Προς το περιεχόμενο

Battlefield 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θεωρητικα ειναι απειροελαχιστες.

Στον ενα που εχει 50ms ειναι 25ms η επικοινωνια του χρηστη με τον σερβερ και αλλα 25 απ τον σερβερ στον χρηστη

Το ιδιο ισχυει αντιστοιχα για τα 70ms.

Πρακτικα στον χρονο αυτο βαζεις και την αντιδραση του παικτη που ειναι καμια 350αρια ms και ανω.

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

less is always better στη συγκεκριμενη περιπτωση.

Αρκει στο σερβερ που παιζεις να μην υπαρχουν τυπαδες με 150+ Ping γιατι χανεις.

αν θες μια πιο επεξηγηματικη εικονα δες τα βιντεο του τυπα

https://www.youtube.com/user/xFPxAUTh0r1ty

Δημοσ.

Ενταξει ο τυπος ειναι ολα τα λεφτα....καταλαβα τα παντα με αυτα που ειδα οποτε και τα 70 ping καλα ηταν...!!!

Απλα ενας με 50 ping ας πουμε ενω παταμε πχ. την ιδια χρονικη στιγμη το ποντικι θα ειναι ποιο γρηγορος???ενω εχουμε το ιδιο οπλο γενικα ολα ιδια απλα τα ping μας αλλαζουν..!!!

Δημοσ.

less is always better στη συγκεκριμενη περιπτωση.

Αρκει στο σερβερ που παιζεις να μην υπαρχουν τυπαδες με 150+ Ping γιατι χανεις.

αν θες μια πιο επεξηγηματικη εικονα δες τα βιντεο του τυπα

https://www.youtube.com/user/xFPxAUTh0r1ty

ασε είχα μπει χθες σε ένα σερβερ κ ήταν μέσα 3 άτομα με 300 ping και πάνω κ λέω στο τσατ ρε εσεις με το high ping παρτε το μπούλο λίγο γιατί κολλάμε κ άρχισαν να με βριζούν 2-3 άσχετοι κ να μου λένε τι κλαίγεσαι κτλ μετα απο 15 λεπτά παιχνιδιού κ ο ενας ειδικά μου ζάλισε τα @@ κ μου έλεγε τι σχέση έχει ο σερβερ με το ping και σε ποια γλωσσα γράφονται οι σερβερ οτι ναναι εγω έλεγα οτι κολλάμε ψοφάμε 5 μέτρα μετα την κάλυψη λόγω αυτών των παιχτών και αυτοι μου λεγάνε αλλα λόγια να αγαπιόμαστε ευτυχώς στο επόμενο map προφανώς κολούσαν πιο πολλά άτομα κ το πήραν είδηση κ άλλοι κ τότε φύγανε τα ζώα μετά από λίγο και μετά μου δώσανε δίκιο που τα έλεγα κ τους έπριζα.Ε μα δηλάδη όλοι το παίζουν ξερόλες κ ειδικά αυτός που επειδη τελείωσε σερβερ μου έλεγε τα δικά του λες κ ήξερε πως έχει προγραμματιστεί ο netcode και πως ακριβώς συμπεριφέρεται.Κάπου διάβασα οτι οταν υπάρχουν τετοιοι παίχτες με υψηλο ping ο netcode προσπαθεί να ισοροπήσει μαζί με τους παίχτες με χαμηλό ping με αποτέλεσμα εσυ να κολλας κ να ψοφας ενω εχεις μπει πίσω απο κάλυψη 2 δευτερόλεπτα μετά χωρια που τους σημαδευεις σωστα κ οι σφαιρές μόνο πανω τους δεν πάνε..

Δημοσ.

ναι ναι,αν δειτε και τα βιντεο του λινκ παραπανω ακριβως αυτο εξηγει,οτι ετσι δηλαδη δουλευει το netcode.

ασχετο,ψηθηκα και λεω να παρω premium τελικα μετα την εξεταστικη.Αξιζει τωρα η να το αφησω;

λεω να το τσιμπησω απο kinguin που ξερω οτι δεν εχει θεμα.

Δημοσ.

Ενταξει ο τυπος ειναι ολα τα λεφτα....καταλαβα τα παντα με αυτα που ειδα οποτε και τα 70 ping καλα ηταν...!!!

Απλα ενας με 50 ping ας πουμε ενω παταμε πχ. την ιδια χρονικη στιγμη το ποντικι θα ειναι ποιο γρηγορος???ενω εχουμε το ιδιο οπλο γενικα ολα ιδια απλα τα ping μας αλλαζουν..!!!

θεωρητικά αυτός με τα 50 ping είναι πιο γρήγορος αν μιλάμε καθαρά πόσο γρήγορη ειναι η επικοινωνια του υπολογιστή σου με τον σερβερ αλλά παίζει ρόλο αυτό που είπα απο πάνω αν υπάρχει κανείς με υψηλό ping το γ@μάει το θέμα κ εκεί χάνεις το όποιο πλεονέκτημα είχες.Μετα ο βασικότερος κ κυριότερος παράγοντας είναι η ανθρώπινη αντίδραση άλλου το μυαλό καίει κεροζίνη κ άλλου κάρβουνο... :P

ναι ναι,αν δειτε και τα βιντεο του λινκ παραπανω ακριβως αυτο εξηγει,οτι ετσι δηλαδη δουλευει το netcode.

ασχετο,ψηθηκα και λεω να παρω premium τελικα μετα την εξεταστικη.Αξιζει τωρα η να το αφησω;

λεω να το τσιμπησω απο kinguin που ξερω οτι δεν εχει θεμα.

έχω ακούσει απο παιδιά που το έχουν πάρει ήδη οτι δεν έχει πολλούς σέρβερ αλλά αυτοί παίζουν πιο πολύ stdm tdm capture the flag λογικά στα άλλα rush κτλ θα υπάρχουν σέρβερ..εγώ μαλλόν θα το πάρω αργότερα θα δείξει..

Άσχετο τι ώρες παίζεις εσυ ρε χρηστάρα σε πετυχαίνω συνήθως σ/κ η παίζεις κ καθημερινά?

Δημοσ.

λογω εξεταστικης πλεον δεν μπαινω καθολου σχεδον.

Απ τον επομενο μηνα παιζει και να ειμαι 24/7 μεσα :Ρ

Εκτος κ αν τσιμπησω τιποτα καλο στο steam αυτες τις μερες και αλλαξω ροτα(αν και θα πρεπει να αλλαξω κ καρτα γραφικων για να ευχαριστηθω :Ρ )

Δημοσ.

Για εμένα το premium έχει όντως κάποιες εκπληκτικές πίστες (και σχεδιαστικά, και στρατηγικά), αλλά η "φιλοσοφία" των περισσότερων παικτών δεν αλλάζει.

Μελανό σημείο, το "γυάλισμα" που δεν έχει γίνει, με αποτέλεσμα να μη μπορείς να περάσεις με κανένα τρόπο από σκαλοπάτι 10εκ ή να κολλάς επειδή υπάρχει χαλίκι και ο κώδικας μάλλον το έχει δηλωμένο ως βουνό.

Όντως, υπάρχουν ελάχιστοι server...πραγματικά πάνω από 6-7 δεν βρίσκω ποτέ με φίλτρα: Europe, Hardcore, Ranked, PB, any game mode, free slots μέχρι 10, server size 64.

Επίσης, κάποιες πίστες είτε λόγω μεγέθους (γενιά έχει πιο μεγάλες από ότι το κανονικό) είτε λόγω εφέ και βιασύνης να βγουν (είπαμε, δεν περνάς πάνω από χαλάκι στην πόρτα!), έχουν κάπω 15-25% χαμηλότερα fps σε σχέση με αυτά που έχεις συνηθίσει.

Αν βαρέθηκες τις ίδιες και ίδιες πίστες πάντως, σίγουρα αξίζει η αγορά.

Δημοσ.

Εχει κολησει το καταραμενο battlelog?

Επαιζα 3 ωρες και ξεκλειδωσα ενα σωρο σκατα για το aws αλλα δτο battelog δεν βγαζει ουτε τα battlereports...

