Προς το περιεχόμενο

Battlefield 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το καλο ειναι οτι παιχνίδι θα ξανανιωσει με τόσο πολυ κόσμο. Πριν γίνει free το game είχε σταθερά γύρω στα 15-20000 άτομα καθημερινά.

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μια ερώτηση. Πως γίνεται το dxtory σε ultra χωρίς AA να μου βγάζει 50-60 fps και αν εμφανίσω απ' την κονσόλα τα fps να έχω 75-90?

Επίσης το Anti Aliasing Post χρησιμεύει σε τίποτα; Αν το εχω high έχω θολούρα

Δημοσ.

το post βγαλτο τελειως.

Ειναι αυτη η θολουρα που περιγραφεις.

τα fps της κονσολας δεν κανουν τοσο γρηγορη μετρηση οσο το dxtory η οποιοδηποτε αλλο.

Δημοσ.

ηρέμησε φίλε αν ο άλλος είναι noobακι δε μπα να του δώσεις και το καλύτερο όπλο...

αν εσύ εχεις τακτική,αντίληψη και πάνω από όλα σκέπτεσαι θα τον νικάς!

κάτι για το οποίο ευθύνεται ο τρόπος παιχνιδιού που δεν είναι τόσο run&gun

μέχρι τώρα τουλάχιστον...:-/

Πρώτον χαβαλέ κάνω και δεύτερον το πρόβλημά μου είναι πως δεν παίζω μόνιμα για την νίκη αλλά για να περάσω καλά εγώ/η ομάδα μου.

Όταν λοιπόν παίζεις TDM (θα μου πεις TDM και πλάκα στο BF δεν πάνε μαζί όμως άλλο θέμα είναι αυτό) σε μπολουκό μάτς βλέπεις να αβέρτα τους medic να υπάρχουν μόνο και μόνο για να έχουν το heal στα ποδαράκια τους καμπερωμένοι σε μια γωνίτσα με την αυτόματη καραμπίνα.

Οι αυτόματες καραμπίνες είναι κοπανάω μολύβι γιούρια και όποιον πάρει στα κοντινά...και φυσικά επειδή είναι μόνο για τα κοντινά σε πετσοκόβει το damage τους. Με πολύ καλύτερα αντανακλαστικά-skills αρχίζω και τον δέρνω αλλά όταν έχει τόσο consinsent damage άμα δεν σε φάει ο πρώτος θα σε φάει ο δεύτερος.

Καλά αυτά που λες αλλά σε 64άρη map μόνος σου δεν μπορούν να γίνουν...τρως τον έναν νουμπάκο και καθαρίζεις μια περιόχη-τρως τον δεύτερο ε ο τρίτος θα σε πάρει γιατί τόση ώρα προχωράνε γιούργια σπαμάροντας το fire απλά...Σε τέτοιες καμπεροκαταστάσεις μια RPG σε σώζει αλλά έλα μου που για λόγους TDM infantry-to-infantry είναι καρανερφαρισμένη για να μην γίνει το επόμενο noob-tube.Oπότε ο αραχτός καραμπινάτος απλά healάρει μέχρι να του ρίξεις την επόμενη και πάλι μένει όρθιος.

Περιπτώσεις μαζικών γιουργιών μπορείς να τις δείρεις εύκολα είτε σε μικρότερους server είτε με ομάδα. Όταν είσαι lone woolf είσαι καταδικασμένος να καμπερώνεις αναγκαστηκά και εσύ μέχρι να κάνει ο καραμπινοτσάκαλος το λάθος του και πατήσει σε ατσεκάριστα εδάφη.

Δημοσ.

Gaming κανόνισε αδερφέ να χαλάς την πιάτσα :P...θα δουν τώρα όλα τα noobakia το βίντεο και θα μας τα κάνουν κόσκινο με τις καραμπίνες   :unsure: ...αρκετά μας είχαν ζαλίζει με USAS και DAO στο 3 όχι πάλι τα ίδια

οσα βιντεο και να δω καλυτερος δεν γινομαι,αρα απο μενα δεν εχετε να φοβαστε κατι :-D

Δημοσ.

