Προς το περιεχόμενο

Battlefield 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όντως τώρα τελευταία το παθαίνω και εγώ..Αντε σιγά σιγά γινόμαστε επαγγελματίες στο παιχνίδι :P http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/478268497433833984/282175430/απο τα καλύτερα μου παιχνίδια τους θέρισα.. Btw το famas τελικά είναι κ γαμώ τα όπλα.

• Like 1
  • Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Kill Admin...U were kicked from the game

Knife Admin...U were kicked from the game

Kill/Knife Admin's boyfriend...U...καταλαβαίνετε τί εννοώ.

http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/87ca0240-53fa-462c-bffa-aef5718e76f7/SFW-Die-Schlachtfeldwichser-Naval-Strike-Hardcore/#live

http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/a51988ab-8399-471c-aae2-b9f6703c3d4c/RhRA-Panzerschlacht-German-Hardcore-by-G-Portal-de/#live

Για να ξέρετε...όσοι ενδιαφέρεστε.

Ειδικά μετά από μαχαίρι...εξαφανίζομαι ως διά μαγείας...

Δημοσ.

Κλασσικά πράγματα ζορίζονται και πετανε καλούς παίχτες με την δικαιολογία οτι χρησιμοποιούν cheats γιατι σου λέει αποκλείεται να υπάρχουν καλύτεροι παίχτες εκεί έξω που να με σκοτώνουν + οτι δεν ξέρουν να χάνουν κ θέλουν μόνο να σκοτώνουν νουμπίδια...

Δημοσ.

WE HAVE A PLANNED MAINTENANCE ON PC JUN 17, STARTING 1AM PDT / 10AM CEST. YOU MAY GET DISCONNECTED FROM YOUR GAME WHEN THIS HAPPENS. WE APOLOGIZE FOR THE INCONVENIENCE.

Άντε να δούμε τι θα φτιάξουν.

Δημοσ.

Κλασσικά πράγματα ζορίζονται και πετανε καλούς παίχτες με την δικαιολογία οτι χρησιμοποιούν cheats γιατι σου λέει αποκλείεται να υπάρχουν καλύτεροι παίχτες εκεί έξω που να με σκοτώνουν + οτι δεν ξέρουν να χάνουν κ θέλουν μόνο να σκοτώνουν νουμπίδια...

Mπααα....Καμία δικαιολογία...

Kick, no reason.

Ούτε για να μπει clan/server member, ούτε για "συμπεριφορά", ούτε τπτ.

Kick κι άντε γαμ...

Ξαναμπήκα μετά από 5-10', μου έκανε 3 φορές balance...last who joined...ήμουν ήδη στη μέση της κατάταξης...

Ξεκίνησα το χeσιμο και ο αδμιν άρχισε να μου απαντά στα Γερμανικά!

Βρε δεν είμαι Γότθος...Βρε δεν τα κατέχω τα γαυγίσματά σας...στα @@ του!

Απαντούσε, ξεκάθαρα σε εμένα, όσο κατάλαβα από λεξούλες (κάτι για balance, κάτι για random επιλογή κλπ), γερμανικά και μόνο!

Κι άλλοι διαμαρτύρονταν, παπάκια!

Τελικά: "Your server, your rules...Just let the rest of us know".

@vassilis018: Φτιάξουν? Ας είμεθα σοβαροί...

Δημοσ.

Είναι τόσο γλυκό να ενοχλήστε με αθώα kickakia...τα λέμε όταν  φάτε perma ban από GGC stream servers γιατί τα έχετε πλακάκια με τον admin και μπορείτε να μπείτε μόνο στο 20% των servers :P...

Reason? "Κανείς" δεν μπορεί να σε κάνει headshot με magnum χωρίς hack ενώ οδηγάς το ελικόπτερο στα 10 μετρά και είσαι ο Admin. 

Δημοσ.

Μια φορά έχω σκοτώσει οδηγό σε ελικόπτερο με αυτόματο. Το έπαιζε και πολύ rambo και κατέβαινε χαμηλά.

Στο apache όμως ή στο scout? γιατί στο scout είναι ευκολάκι 

Δημοσ.

Στο apache όμως ή στο scout? γιατί στο scout είναι ευκολάκι 

Εγω στο apache μια φορά απο κωλοφαρδία εφαγα τον οδηγό με hd με sniper απο τότε δεν το εχω ξανακάνει αλλά μεγαλύτερη ευχαρίστηση νιώθω οταν κατεβάζω με rpg ελικόπτερο με 3-4 άτομα μέσα.Btw όλοι παίζουν με τα καλά όπλα γιατί δεν βλέπω κόσμο να παίζει κ με τα άλλα όπλα?  το παίζουν όλοι pro με τα καλα όπλα..Εγώ πάντως παίζω κάθε όπλο μέχρι να ξεκλειδώσω όλα τα part του κ μετά συνεχίζω στο επόμενο μολις συμπληρώσω τα 400-500 kill που θέλει το κάθε όπλο πάνω κάτω.

Δημοσ.

κανω ενα dump την παραπανω συζητηση που ειχαμε περι μικρου stuttering.

Διαβαζα οτι ισως να ευθυνεται ο firefox.Μηπως τον χρησιμοποιειτε κ εσεις;

Δυστυχως δεν θα καταφερω να το δοκιμασω λογω εξεταστικης.

Δημοσ.

Χτες 2 ωρίτσες που ασχολήθηκα, δεν είχα θέμα (ή δεν κατάλαβα, τουλάχιστον).

Με αλεπού, έτσι κι αλλιώς, πάντα.

Πτώσεις στα frames έχω, ακόμα και στα 35 ώρες ώρες και κάποιες φορές κολλάει (με sound loop, μάλιαστα) για 2-3" και συνεχίζει κανονικά (1 φορά ανά 2-3 παιγνίδια), αλλά θεωρώ πως φταίει το παιγνίδι με τις "εσωτερικές" αλλαγές κ αναβαθμίσεις που δεν μαθαίνονται.

Από θερμοκρασίες, παραμένω κάτω από 70ο στη γραφικών και κάτω απο 60ο στον επεξεργαστή (απλά με παραπάνω θόρυβο), οπότε θέμα από εκεί δεν υπάρχει.

Δημοσ.

Με chrome είμαι

Δημοσ.

Δεν νομίζω. Δεν έχει κάποια σχέση ο firefox απλά σε συνδέει με τους server.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...