Xristaras12 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 ω ναι,σε ολα τα modes το εχω δει. γραφει ο αλλος επειδη εχασε με καμια 250αρια τικετς οτι εχεις καμπερωθει στο B και σε κραζει. πραγματικα απορω ποιοι ξερουν τι ειναι το καθε game mode.Να εισαι καμπερας σε TDM δεν γινεται,στα αλλα που ΠΡΕΠΕΙ να εισαι για να κρατησεις σημαιες,M-COM's κλπ σε κραζουν.
icenex Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 δεν βρισκω πολυ αδικο σε οτι λετε αλλα σκεφτειτε το εξης. σε εναν πραγματικο πολεμο αν εγω καμπερωθω και φαω 20-30 ατομα "κλεβω" ? Ο θανατος σου η ζωη μου... οχι κ βασικά έτσι είναι ο πόλεμος κάποιος επιτίθεται κ κάποιος προσπαθεί να κρατησει ένα σημείο κοινώς καμπερώνεται. Σαφώς και ο camper δεν κλέβει, ούτε αυτός με το airburst κλπ κλπ...<br> Το θέμα είναι όμως ότι σου γαμαει τελείως την ψυχολογία και την διάθεση να παίξεις... <br> Εμένα πάντως γνώμη μου θα ήταν να αφαιρέσουν το m320( όλες τις παραλλαγές του)... Η δουλειά του asaaukt-medic δεν είναι ούτε να ρίχνει τοίχους ούτε να ρίχνει καπνό, αλλα να healarei, να κάνει revive και να βοηθάει στο objective... Καταστροφή τοίχων κλπ είναι ευθύνη του support ( έστω με αυτά τα σπαστικα μέχρι θανάτου όπλα)... Εγω πεισμώνω κ απλά βρίσκω τρόπους να τους φάω κ τότε είμαι κομπλέ.Για το μ320 που λές σαν assault αν το έχω χρησιμοποιήσει είναι οταν σήκωσα το σετ κάποιου νεκρού συνήθως παίζω με revive & medkit αλλά απο την άλλη σκεψου οτι θες να παίξεις επιθετικά σαν γιατρός δεν πρέπει να έχεις κ το κάτι παραπάνω να σε βοηθήσει αλλιως τι θα κάνεις θα πετας first aid στα κεφάλια αντιπάλων? Και τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα το class λεγεται assault άρα δεν σήμαινει απαραίτητα γιατρός...
Xristaras12 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 μα o assault δεν ειναι στρατιωτης 1ης γραμμης. Ειναι για να μενει πισω και να βοηθαει την ομαδα. Ειτε θα προχωρησουμε ολοι μαζι(1 support,1 assault,1 engineer)ειτε θα παει ο καθενας μονος του και αν βγει το objective,βγηκε.
icenex Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 μα o assault δεν ειναι στρατιωτης 1ης γραμμης. Ειναι για να μενει πισω και να βοηθαει την ομαδα. Ειτε θα προχωρησουμε ολοι μαζι(1 support,1 assault,1 engineer)ειτε θα παει ο καθενας μονος του και αν βγει το objective,βγηκε. πέρα απο το παιχνίδι κτλ νομίζω η συγκεκριμένη κλάση είναι πρώτη γραμμή μαζί με engineer και ο support μένει πίσω να βοηθάει.Αυτοί οι 2 προσπαθούν να σπάσουν την γραμμή του αντιπάλου αν δεν κάνω λάθος Αν το πάρουμε τελείως ρεαλιστικά το support class πρέπει να περιλαμβάνει και τους γιατρούς κ τους μηχανικούς αυτο ουσιαστικά σημαίνει ο όρος η το πυροβολικό ειναι support ας πουμε αλλα γενικά απο εποχή σε εποχή αυτό αλλάζει γιατί τώρα έχουμε τους πυραυλους κτλ.Τεσπά όσον αφορά το παιχνίδι καλά ειναι τα class δε έχουν τρελές ατέλειες όσον αφορά τα όπλα κ τα gadgets κ στην τελική οτι κ class να πάρεις αν δεν παίζεις ομάδικα δεν θα δεις άσπρη μέρα.
MavroManitari Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 δεν βρισκω πολυ αδικο σε οτι λετε αλλα σκεφτειτε το εξης. σε εναν πραγματικο πολεμο αν εγω καμπερωθω και φαω 20-30 ατομα "κλεβω" ? Ο θανατος σου η ζωη μου... Το να συγκρίνεις πραγματικό πόλεμο με ένα βιντεοπαιχνίδι είναι αρκετά άστοχο. Υπό αυτό το πρίσμα μπορείς να δικαιολογήσεις και τα hacks/aimbots εάν συγκρίνουμε ένα παιχνίδι με πόλεμο.
manos08 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 νομιζω εχει γινει μια συνχηση μεταξυ shotgun και carbine... shotgun ειναι τα m26 m1014 κτλ καραμπινες απο την αλλη ειναι τα m4, AKU-12 , ACE 52 κτλ και ειναι η αγαπημενη μου κλαση!
MavroManitari Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 νομιζω εχει γινει μια συνχηση μεταξυ shotgun και carbine... shotgun ειναι τα m26 m1014 κτλ καραμπινες απο την αλλη ειναι τα m4, AKU-12 , ACE 52 κτλ και ειναι η αγαπημενη μου κλαση! ¨Ελα που στην ελλάδα το shotgun=καραμπίνα και το carbine βλαχοβαφτίζεται "πολυβόλο" 2
xtrmsnpr Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 νομιζω εχει γινει μια συνχηση μεταξυ shotgun και carbine... shotgun ειναι τα m26 m1014 κτλ καραμπινες απο την αλλη ειναι τα m4, AKU-12 , ACE 52 κτλ και ειναι η αγαπημενη μου κλαση! τί;πώς;ποιός;πότε; καραμπίνα το ace52?ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑ...και ειναι και τα αγαπημένα σου,φαντάσου να μην ήταν.!
Alejandro Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Πάντως μετά από 2-3 μάχες στο BF 3, είναι ξεκάθαρο το πόσο σκατά τα κάνανε στο 4 με το netcode...
manos08 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 @xtrmsnpr κοιτα εγω περα απο το bf δεν ασχολουμε περετερο με οπλα/στρατιοτικοθεματα. οποτε αν θες εσυ βαφτισε το ace52 και sniper! απο τη στιγμη που το εχει στην κατηγορια carbines για μενα και για το παιχνιδι ειναι καραμπινα! και ειπα οτι η κλαση αυτη ειναι η αγαπημενη μου...οχι η συγκεκριμενη καραμπινα.
icenex Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Carbine=Τυφεκιο και όχι καραμπίνα... ελα ντε μανο που είδες οτι η μεταφραση carbine σημαινει καραμπίνα? κ το shotgun δηλαδή τι μετάφραση έχει?Θα ξεχάσουμε κ τα αγγλικά που μάθαμε εδω μέσα.
manos08 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Carbine=Τυφεκιο και όχι καραμπίνα... ελα ντε μανο που είδες οτι η μεταφραση carbine σημαινει καραμπίνα? κ το shotgun δηλαδή τι μετάφραση έχει?Θα ξεχάσουμε κ τα αγγλικά που μάθαμε εδω μέσα.καλά ρε σεις ηρεμήστε!οκ δεκτό...δεν το ξερα...το είπα κιόλας περα από το bf δεν ασχολούμαι με.όπλα κτλ!
icenex Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 καλά ρε σεις ηρεμήστε!οκ δεκτό...δεν το ξερα...το είπα κιόλας περα από το bf δεν ασχολούμαι με.όπλα κτλ! χαχα δεν ειπα να σε θίξω βρε απλα λεω τι σκατα τόσο λαθος κανω που θυμαμαι αλλη σημασια στις εννοιες μεχρι που απαντησε αλλος πριν προλαβω να απαντησω εγω. Hμουν ετοιμος να παραθεσω κ λινκ με την μεταφραση των λεξεων Ενταξει αυτο δεν εχει να κανει αν ασχολησε κ εχεις εμπειρια με οπλα απλα δεν θυμοσουν προφανως την μεταφραση καλα κ μιας κ η λεξη carbine μοιαζει με την δικη μας λεξη καραμπινα υπεθεσες οτι αυτο σημαινει.Τα λαθη ειναι για τους ανθρωπους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα