Προς το περιεχόμενο

Battlefield 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νταξει μας βλέπω μετά τις 00.00, τα ξημερώματα Κυριακής να μαζευόμαστε, όλοι κουνουπίδια-κομμάτια, παίζεις καλύτερα BF4 έτσι... :-)

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λοιπόν κλείνουμε στις 15.00 Σάββατο?

Nαι εγω τετοια ωρα θα μπω περιπου ...

Eπισης παιδες μια γενικη παρακληση , οταν σας μιλανε στο chat του battlelog να απαντατε και καμια φορα εστω και ετεροχρονισμενα αλλιως δεν εχει και κανενα νοημα να προσθετει ο ενας τον αλλο σαν friend..Δεν σας λεω ιn-game να μιλατε ,που κανονικα εκει θα πρεπε, αλλα τουλαχιστον απαντατε που και που ...Οχι τιποτα αλλο μετα διαμαρτυρεστε για ελλειψη ομαδικου παιχνιδιου ..Οποιος δεν μιλαει τουλαχιστον απο μενα θα φευγει απο την list μου και μην μου στελνει μετα request παλι ..Ηδη απο αυριο θα αρχισω ενα καλο ξεσκαρταρισμα ..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οκ αφού κλείσαμε για Σάββατο θα δω πόσοι είμαστε σύνολο να βρω σέρβερ.

EDIT: Oποιος θελει ας βοηθησει λιγο με την επιλογη του σερβερ...

EDIT 2: http://prntscr.com/3lt10c 

Επεξ/σία από Raikkonen86
Δημοσ.

και που λετε σημερα ειχα βαλει Squad DM και επαιζα σε γερμανικο σερβερ.

αν και μπηκα καθυστερημενα,καταφερα και γυρισα το ματσακι με σκορ 60-28

Φορτωνει zavod 311 ο τυπας και ξεκιναω με 10-0.

Ετσι επειδη γουσταρει ο admin,ο οποιος επαιζε και αυτος,με κανει "balance" σε ομαδα με ατομο που ειχε ΜΟΝΟ deaths μεχρι στιγμης και με κλειδωνει εκει.

Οταν αρχιζα να τον κραζω στο τσατ,με bannαρε τελειως επειδη τον "εβρισα"

του εγραψα retarded admin,balance correctly the squads.

καμια απαντηση

ξανα γραφω το ιδιο,απανταει want a kick?

απανταω who?

you idiot μου λεει

και του γραφω you want to kick me because you cannot shoot straight and miss me everytime? "idiot"

και μετα με πεταξε.

ξαναμπαινω,του γραφω learn to play and dont cry for your loss.

και πλεον πρεπει να εφαγα μονιμο ban γιατι μου γραφει you have been banned from this server,reason insult on admin.

Παιδια,μερικοι ΔΕΝ εχουν καταλαβει οτι ειναι παιχνιδι.Πολυ προσωπικα το παιρνουν ειδικα οταν χανουν :lol: :lol:

• Like 1
Δημοσ.

manos5000 Βασίλη...

μάγκες κι εγώ μεσα!!!!

manos1990

Αποστολή από το GT-S6500 με τη χρήση Insomnia App

Dy1ngw1sh

added εκτός από τον manos1990 που δεν τον εμφανίζει :P

και λίγο τα φώτα σας. Έκανα καθαρή εγκατάσταση το mantle. Τι ρυθμίσεις κάνω? γιατί το παιχνίδι σέρνεται σαν να πηγένει καρέ καρέ. 

Δημοσ.

ανοίγεις το game και πας στα Options στην καρτέλα Video. Στην πρώτη αριστερή επιλογή έχει βελάκια. Θα σου γράφει DirectX11. Αλλαξέ το σε Mantle.

Δημοσ.

ανοίγεις το game και πας στα Options στην καρτέλα Video. Στην πρώτη αριστερή επιλογή έχει βελάκια. Θα σου γράφει DirectX11. Αλλαξέ το σε Mantle.

στο mantle το παθαίνει αυτό το σκάλωμα. μήπως πρέπει να ρυθμίσω και άλλες παραμέτρους?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...