραλληλα εχω αρχισει να πιστευω μηπως ειναι θεμα ping.Παιζω σε σερβερ με 42-55 Ping.Μηπωσ εκει ειναι το παιχνιδι.Επειδη ειναι "μεγαλη" η χρονικη διαρκεια επικοινωνιας του σερβερ με τον υπολογιστη το συστημα "περιμενει" το επομενο πακετο.

Απο την αλλη βλεπω Xfactorgaming στο youtube,και λεει οτι πηγε σε 8.1 και ειναι πολυ καλυτερα τα πραγματα και σκεψου παιζει με i7-4770k και 2 780ti και τα μισα settings τα εχει στο medium και βγαζει 120fps καρφωμενα παντα και παντου.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Mm-cD5pECe4#t=313

Δημοσ.

Αφού έχουμε πιάσει τα τεχνικά να κάνω και εγώ μια ερώτηση...

Έχω τον fx 4100 και την 6770 της MSI (1gb). Υπάρχει κάποιος τρόπος να αύξησω τα fps έστω κατά 10-15?

Συνήθως παίζω με 30-40 fps σε low settings 1080p.

Δημοσ.

Με αυτή την κάρτα...δύσκολο, πολύ δύσκολο.

Ούτε Mantle υποστηρίζει η κάρτα σου, να σωνόσουν λίγο από εκεί.

40ρια@1080, πάλι καλά να λές.

Δώσε, αν μπορέις λίγο o/c στον επεξεργαστή σου, τουλάχιστον να μη χάνεις από εκεί (αν τυχόν).

Δημοσ.

Μιας και το έφερε η κουβέντα, ας πως κι εγώ τα 2 cents μου. Είχα παρατήσει το παιχνίδι για πολύ καιρό, αλλά μετά την αγορά της 290 είπα να το ξαναδοκιμάσω.

Παίζω την 64bit έκδοση, με τους 14.6 σε Win7. Πιάνω σταθερά 60fps@2560x1440, με όλα τέρμα εκτός από AA. Σχεδόν πάντα σε 32άρι TDM. Φαντάζομαι πάει και παραπάνω αλλά κλειδώνει στα 60 λόγω του ενεργοποιημένου vsync. Tα υπόλοιπα specs είναι [email protected] και 8GB RAM (εντός των ημερών θα πάνε στα 16).

Άρα παράπονο δεν έχω. Λέω όμως να πάρω την premium για τους έξτρα χάρτες (μέχρι στιγμής έχω μόνο Dragon Rising) αλλά δεν το έχω αποφασίσει ακόμα.

• Like 1
Δημοσ.

Σήμερα έφτασε και γίνεται install αυτή τη στιγμή. Να πάω βουρ για multiplayer ή να παίξω το campaign πρώτα; Μεγάλος προβληματισμός... :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...