Προς το περιεχόμενο

Battlefield 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν πότε θα ξανακάνουμε συνάντηση οι insomniacs bf players? Έχει γίνει άλλη μια συνάντηση σε ένα μικρό σέρβερ που απλά ξεκλειδώναμε όπλα( θυμάμαι ακόμα την σκηνή με 6 άτομα να κοπανιουται με τα defibrillators!)... Να βρούμε κάνα σέρβερ μέχρι 24 άτομα το πολύ η αν έχει κάποιος σέρβερ από εμάς να παίξουμε...

εγώ ειμαι μέσα ειδικά μετα τα μεσάνυχτα μπορώ καθε μερα γιατι δουλευω απογευματα αλλιως μπορώ μονο το σ/κ

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λοιπόν πότε θα ξανακάνουμε συνάντηση οι insomniacs bf players? Έχει γίνει άλλη μια συνάντηση σε ένα μικρό σέρβερ που απλά ξεκλειδώναμε όπλα( θυμάμαι ακόμα την σκηνή με 6 άτομα να κοπανιουται με τα defibrillators!)... Να βρούμε κάνα σέρβερ μέχρι 24 άτομα το πολύ η αν έχει κάποιος σέρβερ από εμάς να παίξουμε...

εγω μεσα.

Δημοσ.

Ωραία. Δηλώστε συμμετοχή και οι υπόλοιποι να ξέρουμε πόσοι θα είμαστε για να ψάξουμε τον κατάλληλο σέρβερ...

Δημοσ.

Μετα απο 2-3 μήνες αποχή σκέφτομαι να ξανακυλησω αλλα απο οτι ακούω παραμένουν αρκετά απο τα προβλήματα.Την τελευταία φορά αν θυμάστε είχαμε παει παρέα σε ενα server που είχε πέσει τρελό γέλιο.Ειχα σπάσει λίγο και τα νεύρα του μανου με την shorty χαχα.Αν θέλετε ερχομαι και εγω αλλα εχω καιρό να ασχοληθώ με το άθλημα.

Δημοσ.

εχει κανεις θεμα με το battlelog και firefox;

εδω και αρκετες μερες δεν μου εμφανιζει που παιζουν οι φιλοι μου παρα μονο εχει 3 τελιτσες κατω απο το ονομα τους

σε IE τα βλεπω κανονικα.

εχω βγαλει-βαλει το Plugin καθως και τον firefox τελειως αλλα τιποτα!

Δημοσ.

Μετα απο 2-3 μήνες αποχή σκέφτομαι να ξανακυλησω αλλα απο οτι ακούω παραμένουν αρκετά απο τα προβλήματα.Την τελευταία φορά αν θυμάστε είχαμε παει παρέα σε ενα server που είχε πέσει τρελό γέλιο.Ειχα σπάσει λίγο και τα νεύρα του μανου με την shorty χαχα.Αν θέλετε ερχομαι και εγω αλλα εχω καιρό να ασχοληθώ με το άθλημα.

Ε ναι ρε αυτό το shorty είναι πολύ σπαστικό!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...