Έκανε κινιση ματ η ea πάντως... Θα βγάλουν και ένα σωρό λεφτά από αυτούς που θα αγοράσουν premium( και εγώ μέσα)... Γιατί είναι τρομερή ευκαιρία τώρα με ένα 20αρικο καθαρισες...

Δημοσ.

εγω παντως συνηθως με καραμπινα παιζω...

μολις τελειωσα ενα obligation!

παρα πολυ καλο mode και θελει πολυ ομαδικοτητα...που ειχαν μονο οι αντιπαλοι με αποτελεσμα να χασουμε πανηγηρικα!! :P

Δημοσ.

σιγα ρε μανιταρι ολο noobακος λες. Δεν ειναι παντα ετσι, καποιες φορες η καραμπινα ειναι σωστη και viable επιλογη.

Συμφωνώ και δικαιολογημένα υπάρχει στο παιχνίδι...άλλο το παίρνουμε 1-2-5 άααντε 10 όμως και άλλο το γιοργιομάζομα αλά TDM 32players το team και οι 20 να τρέχουν με την καραμπίνα και τα medkits και όλοι οι υπόλοιποι με την υπόλοιπη γκάμα όπλων.

Δημοσ.

Μάγκες το θέμα είναι απλό... Τα shotgun υπάρχουν στο game για αυτόν ακριβώς τον λόγο...Για αυτό είναι το τόσο op...Για αυτούς που δεν ξέρουν να παίζουν και απλά ενδιαφέρονται μόνο να κάνουν kills και να ανεβαίνουν level... Για τους ασχετους-noobs... Αυτά τα όπλα δεν έχουν ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ άλλο σκοπό στο game... Απλά προσελκύουν τα noobakia και αγοράζουν το game...

Γενικά όλα αυτά τα όπλα m320, airburst κλπ εξυπηρετούν αυτόν τον σκοπό..

Αυτός που κουβαλάει shotgun και m320 και τρέχει σε όλο το map χωρίς να τον ενδιαφέρει τπτ άλλο είναι NOOB με όλη την σημασία της λέξεως. Άχρηστος να το πω στα ελληνικά. Δεν προσφέρει τίποτα στην υπόλοιπη ομάδα... Και δεν μιλάω για αυτούς που πήραν 3-4 φορές στην ζωή τους shotgun για να το δοκιμάσουν... Εννοώ αυτούς που το όπλο με τα περισσότερα kills στα stats τους είναι το mortar η το airburst η κάποιο shotgun...

Δημοσ.

Ίσως το έθεσα λάθος... Κανείς και οταν λέω κανείς εννοώ το 98% των παικτών που παίζουν με αυτά τα όπλα, δεν τα χρησιμοποιεί για το καλό της ομάδας... Τις περισσότερες φορές θα δεις έναν support camperomeno με το airburst του και το ωραιότατο ammo box του να γαμαει ότι περνάει από απόσταση 100 μέτρων... Οπότε από την στιγμή που αυτοί που τα χρησιμοποιούν σωστά είναι ελάχιστοι τότε ναι αυτά τα όπλα είναι άχρηστα...

Δημοσ.

Ίσως το έθεσα λάθος... Κανείς και οταν λέω κανείς εννοώ το 98% των παικτών που παίζουν με αυτά τα όπλα, δεν τα χρησιμοποιεί για το καλό της ομάδας... Τις περισσότερες φορές θα δεις έναν support camperomeno με το airburst του και το ωραιότατο ammo box του να γαμαει ότι περνάει από απόσταση 100 μέτρων... Οπότε από την στιγμή που αυτοί που τα χρησιμοποιούν σωστά είναι ελάχιστοι τότε ναι αυτά τα όπλα είναι άχρηστα...

το αυτο

ειδικα σε TDM εχει ΠΑΡΑ γινει το κακο,πρεπει να χτυπας τον ΣΥΜΠΑΙΚΤΗ σου για να σου δωσει ammo pack.Εγω τους βριζω και το chat επειδη παταω ποσες ωρες need ammo και παω μπροστα τους και χοροπηδαω σαν το χαζο αντι να παιζω ΜΠΑΣ και φιλοτιμηθουν και πατησουν το πληκτρο!

γι αυτο και παιζω squad DM πλεον και ολα τα υπολοιπα Modes.

το TDM εχει γινει μια μλκια τελειως,το 90% με ace 23,οι υπολοιποι θα ειναι support με το airbust και engineers να βαρανε με RPG .

