Raikkonen86 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 ο assault ειναι οι ορισμος της πρωτης γραμμης, απο κει και περα λετε λετε για TDM... οταν μπαινεις σε TDM πρεπει να ξερεις τι θα αντιμετωπισεις, ο στοχος ειναι τα kills και μονο, οποτε ο καθενας θα τα παρει με τον καθε τροπο, ειτε αυτο λεγετε 320 ειτε καμπερομα. Δεν ειναι λαθος γιατι παιζει το objective του mode ομως, ασχετα αν σπαει νευρα. Δεν μιλάμε για tdm φιλε... Εκεί όντως πρέπει να σε νοιάζουν μόνο τα kills αλλιώς δεν νικάς! Εγώ μιλάω συγκεκριμένα για το conquest... Εκεί είναι που σου γίνονται καρπούζια... Και νομίζω πως το να camperonese στην βάση των Αμερικανών με μορταρ η sniper στην locker δεν μπορείς να το ονομάζεις " παίζω το objective...EDIT: Σχετικά με το carbine δεν έχω κάποιο λινκ να σας δώσω... Η αλήθεια είναι ότι το ξέρω γιατί παίζω πολλά χρόνια bf-cod και εχω και κάποιες μικρές γνώσεις πάνω σε όπλα...
MavroManitari Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Ρε μην του την πέφτετε τόσο στεγνά...η γλώσσα μας φταίει όχι αυτός. Καραμπίνες έπρεπε να λέγονται βάση του ότι η λέξη πηγάζει από το carabine που το '40 αναφερόταν σε rifles. Η νεοαμερικανία shotgun για να προσδιηορίσει εάν το όπλο δεν έχει σφυροειδή και οπλίζεται με φυσίγκια. Ετυμολογικά στα ελληνικά είναι το κοντόκαννο τουφέκι. Οπότε δεν μπορείς να πεις πως ο Μάνος κάνει λάθος. Rifle και Carbine είναι το ίδιο πράγμα με την διαφορά πως τα Rifle είναι η οικoγένεια και τα Carbine είναι τα "μικρά" Rifles. 3
icenex Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Ρε μην του την πέφτετε τόσο στεγνά...η γλώσσα μας φταίει όχι αυτός. Καραμπίνες έπρεπε να λέγονται βάση του ότι η λέξη πηγάζει από το carabine που το '40 αναφερόταν σε rifles. Η νεοαμερικανία shotgun για να προσδιηορίσει εάν το όπλο δεν έχει σφυροειδή και οπλίζεται με φυσίγκια. Ετυμολογικά στα ελληνικά είναι το κοντόκαννο τουφέκι. Οπότε δεν μπορείς να πεις πως ο Μάνος κάνει λάθος. Rifle και Carbine είναι το ίδιο πράγμα με την διαφορά πως τα Rifle είναι η οικoγένεια και τα Carbine είναι τα "μικρά" Rifles. Μαλακία άδικα το φάγαμε το παιδί τελικα είχε κ αυτός δίκιο..Βασικά shotgun ναι μεν σημαινει κ αυτο καραμπίνα κ ουσιαστικά ειναι οτι λες η αλλιώς η μεταφραση ειναι κυνηγητικη καραμπίνα κ για συντομία επικράτησε η λεξη καραμπίνα.Μαλακίες κανα παιχνιδάκι θα κανονίσουμε πάλι πχ άυριο κατα τις 3-4?η πρωί κατα τις 12?
RPDrummer Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δεν αντέχω άλλο!!! Τώρα τελευταία έχει γαμηθεί το κωλοπαίχνιδο στο stuttering!Έχω δοκιμάσει τα πάντα, ακόμα και σε low settings έχει stuttering. Ανεξάρτητα τα γραφικά, τα fps είναι ψηλά και ικανοποιητικά και υπάρχουν στιγμιαία κολλήματα ανα 3 δευτερόλεπτα. Το γύρισα σε mantle και τίποτα, έφτιαξα cfg file για να αυξήσω το performance και τίποτα, έκανα unpark τον επεξεργαστή και τίποτα... τι στο διάολο συμβαίνει.. Μου χει σπάσει τα νεύρα
Xristaras12 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 οι σερβερς πρεπει να ειναι, εδω ειδα stuttering στο bf3 :Ρ παιδια εγω μαλλον σταματαω απο το συγκεκριμενο παιχνιδι,υστερα απο τη σημερινη ηττα ξενερωσα αφανταστα(οκ παιχνιδι ειναι αλλα ως ενα σημειο υπαρχει και ο εγωισμος)-fyi εκανα το τρομερο 4-27 ενω πριν ειχα 21-11.
