Προς το περιεχόμενο

Battlefield 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

AWS, μιλάμε για οπλαρα. 800 rpm, recoil έχει ελάχιστο ιδίως μετά την προσθήκη του stuby grip και του muzzle brake, range επίσης πολύ καλό. Το προτείνω σε όλους αυτό το όπλο. Δεν θα σας απογοήτευσει.

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

για καποιον που δεν εχει premium; :Ρ

υποψιν το AWS σχεδον ολοι το λενε assault οπλο σε λαθος κατηγορια :Ρ

εγω αναλογα τις περιστασεις παιζω με AK 5C H ACE 21 CQB

Δημοσ.

ισως να φταιει επειδη εχω το dxtory ανοιχτο μηπως και γραψω καμια καλη στιγμη.

Θα δω και αυριο τι εχει να πει.

μεγαλη μουφα η αναβαθμιση παντως,δεν μ'αρεσει καθολου.

Δημοσ.

γιδια ρε.

Μου φαινεται θα απενεργοποιησω τελειως το origin in-game και να τελειωνει η ιστορια.Βεβαια chatαρω με την παρεα για το που θα παμε να παιξουμε κλπ αν ειναι ηδη ο αλλος μεσα και παιζει αλλα θα λυθει το θεμα σιγα.

Ευτυχως που εβαλες το λινκ κλπ πιστευα οτι ημουν ο μονος.

Δημοσ.

WE ARE INVESTIGATING A RECENT UNWARRANTED PUNKBUSTER BAN. WE ARE WORKING TO RESOLVE THE ISSUE AS SOON AS POSSIBLE. THANK YOU FOR YOUR PATIENCE.

τι στο καλό είναι αυτό που βγάζει?

Δημοσ.

Ερώτηση... Επειδή θα πάρω έναν SSD 120gb, πως μπορώ να περάσω σε αυτόν τον bf4 αλλά το bf3 να το έχω στον hdd?? Δηλαδή τα δύο παιχνίδια που έχω στο λογαριασμό να είναι εγκατεστημένα σε διαφορετικούς δίσκους ουσιαστικά...

Δημοσ.

Ερώτηση... Επειδή θα πάρω έναν SSD 120gb, πως μπορώ να περάσω σε αυτόν τον bf4 αλλά το bf3 να το έχω στον hdd?? Δηλαδή τα δύο παιχνίδια που έχω στο λογαριασμό να είναι εγκατεστημένα σε διαφορετικούς δίσκους ουσιαστικά...

Το επιλέγεις στο Set up του Οrigin, κοίτα τις ρυθμίσεις Installation.

Δημοσ.

μιας και σημερα ειχα ενα break απο την εξεταστικη,ειπα να δοκιμασω ορισμενα πραγματακια.

Κατ αρχην περασα 8.1 update 1 64μπιτα στο συστημα και φορτωσα BF4

εχουμε και λεμε

BF4 @ 8.1 καλυτερο GPU usage και μπορεσα να ανεβασω λιιιιγο γραφικα ακομα αλλα παρ ολα αυτα 99% χρηση καρτας γραφικων πουθενα.

Γυρναω στα 7 με το ιδιο setup γραφικων gpu usage 77-89%.βαζω post process low,ως δια μαγειας gpu 80-95% και χωρις lag το παιχνιδι.

Αναβω Vsync και παει ΝΕΡΟ.

Δοκιμαζω το ιδιο στα 8.1 παλι ΝΕΡΟ.

Βαζω Guilin Peaks που εκει ειχα τρομερο θεμα με lag,με post process low +Vsync ON παλι ΝΕΡΟ χωρις lag χωρις ιχνος τιποτα

GPU 76-80% και 60fps καρφωμενα.

Αρα για τα παραπανω φανταζομαι τρωω μπουκαλι σαμπανιας απ τον FX-6300.Με βλεπω για OC.

Απενεργοποίησε το v-sync για να καταλάβεις αν έχεις μπουκάλι , αν έχει πάλι 80% gpu usage τότε σημαίνει υπάρχει μπουκάλι πράγμα απαράδεκτο για μένα δηλαδή αν βάλεις μια καλύτερη κάρτα γραφικών πχ R9 280X τι θα κάνει . Αλλά δεν νομίζω ένας 6300 να κάνει μπουκάλι σε μια αδύναμη κάρτα όπως είναι η 7770  

• Like 1
Δημοσ.

παραξενο η οχι με το vsync on εχω πολυ καλυτερα frames απ οτι χωρις.

χρηση δεν βλεπω πανω απο 80%-85%σε καμια περιπτωση παρ ολα αυτα σε λιγες στιγμες τα καρε βουτανε κανω απο τα 45.Το average usage που βλεπω ειναι κοντα στο 75% σε 7αρια,σε 8.1 ειναι στανταρ παραπανω!!!

οταν περασα 8.1 ειδα λιγοτερη χρηση επεξεργαστη και παραπανω χρηση καρτας στα ιδια καρε αλλα δεν ειχα αυτες τις βουτιες.Πολλες δοκιμες δεν εκανα βεβαια,την επομενη εβδομαδα που τελειωνω εξεταστικη θα αρχισω τα τεστ.

Μου φαινεται τρομερα παραξενο παντως,αν και το εχω διαβασει σχεδον παντου για bf4 βαλτε 8.1 εχουν κατα πολυ καλυτερη αποδοση απ οτι τα 7.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...