Δημοσ.

Btw μια μικρή :P παρένθεση το airburst που λέτε εγώ το χρησιμοποιώ συχνα κ οταν εισαι support ο ρόλος σου ειναι ουσιαστικα απο μακρια βοήθεια.Αλλά πέρα απο αυτό δεν λέω να εισαι καμπερωμένος κ να βαράς μόνο με αυτό.Αλλά αν εισαι σε ταρατσα πχ κ δεις 2-3 μαζί η ευκολη λύση ειναι να τους τιναξεις στον αερα με το airburst και οχι εναν εναν με το οπλο, ειναι πιο γρηγορο κ πιο αποτελεσματικο καλως η κακώς.Εμένα με βολέυει πολύ πάντως κ θα σας φέρω ενα παράδειγμα.Βλέπω εναν εχθρό κ τον πυροβολάω μερικές αλλα καταφέρνει να καλυφτεί πίσω απο τοιχο η δεν ξερώ και εγώ τι άλλο υπάρχει ε τότε αλλάζω σε airbust και ρίχνω τυχαία προς το μερος που έχει κρυφτεί ελπίζοντας να έχει καμπερωθεί εκεί κ το airbust να τον αποτελιώσει..Οπότε δεν τα θεωρώ λαθος που υπάρχουν προσφέρουν άλλους τρόπους να ξεκάνεις αντιπάλους.Όσο για τα shotgun ναι μεν είναι ΟP αλλά ξεχνάτε μια μικρή λεπτομέρια εχουν μικρο range οπότε μόνο σε κλειστούς χώρους αξίζει που και παλι μόνο λίγα map υπάρχουν στο Bf  με κλειστους χώρους ακόμη και σε dm μερικοί χάρτες δεν βολέυουν για καραμπίνες...Α και κάτι ακόμη ειναι βλακεία να λες τον άλλον νουμπά επειδή πχ του αρέσει να παιζει με συγκεκριμένα όπλα που στην τελική δεν ξέρεις με τι όπλο παιζει συνεχεια ο άλλος.Το λέω αυτό γιατί εγω ας πούμε παίζω το κάθε όπλο μέχρι να ξεκλειδώσω όλα τα part του πες το ανωμαλία πες το οτι θες αλλά αυτό δεν σημαίνει επειδή παίζω με το ίδιο οπλο οση ωρα με παρακολουθεις εσυ ειμαι κ νουμπάς.Για μένα νουμπάς ειναι αυτός που δεν παίζει το οbjective και δεν βοηθαει καθολου την ομάδα του πχ. με medkit, capture flag κτλ..

• Like 1
Δημοσ.

δεν βρισκω πολυ αδικο σε οτι λετε αλλα σκεφτειτε το εξης.

σε εναν πραγματικο πολεμο αν εγω καμπερωθω και φαω 20-30 ατομα "κλεβω" ?

Ο θανατος σου η ζωη μου...

Δημοσ.

Σαφώς και ο camper δεν κλέβει, ούτε αυτός με το airburst κλπ κλπ...<br>

Το θέμα είναι όμως ότι σου γαμαει τελείως την ψυχολογία και την διάθεση να παίξεις... <br>

Εμένα πάντως γνώμη μου θα ήταν να αφαιρέσουν το m320( όλες τις παραλλαγές του)... Η δουλειά του asaaukt-medic δεν είναι ούτε να ρίχνει τοίχους ούτε να ρίχνει καπνό, αλλα να healarei, να κάνει revive και να βοηθάει στο objective... Καταστροφή τοίχων κλπ είναι ευθύνη του support ( έστω με αυτά τα σπαστικα μέχρι θανάτου όπλα)...

Δημοσ.

Πάντως σε modes όπως το Rush είναι τραγικό να αποκαλούν τους αμυνόμενους campers. Αυτός είναι ο ρόλος τους, να έχουν καλή κάλυψη και να κρατήσουν τη γραμμή τους. Και γενικότερα όμως δεν είναι σωστός ο χαρακτηρισμός, αφού το να κρατήσεις τη θέση σου είναι βασικότατο σε μία μάχη. Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να τρέχει αριστερά-δεξία σαν νουμπάς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...