Προς το περιεχόμενο

Battlefield 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ προτείνω κάποια στιγμή μέσα στο σ/κ που οι περισσότεροι θα μπορούμε...Πχ μπορεί να γίνει 5 το απογευμα σαββατο.************* κανα 2ωρο η οσο μπορει ο καθενας ωστε μετα μπορεις να πας κ καμια βολτα με φιλους κτλ..Νομίζω αυτη ειναι η πιο βολική ώρα αν εχεις κανονικό ωράριο.Εγω δουλευω το πρωι οποτε θα ειμαι σπίτι μετα τις 4 κ απο εκει κ υστερα μπορώ ολες τις ωρες απλα μην χαλασουμε κ την σαββατιατικη βολτα για το παιχνίδι.Δεν ξέρω τι λέτε?

Δημοσ.

Αργάμιση το Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής είμαι οκ. Αν είστε οκ απλά ενημερώστε με να προμηθευτώ Monsterakia :P

το nickname μου είναι GR-BlueBox

Δημοσ.

και στις 15:00 δεν έχω θέμα απλα εγώ θα σας πετύχω στις 4 που θα γυρισω απο την δουλειά.Κυριακή θα μπορώ σιγουρα..

Δημοσ.

Να το κάνουμε Κυριακή κατά τις 11.30?? Κυριακή πιστεύω όλοι θα μπορούμε... Μαζί με το καφεδάκι παίζουμε και Battlefield!

Δημοσ.

Εγώ λέω το Σάββατο στις 16:30 και ομοίως την Κυριακή . Σάββατο βράδυ είναι λίγο δύσκολο μην ξεχνάτε τον τελικό του CL

Δημοσ.

Καλα Σάββατο μετά τις 8.30 εγώ μπαίνω σε champions league mode οπότε δεν θα ασχολούμαι με τίποτα άλλο... Το θέμα είναι να βρούμε μια ώρα να μπορούν όλοι. Και πιστεύω Κυριακή είναι κατάλληλη μέρα... <br>

Μπορούμε να ψηφίσουμε άμα θέλετε!

Δημοσ.

απο οτι βλεπω οι πιο πολλοι μπορουμε μεταξυ 3-5 οποτε νομίζω να το κανουμε καπου στη μεση 4 με 4μιση οπως ειπε κ ο αετος κ το ιδιο την κυριακη..

Δημοσ.

Καλα Σάββατο μετά τις 8.30 εγώ μπαίνω σε champions league mode οπότε δεν θα ασχολούμαι με τίποτα άλλο... Το θέμα είναι να βρούμε μια ώρα να μπορούν όλοι. Και πιστεύω Κυριακή είναι κατάλληλη μέρα... <br>

Μπορούμε να ψηφίσουμε άμα θέλετε!

Καλα αυτο ειναι αυτονοητο δεν χρειαζεται τωρα να το λεμε ...

Δημοσ.

Εγω προτεινω Σαββατο μεσημερακι 15.00 για κανενα 2ωρακι και μετα Κυριακη ιδια ωρα ..

Συγνώμη Κωσταντίνε, αλλά δεν θα αφήσω την F1 για να παίξω BF4 :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...