Xristaras12 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 μωρε και εγω κανω,προτιμω να χασω το kill παρα να χρεωθει death η ομαδα μου. Μου εχει τυχει να με κατεβαζει αντιπαλος,να σκανε διπλα μου 6 assault και ΚΑΝΕΝΑΣ revive. φαγανε τοσο κραξιμο μετα που δεν αφησανε νεκρο για νεκρο:Ρ
Πέτρος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Επανέρχομαι... Κάτι έκαναν... Zavod, Dawnbreaker...η κάρτα να βουτάει στο 60%, τα frames ανάλογα και άκρη να μη βγαίνει. Εσείς με τα πρίμια, έχετε ανάλογη εικόνα?
SearchEngine Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Οριστε και ενα απο τα χειροτερα σκορ μου εξαιτιας των cheater....Τι πραγμα ειναι αυτο δηλαδη,με το που βγαινω απο ενα παλιοκτηριο μου ριχνει ο αλλος headshot....Φαγανε και τα report τους και ησυχασα http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/76194856/327472557/
Raikkonen86 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Σου έχει τύχει να μην προλάβεις να βγεις καν από το παλιοκτηριο? Αν ναι στείλε pm να μοιραστούμε εμπειρίες...
Alejandro Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 June 03 PC Game Update Notes: - Improved/reduced explosion induced camera shake - Character collision improvements - Fix to reduce object damage mismatch between client/server. - Fix explosion packs not being able to be shot sometimes - Improvements for client side packet loss - Client crash fixes - AMD Mantle multi-GPU improvements - Carrier Assault game mode reports bug fix - High Frequency Network update -Added High frequency “bubble” updating player movement, stance, rotation, damage and projectiles at a separate rate on foot and in vehicles -Added option to control client side update rate setting
Xristaras12 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Community Test Environment ειναι οι premium παικτες που δοκιμαζουν τις ενημερωσεις τωρα που θα βγουν,μια απο αυτες ηταν το tickrate σε 30HZ και το update γραφει στις τελευταιες γραμμες High Frequency Network update ετσι το εχουν και οσοι βγαζουν βιντεο και ειναι σε CTE.
aetos1988 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Ύστερα από το update τα πράγματα έγιναν χειρότερα από πριν , ενδεικτικά o i5 [email protected] είναι μονίμως στο 100% και έχω έντονα frame drops στα 30fps και κατά διαστήματα δεν παίζει πάνω από 40-50fps
Πέτρος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Εμένα πάλι, δείχνει μάλλον να βελτιώθηκε η κατάσταση. Ανέβηκε η GPU στις "μικρές/κλειστές" πίστες, ανέβηκαν τα frames. Από την άλλη, 3ο συνεχόμενο patch, και τη μλκία να σου δείχνει όποτε του κ@υλώσει ποιός/με τι/πως σε σκότωσε, δεν ενδιαφέρονται να τη φτιάξουν (το οποίο είναι θέμα παιχτη, καθαρά. Κάποιους συγκεκριμένους τους δείχνει πάντα, κάποιους άλλους όχι). Έλεγα να πάρω το premium αυτή τη βδομάδα, βλέπω κάτι τέτοια και τσαντίζομαι!
gotheron2 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Γεια σας θα ηθελα να κανω μια ερωτηση μηπως ξερεται τωρα με το τελευταιο update γιατι δεν μπορω να παιξω πουθενα σε κανεναν server ενω βαζω να παιξει μπορει να περιμενω και κανενα μισαωρο αλλα δεν μπαινει ποτε..!!!Ξερετε γιατι..?? Ευχαριστω!!
Πέτρος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Punkbuster , έχεις αναβαθμίσει? Τα πάντα-όλα σε Origin-Battlelog Plugin κλπ? Περίεργο φαίνεται το κόλλημα.
gotheron2 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δεν εχω πειραξει τιποτα ,ακριβως μετα το update κολλαει για παντα στο joining server και μενει μπλε η μπαρα και τιποτα αλλο σε οποιον server και να πατησω για να μπω.......Το θεμα ειναι οτι δεν βγαζει κανενα μυνημα λαθους,γιατι δεν αλλαζει απο joining server..??? Δοκιμασα και με mozilla και με IE...!!!
Raikkonen86 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Μεγαλη βελτιωση το Patch... Προσωπικα εκανα πολυ ποιο ευκολα kills... Μακαρι να συνεχισουν να βελτιωνουν το παιχνιδι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα