Προς το περιεχόμενο

Battlefield 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οποιος θελει Σαββατο 14.00 το μεσημερι για bf4 σε rush και conquest ραντεβου στο battlelog ...

εγώ μετα τις 3 μιση μπορώ οπότε αν δεν εχετε φύγει ως τότε θα σας προλάβω έστω για ενα παιχνιδάκι...Δυστυχώς δουλέυω εκείνη την ώρα.

Τους drivers της gpu τους εχω κανει install εδω και 4-5 μερες!!!Θα πειραματιστω και θα δουμε.Το antilliazing τι ακριβως κανει?

αν πειραματιστείς με αυτό θα καταλάβεις τι κάνει δεν είμαι κ ο ειδήμονας να σου εξηγησω επιστημονικά κ βαριέμαι να το ψάχνω στο ιντερνετ αλλά φαντάσου αυτό τραβάει αρκετούς πορούς απο την κάρτα γραφικών με αποτέλεσμα να χάνεις σε επιδόσεις.

Δημοσ.

δεν ξεκολαει απο το joining server μετα το update!
το παιχνιδι ειναι unplayable μετα το update!
Εχω κανει reinstall το punkbuster, web plugin, origin, μονο το παιχνιδι μου μενει να κανω

καμια ιδεα ρε παιδια????

Δημοσ.

μετα το patch  ειχα κοληματα χτες που επαιξα ενα παιχνιδι... μια χαρα πηγαινε το γαμησανε το παιχνιδι?

Και εχω και γαματο μηχανημα με ι7 8 γιγα μνημη και 760 καρτα σαν 770 δουλευει!

Εκει που ετρεχα σαν να με κρατουσε κατι 1-2 sec και παλι ετρεχα και παλι στοπ και τετοια σπασιματα-κοληαμτα.

Ελπιζω να ηταν τυχαιο.

Δημοσ.

Δεν συνάντησα κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής εκτός από το κλασικό "something went wrong"... Γενικά όπως είπα και σε προηγούμενο σχόλιο κατά την γνώμη μου έφτιαξε αρκετά το game με αυτό το patch.

Δημοσ.

εγώ πάλι μπήκα να παίξω χθές να δω τι φτιάξανε δεν παρατήρησα κάτι πέρα απο γεγονός που ψοφάς πίσω απο κάλυψη κ δεν εννοώ κάτι που το διαπερνάνε οι σφαίρες...και η πλάκα ήτανε το συγκεκριμενο θέμα το εμφάνισε πιο έντονα στην εμπειρία που είχα χθες...ίσως φταίει κ το γεγονός οτι στην απέναντι ομάδα είχαμε κάποιον να χακάρει η απλά να είναι θεός στο παιχνίδι γιατί με 40% accuracy ένα απο τα 2 παίζει...με όπλο μόνο....

Δημοσ.

o icenex εχει δικιο, ξεχασα να το αναφερω... με φαγανε και εμενα πισω απο καλυψη και μαλιστα ο τυπος ηταν πολυ μακρια.

και οχι μονο μια φορα. Γενικα το παιχνιδι φαινεται να εχει προβλημα σε τετοια ειδικα. Επισης χτες παρατηρησα το γεγονος

του να βγαινω απο καλυψη χωρις να εχει προηγηθει πιστολιδι και ΜΠΑΜ μια απο recon και τελος! ελεος δηλαδη

Δημοσ.

δεν ειναι θεμα patch αυτο που συμβαινει τωρα, μου εχει ξανασυμβει 2-3 φορες. τωρα για το patch η αληθεια ειναι πως βελτιωθηκε το παιχνιδι αλλα θελει δουλιτσα ακομη.

εβαλες το high frequency network update στο high?

η αληθεια είναι οτι δεν έχω πειράξει καμία ρύθμιση παρα μόνο στο game εχω off 2-3 option.Αυτό που το βρίσκω γιατί δεν τα έχω ψάξει εκτένως όλα όσα μπορείς να κάνεις για να πάρεις πχ γρηγορότερη απόκριση του συστήματος απο το λιγότερο ping και οτι άλλο υπάρχει..Τώρα παίζω με 50-60 ping μήπως κ αυτό με χαλάει τόσο γιατί ο άλλος μας είχε γ@μήσει γιατί πέρα απο τούμπανο σύστημα έτσι ισχυριζόταν οτι έχει τελος παντων το μόνο σίγουρο ήτανε οτι έπαιζε με 10 ping.

Δώσε τα φώτα σου carlo για το network που αναφέρεις. Dy1ngW1sh εδώ οχι τίποτα αλλό παιζουμε συχνά παρέα αλλά εδω έχω άλλο Nickname :P

o icenex εχει δικιο, ξεχασα να το αναφερω... με φαγανε και εμενα πισω απο καλυψη και μαλιστα ο τυπος ηταν πολυ μακρια.

και οχι μονο μια φορα. Γενικα το παιχνιδι φαινεται να εχει προβλημα σε τετοια ειδικα. Επισης χτες παρατηρησα το γεγονος

του να βγαινω απο καλυψη χωρις να εχει προηγηθει πιστολιδι και ΜΠΑΜ μια απο recon και τελος! ελεος δηλαδη

εντάξει αυτό αν γίνει 1 φορά είναι γιατί είσαι σε λαθος μέρος στην λάθος στιγμή, αν γίνεται επανηλημένα και απο το ίδιο άτομο τότε μπες spectator και δες τον να παίζει λογικά θα είναι με aim/wh. Το σπαστικό είναι όταν κάνεις spawn και ακριβώς πίσω σου έχει γίνει spawn εχθρός και σε σκοτώνει πριν καλα καλά δεις που είσαι και συνήθως γίνεται στο Tdm και γενικά μικρούς χάρτες.

Δημοσ.

μα χωρις το high freq. network update στην ουσια δεν εχεις το ''γρηγορο'' netcode. αν το εχεις στο off ειναι σαν να μην εχεις καν το patch οσο αφορα το netcode.

να βαλεις και το network smoothing factor 10 η 0. και καλα κανει πιο smooth το gameplay θυσιαζοντας λιγο network αλλα @@ 

αυτά ειναι στα options του παιχνιδιου? ουτε καν έχω ασχοληθεί..οκ το βρήκα στα option είναι θα το δοκιμάσω οταν πάω σπίτι αν δεν είναι ήδη στο high..Πες μου κάτι άλλο το smooth factor όταν λές κάνει πιο smooth το παιχνίδι το πιάνω τι κάνει αυτό που δεν καταλαβα είναι όταν λες θυσιάζεις network τι εννοείς οτι χάνω λίγο network freq για να τρέχει το παιχνίδι πιο ομαλά η άλλο εννοείς?

Δημοσ.

οπότε προφανώς εμένα που έχω τις ρυθμίσεις στην εργοστασιακή τους φάση ας πούμε, με λίγα λόγια χάνω κ απο αυτά ενα μικρο πλεονεκτημα.ευχαριστώ για τις συμβουλές,αντε να δω τις διαφορές...Πάνω που ανέβαζα τα στατιστικά μου πάλι έκανα άσχημα παιχνίδια χθες μάλλον το watchdogs με αποσυντόνισε :P

Δημοσ.

Μετά από format και επανεγκατάσταση του παιχνιδιού τα βλέπω όλα πολύ zoom out , μικρότερα δηλαδή από ότι πριν, στην ίδια ανάλυση πάντα. 1920Χ1080 . Ακόμα και το chat .Δοκίμασα και το FOV στο 60 και το FIELD OF VIEW SCALING IN ADS on και off και τίποτα.Ξέρει κανείς κάτι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...