Xristaras12 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 230MB δεν ειναι το patch; εμενα γιατι μου λεει 550ΜΒ; :Ρ
Πέτρος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Αυτό είναι κάποιο προpatch/έλεγχος, το οποίο κατεβαίνει σε <10" (φοβήθηκα πως θα μου πείραζε την αλλαγμένη γλώσσα -ρώσσικο κλειδί, αλλά τπτ). Το κανονικό patch, είναι όντως 230ΜΒ. @gotheron2: Δυσκολεύομαι να σκεφτώ τί μπορεί να φταίει. Έψαξες καθόλου σε γούγλη, ΕΑ forums κλπ? Για κάθε ενδεχόμενο, αν θέλεις, κάνε ένα repair install, σβήσε κ ξαναπέρνα το ΡΒ και ίσως σβήσε και το φάκελο settings απο το MyDocuments να "καθαρίσει" το παιγνίδι.
gotheron2 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 εχω ψαξει το εχουν και αλλοι αλλα δεν τιποτα..!!
paok_komotini Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Παιδια εμεις που το εχουμε reloaded υπαρχει κανενας τροπος να κατεβασουμε το update?
Xristaras12 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 και πες οτι το βρισκεις το Update,να το κανεις τι; αφου multiplayer δεν μπορεις να παιξεις. 4
nzeppos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Για το campaign πάντως σίγουρα δεν αξίζει τον κόπο αφού παίζει μια χαρά και χωρίς patches και φυσικά δεν διαρκεί πάνω από 5-6 ώρες.
paok_komotini Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δεν εχει το update καμια βελτιωση στα γραφικα του παιχνιδιου?Ρωταω γιατι πριν απο λιγες μερες αγορασα καινουριο laptop και τσεκαροντας την καρτα γραφικων του στο youtube,πριν να το παρω,ειδα το παρακατω βιντεο με το παιχνιδι στα ultra γραφικα του Οταν πηρα ομως το pc και κατεβασα το παιχνιδι διαπιστωσα οτι μονο στο medium μπορω να το παιξω χωρις να ψιλοκολλαει.Εχετε ιδεα για το τι μπορει να φταει?
Xristaras12 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 στα γραφικα οχι για το θεμα σου 1)εχεις περασει τους τελευταιους drivers; 2)ποια ακριβως ειναι τα χαρακτηριστικα του λαπτοπ;
icenex Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Thought some people may be interested as there is not many benchmarks online using this GPU. I get 30-40fps when playing like this but you see some frame drops in the recording due to the fact that I am recording :/ The video was boring without any music so I added in some chilled Dubstep from TeknoAXE Enjoy Και να υποθέσω οτι έχεις ακριβως ίδιο λάπτοπ με το συγκεκριμένο άτομο το λέει κ μόνος του 30-40 fps πιάνει οπότε προφανώς κ εχεις κολλήματα αφου αυτός το κάνει το review στο τεστ map πραγμα που σημαίνει οτι η καρτα έχει να φορτώσει πιο λιγα γραφικά κ οχι σαν το κανονικό παιχνίδι που έχει να φορτώσει κ τους εχθρους τανκς που κινουνται κ ρουκετες κτλ.
paok_komotini Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Τα χαρακτηριστικα του laptop μου ειναι τα ιδια με αυτα του laptop στο βιντεο,αλλα το δικο μου ειναι το lenovo Z710.Eπειδη δεν εχω και πολυ ιδεα απο τεχνολογια,αυτο με τα fps πως μπορω να το ρυθμισω στο pc μου?Τελος τι μπορω να κανω για να εχω την μεγιστη αποδοση του παιχνιδιου συμφωνα με τα χαρακτηριστικα του pc μου?
icenex Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Τα χαρακτηριστικα του laptop μου ειναι τα ιδια με αυτα του laptop στο βιντεο,αλλα το δικο μου ειναι το lenovo Z710.Eπειδη δεν εχω και πολυ ιδεα απο τεχνολογια,αυτο με τα fps πως μπορω να το ρυθμισω στο pc μου?Τελος τι μπορω να κανω για να εχω την μεγιστη αποδοση του παιχνιδιου συμφωνα με τα χαρακτηριστικα του pc μου? Fps=Frames per second στα ελληνικά καρέ ανα δευτερολεπτο...Αυτό διορθώνεται αν έχεις δυνατο μηχάνημα κ δυνατή κάρτα γραφικών γενικά όλο το σύνολο μετά πολύ απλά κατεβάζεις τα γραφικά σε high ή medium ώστε το σύστημα σου να μπορεί να αποδώσει πιο πολλά fps.Χοντρικά αυτό μπορώ να σου πώ απο εκεί κ ύστερα δόκιμασε να βάλεις οτι χρειάζεται από drivers στην κάρτα γραφικών κ δοκίμασε παλι ίσως τσιμπήσεις κ μερικά απο εκεί αν όντως εφταιγαν εξαρχής οι drivers της κάρτας.
paok_komotini Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Σας ευχαριστω πολυ ολους σας για την βοηθεια σας.Να ειστε καλα
icenex Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Σας ευχαριστω πολυ ολους σας για την βοηθεια σας.Να ειστε καλα Να σαι καλά κ αν δεν δεις βελτίωση με τους drivers χαμήλωσε τα γραφικά όπως σου είπα κ για να μην χαλάσεις πολύ το οπτικό αποτέλεσμα δοκίμασε κ πείραξε μέσα στα options πιο είναι αυτό που σου κοβεί πολυ σε επιδόσεις κ χαμηλoσέτο. βαλτο πx απο ultra σε high ή και medium.πχ βάλε off το antiliazing η κλείσε το v-sync ας πούμε σε άλλους κόβει πολύ σε άλλους λιγότερο κάθε σύστημα αντιδράει διαφορετικά οπότε δεν μπορώ να σου πω με σίγουρια με τι δεν θα έχεις κολλήματα αν το βάλεις low απο ultra κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα