Προς το περιεχόμενο

Battlefield 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απ' όσο ξέρω όχι. Το mantle δε δουλεύει για όλες τις κάρτες. Ας πούμε εγώ με 270x έχω τρομερά frame drops και το γύρισα σε direct11

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οπότε μάλλον και εγώ αυτό θα κάνω. ξήλωμα το mantle και εγκατάσταση directx11. ευχαριστώ για το τιπ :)

Δημοσ.

Παιδια,μερικοι ΔΕΝ εχουν καταλαβει οτι ειναι παιχνιδι.Πολυ προσωπικα το παιρνουν ειδικα οταν χανουν :lol: :lol:

Με όλο το σεβασμο και εσυ πολυ προσωπικα το πηρες και μπηκες στην διαδικασια να κατσεις να γραφεις κτλ κτλ..τι δηλ ηθελες να αποδειςψεις οτι εισαι παιχταρας ..εεε και? αστον τον παπαρα τον γερμαναρα να νομιζει οτι ειναι ο θεος επειδη ειναι admin...εχω φαει ban απο γερμανους και ξερω  :P 

Δημοσ.

manos5000 Βασίλη...

μάγκες κι εγώ μεσα!!!!

manos1990

Αποστολή από το GT-S6500 με τη χρήση Insomnia App

Dy1ngw1sh

added εκτός από τον manos1990 που δεν τον εμφανίζει :P

και λίγο τα φώτα σας. Έκανα καθαρή εγκατάσταση το mantle. Τι ρυθμίσεις κάνω? γιατί το παιχνίδι σέρνεται σαν να πηγένει καρέ καρέ. 

ωχ,sorry λάθος μου!manolis1990 είναι...:-Pτελικά τι ώρα αποφασηστικε;

α,και κατι τελευταιο...

επιδη ο γερολυκος q9400 ψιλοδυσκολευεται σε 64αρη ειδικα σε μεγαλους χαρτες,απο τα settings τι πρεπει να κατεβασω?

γενικα πια ρυθμιση τραβαει πολλους πορους απο την cpu?

Δημοσ.

Κοιτάξτε εγώ ήμουνα από τις 11 μέσα και γενικά δεν είδα πολύ κίνηση οπότε έπαιξα 6-7 ματσάκια μόνος... Ε μετά αφού μόνο ο Μανώλης ήταν inline λέω άντε να βγω...

Έτσι κιαλιως είχαμε πει και για αύριο να παίξουμε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...