manos08 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 ένταξη μωρέ δεν έγινε και τίποτα... μια παρεξηγηση ήταν αυτό όλο:-P απλά έκανα τον συσχετισμο carbine=καραμπίνα... καλά και μένα σήμερα μου σπασαν τα νεύρα από τα κόλληματα! έπαιξα και λίγο bf3 αλλά δεν! ξεσυνηθισα! να ρωτήσω...κανένας τρόπος να δώσω λίγο boost στη cpu υπάρχει; πέρα από oc φυσικά!:-P Αποστολή από το GT-S6500 με τη χρήση Insomnia App
Πέτρος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Κάτι πείραξαν πάλι και όντως υπάρχει θέμα. Στη Siege, πχ, δεν πάει η κάρτα γραφικών πάνω από 80-85% (ώρες ώρες και 60%) με ότι αυτό συνεπάγεται. Σε άλλες >95% ενώ μέχρι πριν μια εβδομάδα που έπαιζα πιο συστηματικά δεν υπήρχε τέτοιο θέμα. Ούτε θερμοκρασίες με κόβουν (GPU <70o, CPU<58o), ούτε κάτι άλλαξα στο σύστημα (νταξ...ο επεξεργαστής από 4.8 στα 4.5 λόγω ζέστης, δε νομίζω να είναι θέμα...). Νόμιζα πως είχαν θέμα οι 14.4, έβαλα τους 14.6b(οι άτιμοι μου έδωσαν κάπου 300 πόντους σε Graphics Score@3dMark), ίδια συμπεριφορά. Ας περιμένουμε...
aetos1988 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Κάτι πείραξαν πάλι και όντως υπάρχει θέμα. Στη Siege, πχ, δεν πάει η κάρτα γραφικών πάνω από 80-85% (ώρες ώρες και 60%) με ότι αυτό συνεπάγεται. Σε άλλες >95% ενώ μέχρι πριν μια εβδομάδα που έπαιζα πιο συστηματικά δεν υπήρχε τέτοιο θέμα. Ούτε θερμοκρασίες με κόβουν (GPU <70o, CPU<58o), ούτε κάτι άλλαξα στο σύστημα (νταξ...ο επεξεργαστής από 4.8 στα 4.5 λόγω ζέστης, δε νομίζω να είναι θέμα...). Νόμιζα πως είχαν θέμα οι 14.4, έβαλα τους 14.6b(οι άτιμοι μου έδωσαν κάπου 300 πόντους σε Graphics Score@3dMark), ίδια συμπεριφορά. Ας περιμένουμε... Ποια gpu & cpu έχεις; Το παρατήρησα και εγώ αυτό
Πέτρος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 7950 Vapor-X@1150/1450 και [email protected] (λόγω καλοκαιριού, από Οκτώβρη πάλι στα 4.8).
Raikkonen86 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 BF3-->http://prntscr.com/3oyxa8 BF4-->http://prntscr.com/3oyxd9
BoronTrifluride Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 BF3-->http://prntscr.com/3oyxa8 BF4-->http://prntscr.com/3oyxd9 Μωρέ μπράβο...μόνο 7χιλιάρικα διαφορά και ας έιναι 3χρόνια στη αγορά το άλλο
Xristaras12 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 και σκεψου εχουν δωσει το 3 δωρεαν. το CTE update ξερουμε ΠΟΤΕ θα γινει μονιμο για ολους τους παικτες; θα σταματησω απ το παιχνιδι λογω εξεταστικης και θα δω τελη ιουνη πως θα ειμαι απο επιδοσεις
Raikkonen86 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Ξεχασα να σας το δειξω αυτο! Δειτε τα στατιστικα ανα καθε ομαδα! Απο τα 86 revives της ομαδας μου τα 47 ηταν δικα μου! Και να φανταστειτε οταν το ειδα επαθα μια πλακα... http://prntscr.com/3ozant
Xristaras12 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Ξεχασα να σας το δειξω αυτο! Δειτε τα στατιστικα ανα καθε ομαδα! Απο τα 86 revives της ομαδας μου τα 47 ηταν δικα μου! Και να φανταστειτε οταν το ειδα επαθα μια πλακα... http://prntscr.com/3ozant ρε πραγματικα,κανεις δεν κανει revive Πλεον. ΚΑΝΕΙΣ ετσι μου ερχεται να παρω το ΜASS αντι για τον απινειδωτη να τελειωνει το θεμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα