Προς το περιεχόμενο

Battlefield 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τώρα που το σκέφτομαι και η silk road είναι πολύ μεγάλο map...

Τεσπα το καλύτερο headshot που έχω κάνει είναι στα 593 μέτρα αν θυμάμαι καλά... Αν το σπάσω το ρεκόρ θα το ποστάρω για να ζηλέψεις Χρήστο!!!

Longest Headshot 631.75 το δικο μου http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/Dy1ngW1sh/detailedstats/282175430/1/

αν και δεν το κατεχω το sniper ειχα κανει καποιες φορες κατι καλα μακρινα headshot. :P

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με περνάς δηλαδή??? Τώρα θα δεις!!! xD

Πέρα από την πλάκα είδα πριν λίγο ένα βιντεάκι στο YouTube, ένας τύπος πέτυχε headshot στα 3141μέτρα... Δεν ξέρω κατά πόσο είναι φτιαχτο το όλο θέμα ( που μάλλον είναι) αλλά και πάλι είναι πολύ δύσκολο...

• Like 1
Δημοσ.

παιδες κανενα tip για τους snipers;;; για πειτε τιποτα γιατι kill δεν περνω με την καμια σε αντιθεση με τον αγαπημενο μου engineer :-)

Aυτό είναι βετεράνικο tip από το BF3 αλλά μια χαρά μου δουλέυει στο 4.

Με το που βρείς το αγαπημένο σου σποτάκι βγάλε κεφάλι για να δεις με το πιστόλι στο aim έτσι ώστε να έχεις μια γενική ιδέα του συμβαίνει στο map από αυτήν την οπτική γωνία. Σημάδεψε στόχους (Q) και μπέκα πάλι μέσα έτσι ώστε να βγεις με το sniper και να τους εκτελέσεις.

Το tip αποσκοπεί στο να μην περνάς ώρες ατέλειωτες να κάνεις spotting με το sniper αφού το φωτίζει το scope σου σαν πασχαλινή λαμπάδα λέγοντας "εδώ εδώ, πυροβολάτε με". Πέρνα πολύ λίγο χρόνο σε aim mode σε μια θέση που είναι εκτεθημένη αφού το bling του sniper σε κάνει τόσο ορατό έτσι ώστε να μπορεί να σε φάει από ελεεινές αποστάσεις ο assaultάκος με το SCAR.

Δημοσ.

Πως έχουνε τα tiers στο lol έτσι και εδώ είναι τα divisions. Για κάθε κατηγορία στο παιχνίδι ( kills revives, assault score etc) υπάρχει και το ανάλογο division. Εγώ πχ στα revives είμαι στο division 1 που είναι το υψηλότερο... Εσύ πχ αν έχεις κάτω από 1000 revives είσαι στο division 2.

Ψάξε στα leaderboards και θα καταλάβεις.

Δημοσ.

παρατηρησε κανεις τρομερα spikes σημερα;

αλλαξα 3 σερβερς και το ιδιο πραγμα,ανα τυχαιες στιγμες ακομα κ αν κοιταζω στο ιδιο σημειο τα fps κανανε βολτα.

Δημοσ.

μυστηρια πραγματα απο προχτες.

Εχω τυχαια cpu spikes και fps drops,μονο σε αυτο το παιχνιδι ομως.

Παιζω CQ σε 64αρη σερβερ με high settings και 52 ping με network smooth factor 0 και high frequency update.

Το παιχνιδι κοινως το ετρεχα οπως και πριν,παρ ολα αυτα παρατηρω ενα stuttering σε τυχαιες στιγμες το οποιο συνοδευεται απο πτωση του % χρησης επεξεργαστη και οταν επανερχεται απο εκει που δουλευει 60-80% παει 90+ και πεφτει ξανα στα φυσιολογικα.

Επισης, δεν εχω πουθενα 99% χρηση gpu, παρ ολα αυτα τα fps δεν πεφτουν κατω απο 50 σε καμια στιγμη.

wtf;

δοκιμασα χτες sniper elite V2 και πηγαινε η καρτα 99% συνεχεια,και grid 2 κλπ.Ελεγα μηπως ειχε κανενα θεμα αλλα μπα.

απο θερμοκρασιες ειναι νορμαλ 61 η καρτα 40 ο επεξεργαστης.

α, vsync off ετσι μη ξεχνιομαστε :Ρ

edit:

λετε να βαλω win8.1; παιζω σε 7αρια και τελικα απ οτι διαβαζω ο κοσμος εχει θεμα με τα 7.

Δημοσ.

εγώ πάντως από 7 σε 8 είδα διαφορά...
και τώρα που παίζω από 8 δεν έχει παρουσιασει τέτοια προβληματα ;-)

Αποστολή από το GT-S6500 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Μπυρα;

χαχαχαχ :Ρ

κοιτα να δεις που για ενα παιχνιδι τελικα θα αλλαξω os.

Ελπιζω το steam και τα λοιπα παιχνιδια που εχω να μην τρομπαρουν με τα 8αρια.

ειδα βιντεο στο ιδιο συστημα με 7 και 8,στα 7αρια επεφτε και στα 45 fps ενω στα 8 κατω απο 58 δεν επεσε!

Δημοσ.

μυστηρια πραγματα απο προχτες.

Εχω τυχαια cpu spikes και fps drops,μονο σε αυτο το παιχνιδι ομως.

Παιζω CQ σε 64αρη σερβερ με high settings και 52 ping με network smooth factor 0 και high frequency update.

Το παιχνιδι κοινως το ετρεχα οπως και πριν,παρ ολα αυτα παρατηρω ενα stuttering σε τυχαιες στιγμες το οποιο συνοδευεται απο πτωση του % χρησης επεξεργαστη και οταν επανερχεται απο εκει που δουλευει 60-80% παει 90+ και πεφτει ξανα στα φυσιολογικα.

Επισης, δεν εχω πουθενα 99% χρηση gpu, παρ ολα αυτα τα fps δεν πεφτουν κατω απο 50 σε καμια στιγμη.

wtf;

δοκιμασα χτες sniper elite V2 και πηγαινε η καρτα 99% συνεχεια,και grid 2 κλπ.Ελεγα μηπως ειχε κανενα θεμα αλλα μπα.

απο θερμοκρασιες ειναι νορμαλ 61 η καρτα 40 ο επεξεργαστης.

α, vsync off ετσι μη ξεχνιομαστε :Ρ

edit:

λετε να βαλω win8.1; παιζω σε 7αρια και τελικα απ οτι διαβαζω ο κοσμος εχει θεμα με τα 7.

Ακριβώς το ίδιο θέμα έχω και εγώ να φανταστείς σκεφτόμουν να πάρω τον i7 3770k επειδή νόμιζα ότι ευθύνεται ο i5 . Μαλλον με Windows 8 θα λυθεί το θέμα 

Δημοσ.

ναι αλλα ρε παιδια τωρα το θυμηθηκε; τοσο καιρο ειμαι ετσι(πανω απο 1 χρονο δηλαδη)

βεβαια τοσο καιρο επαιζα σε medium κ δεν φαινοταν το θεμα,τον τελευταιο καιρο εχω γυρισει σε high και τις τελευταιες μερες ειναι αρκετα εκνευριστικο το θεμα.

Μετα την εξεταστικη περναω 8 dual boot με 7 και βλεπω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...