Προς το περιεχόμενο

Battlefield 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εβαλες ιδιους drivers ακριβως? εσυ εβαλες 1920χ1080 στα windows η στο game? γιατι θελει και στο game. Προφανως γνωριζεις

απλα πρεπει να το πω, δεν ξερω τι εχεις βαλει και που. Ιδιο λειτουργικο ? πες μας περισσοτερα μηπως βοηθησουμε

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εβαλες ιδιους drivers ακριβως? εσυ εβαλες 1920χ1080 στα windows η στο game? γιατι θελει και στο game. Προφανως γνωριζεις

απλα πρεπει να το πω, δεν ξερω τι εχεις βαλει και που. Ιδιο λειτουργικο ? πες μας περισσοτερα μηπως βοηθησουμε

Άλλαξα mobo,cpu και ssd. Είχα phenom ii x6 1100t και πήγα σε i5 4670k ,mobo από GIGABYTE GA-880GA-UD3H σε Asrock fatal1ty z97x killer ,έκανα φορμάτ τον ocz ssd 120 gb και του πέρασα τα 8.1 (αυτά είχα και πρίν) και αγόρασα έναν crucial ssd m.2 240 gb (κουμπώνει κατευθείαν πάνω στη mobo) και πέρασα εκεί το παιχνίδι .GPU ίδια με πρίν Gigabyte GTX 760 WindForce OC 2GB και τους τελευταίους drivers της nvidia(αυτούς είχα και πρίν).1920X1080 και στα windows και στο παιχνίδι.Αυτά.

Δημοσ.

Επειδή έχω καιρό να μπω στο τόπικ, NoisePollution έχεις βάλει ήδη αυτό; :P

h6DDE2FA7

Χαχαχαχαχα μιλάμε για πολύ βλήμα ο τύπος!!!!!!!!!

• Like 3
Δημοσ.

Πο ρε πουστη εχει παραγινει το κακο με τους admin...

Δεν πρεπει να νιωθουν καθολου πραγματικα... Αναπιροι ειναι ολοι τους. Εδω και τρεις μερες με κανουν Kick απο το game χωρις κανεναν λογο... Εκει που εχω παρει φορα και εχω ενα καλο σκορ ξαφνικα με πετανε... Ουτε να εχω βρισει κανεναν, ping εχω κατω απο 100, ουτε να χακαρω ουτε τπτ... Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τι παιζει...

Δημοσ.

Εγώ χθες έφαγα ένα μεγάλο crash. Εκεί που έπαιζε κανονικά το παιχνίδι, κόλλησε για 1-2 δευτερόλεπτα και έκανε restart τον υπολογιστή σαν να είχα πατήσει το restart button του case! Το παράδοξο είναι ότι ξαναμπήκε στα Windows και άνοιξε κατευθείαν όλα τα προγράμματα που έτρεχαν όταν κρασάρισε ακόμα και οι καρτέλες του Firefox με logged accounts, παρόλο που έχω ρυθμίσει τον Firefox να μην κρατάει ιστορικό, ενεργές συνδέσεις κλπ.

Δημοσ.

αυτό το ότι δεν μπορείς να βρίσεις στο chat δεν μπορώ να το καταλάβω...

το παιχνίδι έχει pegi 18!

ενώ ακόμα και το ίδιο βρίζει! πχ όταν σποταρεις κάποιον ή χάνεις ο ασύρματος και καλά χρησιμοποιεί βρισιές...

οπότε το κακό που είναι;

Αποστολή από το GT-S6500 με τη χρήση Insomnia App

• Like 1
Δημοσ.

αυτό το ότι δεν μπορείς να βρίσεις στο chat δεν μπορώ να το καταλάβω...

το παιχνίδι έχει pegi 18!

ενώ ακόμα και το ίδιο βρίζει! πχ όταν σποταρεις κάποιον ή χάνεις ο ασύρματος και καλά χρησιμοποιεί βρισιές...

οπότε το κακό που είναι;

Αποστολή από το GT-S6500 με τη χρήση Insomnia App

Το πρόβλημα δεν είναι οι βρισιές αλλά το flaming που ξεκινάει από αυτές...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άντε, πάμε και για το premium...

3 ωρίτσες...

edit: Παρεμπιπτόντως, επειδή το πήρα και για τον brother, ίδιο σπίτι-γραμμή...

Αφού το κατεβάσω σε εμένα, μεταφέρεται κανονικά ο φάκελος (DLC) και στο δικό του σύστημα και ενημερώνεται κανονικά?

edit2: Yup, χαλαρά γίνεται η μεταφορά.

Φάκελος Update.

Επεξ/σία από Πέτρος
Δημοσ.

Κάτι αναφέρθηκε για "συνάντηση" σήμερα, κατά τις 2-3.

Ισχύει?

εγω θα μπορω κατα τις 4 αν ειστε μεσα εχει καλως...

ααα και κάτι αλλο τρελο cheating πέτυχα χθες http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/475064724443709824/282175430/

Sechu εφαγε κ ένα report απο μενα ολα τα λεφτα κ περιμένω να δω αν θα γινει ban.Σε κάποια φαση είχε γραψει στο chat 155 Kill-streak lol

Δημοσ.

Λοιπον σημερα που επαιξα μπορω να πω ειδα μεγαλη βελτιωση στο netcode ,μπορω να πω σαν επαιζα bc2 ενιωσα..Δεν ειμαι σιγουρος ομως οτι θα κρατησει καθοτι πλησιαζει το dragons teeth ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...