Ενω αμα μπω στο game ειναι ολα κανονικα.

Δημοσ.

Εχει κολησει το καταραμενο battlelog?

Επαιζα 3 ωρες και ξεκλειδωσα ενα σωρο σκατα για το aws αλλα δτο battelog δεν βγαζει ουτε τα battlereports...

Ενω αμα μπω στο game ειναι ολα κανονικα.

ναι το έπαθε κ εμένα αλλά σιγά σιγά αρχίζει κ πετάει τα battle reports ένα ένα...Πάνω που έλεγα οτι έχασα αυτό το epic report μου το εμφάνισε πριν λίγο.. http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/479821825772832704/282175430/Πολύ headshot έπεσε...Τελικά αν παίξεις αρκετό χρόνο με sniper μετά πάς αυτόματα στο κεφάλι κ χωρίς ζόρια εγώ στην αρχή ούτε 1 Kill δεν μπορούσα να κάνω με την μια κ τώρα έχω φτάσει να κάνω 4-5 kill χωρίς να αστοχώ εξού κ το καλό accuracy που έχω..Αστοχώ και τώρα δεν λέω αυτό απλά στις αρχές παίζει να έτρωγα κ 10 σφαίρες για να σκοτώσω εναν τώρα αν οχι με μια θέλω 2 αν εχει το defensive perk...

Δημοσ.

μιας και σημερα ειχα ενα break απο την εξεταστικη,ειπα να δοκιμασω ορισμενα πραγματακια.

Κατ αρχην περασα 8.1 update 1 64μπιτα στο συστημα και φορτωσα BF4

εχουμε και λεμε

BF4 @ 8.1 καλυτερο GPU usage και μπορεσα να ανεβασω λιιιιγο γραφικα ακομα αλλα παρ ολα αυτα 99% χρηση καρτας γραφικων πουθενα.

Γυρναω στα 7 με το ιδιο setup γραφικων gpu usage 77-89%.βαζω post process low,ως δια μαγειας gpu 80-95% και χωρις lag το παιχνιδι.

Αναβω Vsync και παει ΝΕΡΟ.

Δοκιμαζω το ιδιο στα 8.1 παλι ΝΕΡΟ.

Βαζω Guilin Peaks που εκει ειχα τρομερο θεμα με lag,με post process low +Vsync ON παλι ΝΕΡΟ χωρις lag χωρις ιχνος τιποτα

GPU 76-80% και 60fps καρφωμενα.

Αρα για τα παραπανω φανταζομαι τρωω μπουκαλι σαμπανιας απ τον FX-6300.Με βλεπω για OC.

ΓΟΥΑΤ ΔΕ ΦΑΚ ΝΑΟΥ;

στα 8.1 ειδα λιγοτερη χρηση επεξεργαστη και ραμ για το παιχνιδι αλλα μου εβγαλε την πιστη μεχρι να τρεξει το afterburner+hwinfo μιας και με origin ingame κρασαρε ολο το παιχνιδι.

Προς το παρων συνεχιζω στα 7αρια.Αν συνεχιζει τα ιδια κολπα με βλεπω για 8.1 μονιμα(πραγμα που απευχομαι διοτι πρεπει να μεταφερθει ολοκληρο το steam library)

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ σήμερα ανακάλυψα πόσο γαμάτη είναι η κλάση του support... Έκανα τρία τρομερά match στην Metro... Μιλάμε κατέβαζα κόσμο για πλάκα... Στο μεταξύ η αντίπαλοι ομάδα χαιβανια στο φουλ! Προσπαθούσαν να ανέβουν από τα elevators στο B! Μιλάμε πολύ ξύλο... Ανέβαιναν και τους έριχνα πέντε πέντε με c4! Φυσικά δεν το εβαζαν κάτω , οπότε πάρε Μάνο multikill να έχεις να χαίρεσαι!!! <br>

Καθάρισα και δύο squad μαζί με aws, προσπαθούσαν να μπουν από το side door στο B, πετάει ένας δικός μας smoke, κλείνω το laser μπουκάρω και τους θεριζω!!!

Πρώτη φορά Ρίχνω τέτοιο ξύλο!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...