Xristaras12 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 βλεπει κανεις esl ζωντανα τωρα; ρε παιδια οκ παιζουν lan αλλα ΠΩΣ ειναι δυνατον,ριχνουν και η ανακρουση στο θεο,δεν το διορθωνει κανεις παρ ολα αυτα κατεβαζουν τους αντιπαλους επιτοπου wtf;
konstantinos77 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Λοιπον σημερα μαζευτηκαμε καποιοι ,ηταν δυσκολο απλα να μας συγκεντρωσω ολους μαζι ..Βασικα ειχα προβλημα επειδη o server μας εβαζε καποιους σε αντιπαλες ομαδες ή εκανε balance αλλα θα κοιταξω να το φτιαξω αυτο ..Eπισης ο server που παιξαμε DM ο ελληνικος επιεικως απαραδεκτος ,ο mod δεν ξερω που βρισκονταν αλλα σε dm και να βαρανε καποιοι με law ή ο αλλος με burst σε ενα τοσο κλειστο χωρο ενταξει εγω εφυγα στην στιγμη .Αυριο παλι κατα τις 14.00 εγω θα ειμαι μεσα οποτε οποιοι θελουν μπειτε να φτιαξουμε conquest σε καμια zavod με ποιο οργανωμενα squads αυτη την φορα .Επισης καποιοι να φτιαξουν τα μικροφωνα τους ,HADES σε σενα παει αυτο ... 1
Xristaras12 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 και εσενα θελει φτιαξιμο,η χαμηλωμα η ενταση, περα απο πολυ δυνατα σε ακουγα και παραμορφωμενα. Αυριο θα ειμαι μεσα λογικα ξανα,αρκει να γινει κανενα σωστο παιχνιδι για την παρτυ μας.
konstantinos77 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Kαλα το δυνατα διορθωνεται ,απο το να μην ακουγομαι καθολου .. Θα δω μηπως φτιαξουμε και κανενα καναλι γιατι ετσι μιλαμε οσοι ειμαστε μονο στην ιδια squad. 1
Xristaras12 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 ναι καλυτερα. Επισης,εξακολουθω να εχω θεμα με την αλεπου και το bf4. Δεν μου δειχνει που παιζουν οι φιλοι μου παρα μονο γραφει 3 τελιτσες κατω απο το ονομα τους. τοσες μερες με IE δεν εχω κανενα θεμα. Το ιδιο θεμα εχω και στο λαπτοπ αρα δεν νομιζω να φταιει ο σταθερος σε κατι.
Πέτρος Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Εγώ με την αλεπού πάντως, μια χαρά βλέπω. Τί να πεις...
HadesGR Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Λοιπον σημερα μαζευτηκαμε καποιοι ,ηταν δυσκολο απλα να μας συγκεντρωσω ολους μαζι ..Βασικα ειχα προβλημα επειδη o server μας εβαζε καποιους σε αντιπαλες ομαδες ή εκανε balance αλλα θα κοιταξω να το φτιαξω αυτο ..Eπισης ο server που παιξαμε DM ο ελληνικος επιεικως απαραδεκτος ,ο mod δεν ξερω που βρισκονταν αλλα σε dm και να βαρανε καποιοι με law ή ο αλλος με burst σε ενα τοσο κλειστο χωρο ενταξει εγω εφυγα στην στιγμη .Αυριο παλι κατα τις 14.00 εγω θα ειμαι μεσα οποτε οποιοι θελουν μπειτε να φτιαξουμε conquest σε καμια zavod με ποιο οργανωμενα squads αυτη την φορα .Επισης καποιοι να φτιαξουν τα μικροφωνα τους ,HADES σε σενα παει αυτο ... Ρε με τρόλλαρες άσχημα με το Knife kill...respect! ΧΑΧΑΧΑ 1
Xristaras12 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 μα απο τη μια μερα στην αλλη εγινε,και δεν μπορω να βρω πουθενα αντιστοιχο περιστατικο να πω οτι το εχει κοσμος. μπαινω με ΙΕ πλεον και τα βλεπω κανονικα.Θυμαμαι και παλιοτερα απο ενα σημειο και μετα το battlelog στο bf3 σκαλωνε και επρεπε να κλεισω τελειως τον ff γιατι δεν ανταποκρινοταν. τι σκτα ρε γμτ. Καποιο προσθετο ΔΕΝ ειναι εχω δοκιμασει καθαρη,στεγνη εγκατασταση της αλεπους,αφου πρωτιστως εχω πεταξει με revo ff και battlelog plugin αλλα τιποτα. Ακομα και με το καλημερα σας και πριν βαλω το plugin μου δειχνει τις επαφες μου και τελιτσες στο που παιζουν.Σα να μην χωραει το ονομα ενα πραμα.
greeneye Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Xristaras δοκιμασε την firefox 25.01 ειναι οτι ποιο stable εχω δει. Αν δε φτιαξει περνα ξανα και τους drivers της καρτας γραφικων.
Xristaras12 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 θα δοκιμασω και τα vm's που εχω να δω τι γινεται,απλα πρεπει καποιος απο σας να μπει να παιξει να δω τι φταιει :Ρ επομενο βημα ειχα στανταρ να περασω την προηγουμενη εκδοση στην οποιο 100% ΔΕΝ ειχα θεμα να δω συμπεριφορα. Απορω ομως που δεν βρισκω αντιστοιχο θεμα πουθενα και με κανεναν. Παντως χοντρα δεν σκαω,εχω παντα τον ΙΕ για μπακαπ στο συγκεκριμενο,μου φαινεται και πιο αμεσος στο battlelog γενικοτερα. ουτε με τον 28 βλεπω,υπεροχα. Καθαρη εγκατασταση ο 28 και χωρις battlelog plugin και ΔΕΝ βλεπω που παιζει ενας φιλος,εχει απλα τελιτσες. τα ονοματα ειναι σβησμενα απλα για λιγη ανωνυμια :Ρ
manos08 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 φίλε χρισταρα και σε μένα το ίδιο! έβαλα chrome και ησύχασα! Αποστολή από το GT-S6500 με τη χρήση Insomnia App
Πέτρος Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Τελικά, μαζευτήκατε σήμερα ή σας έφαγαν οι παραλίες? εδιτ, για τον κύριο από πάνω: Hardcore, πάντα. Σε normal, εκτός των άλλων, έχω θέμα με εχθρούς/squadmates λόγω μιας μη τυπικής αχρωματωψίας οπότε το πράσινο/πορτοκαλί κάνω ώρα να τα ξεχωρίσω και την πατάω.
DJ_Duker Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Hardcore πάντα;;; τρέλα. Θα έχω το νου μου να μπω και εγώ τότε μιας και μόνο αυτό μπορώ να παίξω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα