Προς το περιεχόμενο

Battlefield 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να μη ζηλευεις τιποτα απο αυτον φιλε μου.. το πιο πιθανο να εχει παραιτηθεί απο την ζωη,,,924 ωρες!!μονο αυτο να κοιταξεις και σε πιανει καταθλιψη..μακρια φιλε μου μακρια.

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να μη ζηλευεις τιποτα απο αυτον φιλε μου.. το πιο πιθανο να εχει παραιτηθεί απο την ζωη,,,924 ωρες!!μονο αυτο να κοιταξεις και σε πιανει καταθλιψη..μακρια φιλε μου μακρια.

game_memes_gamer_logic.jpg

Eπίσης για να δούμε πόση ζωή δεν έχει ο τυπάς ο καμμένος...oh...είναι επαγγελματιάς ESL παίκτης..

• Like 1
Δημοσ.

λιγο ασχετο θεμα αλλα αρκετα σχετικο με το παιχνιδι.

Αυριο περιμενω δισκο 1ΤΒ Black για να αντικαταστησει τον παναρχαιο sata I Που εχω στο desktop της υπογραφης.

Σκεφτομαι τον αρχαιο δισκο τουτο να τον συνδεσω εξωτερικα με usb2 με τον σταθερο και να κανω recording το παιχνιδι εκει περα(να πιασω καμια καλη στιγμη κλπ)

ερωτησεις

1)το ευρος του usb2 με καλυπτει για εγγραφη 1280Χ1024 @ 30 fps ; (νομιζω τα 30 ειναι ικανοποιητικα για εγγραφη,τα παραπανω ισως και να ειναι υπερβολη μιας και μπορει να μην πιανω 50+ σε καποιο conquest lagre πχ.

το παιχνιδι το παιζω με medium-high και εχω 50-70fps αναλογα τις περιστασεις.

2)αν βαλω εγγραφη θα εχω τρομερες βουτιες στα fps αραγε;

Δημοσ.

φίλε χρισταρα ,εγώ μια φορά το είχα δοκιμάσει μέσω fraps και πραγματικα ήταν unplayable,στο 3 κιόλας...<br><br>

τώρα δεν ξέρω αν με άλλο πρόγραμμα είναι καλύτερα τα πράγματα πχ έχει gpu acceleration.

και καλύτερα αντί να τον κανείς εξωτερικό,ασε τον μέσα και έχε τον ως δεύτερο...

Δημοσ.

θα δοκιμασω και το dxtory που βλεπω πολυ κοσμο να χρησιμοποιει και θα δω διαφορες.

Εσυ με τι καρτα εισαι;

απλα ξενερωνω γιατι υπηρξαν καλες στιγμες και δεν τις εχω γραμμενες :-D  (οκ παιχνιδι ειναι το ξερω )

Δημοσ.

gtx 660

αλλά το fraps χρησιμοποιεί μόνο τον cpu και εκεί εχω ένα θέμα...q9400

Αποστολή από το GT-S6500 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Gaming κανόνισε αδερφέ να χαλάς την πιάτσα :P...θα δουν τώρα όλα τα noobakia το βίντεο και θα μας τα κάνουν κόσκινο με τις καραμπίνες   :unsure: ...αρκετά μας είχαν ζαλίζει με USAS και DAO στο 3 όχι πάλι τα ίδια

• Like 1
Δημοσ.

ηρέμησε φίλε αν ο άλλος είναι noobακι δε μπα να του δώσεις και το καλύτερο όπλο...

αν εσύ εχεις τακτική,αντίληψη και πάνω από όλα σκέπτεσαι θα τον νικάς!

κάτι για το οποίο ευθύνεται ο τρόπος παιχνιδιού που δεν είναι τόσο run&gun

μέχρι τώρα τουλάχιστον...:-/

Αποστολή από το GT-S6500 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Αυτή τη στιγμή εχει 67000 το bf3 και 31000 το bf4 απο οτι λένε τα stats.Μεγαλος αριθμός για το νέο παιχνίδι της ea!!!!

Δημοσ.

Ειδα πριν λιγο σταστικα για τα battlefield games... 30000 περισσοτεροι online παικτες στο bf3 απο το bf4...

Αυτό βέβαια μπορεί να οφείλεται και στο γεγονός ότι τώρα δώθηκε free το 3. Η πιο ασφαλής σύγκριση θα γινόταν μια μέρα πριν την προσφορά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...