icenex Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Λοιπόν πότε θα ξανακάνουμε συνάντηση οι insomniacs bf players? Έχει γίνει άλλη μια συνάντηση σε ένα μικρό σέρβερ που απλά ξεκλειδώναμε όπλα( θυμάμαι ακόμα την σκηνή με 6 άτομα να κοπανιουται με τα defibrillators!)... Να βρούμε κάνα σέρβερ μέχρι 24 άτομα το πολύ η αν έχει κάποιος σέρβερ από εμάς να παίξουμε... εγώ ειμαι μέσα ειδικά μετα τα μεσάνυχτα μπορώ καθε μερα γιατι δουλευω απογευματα αλλιως μπορώ μονο το σ/κ
Xristaras12 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Λοιπόν πότε θα ξανακάνουμε συνάντηση οι insomniacs bf players? Έχει γίνει άλλη μια συνάντηση σε ένα μικρό σέρβερ που απλά ξεκλειδώναμε όπλα( θυμάμαι ακόμα την σκηνή με 6 άτομα να κοπανιουται με τα defibrillators!)... Να βρούμε κάνα σέρβερ μέχρι 24 άτομα το πολύ η αν έχει κάποιος σέρβερ από εμάς να παίξουμε... εγω μεσα.
Jenkins Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Κι εγώ μέσα είμαι. Αν γίνεται να παίξουμε και κανένα γύρο μόνο πιστόλια, ακόμα καλύτερα
Raikkonen86 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Ωραία. Δηλώστε συμμετοχή και οι υπόλοιποι να ξέρουμε πόσοι θα είμαστε για να ψάξουμε τον κατάλληλο σέρβερ...
BlackBird79 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Μπορεί και εγώ αναλόγως την ώρα... Nick: Carnifex_Maximus
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 "yippie ki-yay, motherf$#ker!"
gildo Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Μετα απο 2-3 μήνες αποχή σκέφτομαι να ξανακυλησω αλλα απο οτι ακούω παραμένουν αρκετά απο τα προβλήματα.Την τελευταία φορά αν θυμάστε είχαμε παει παρέα σε ενα server που είχε πέσει τρελό γέλιο.Ειχα σπάσει λίγο και τα νεύρα του μανου με την shorty χαχα.Αν θέλετε ερχομαι και εγω αλλα εχω καιρό να ασχοληθώ με το άθλημα.
Xristaras12 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 εχει κανεις θεμα με το battlelog και firefox; εδω και αρκετες μερες δεν μου εμφανιζει που παιζουν οι φιλοι μου παρα μονο εχει 3 τελιτσες κατω απο το ονομα τους σε IE τα βλεπω κανονικα. εχω βγαλει-βαλει το Plugin καθως και τον firefox τελειως αλλα τιποτα!
Raikkonen86 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Μετα απο 2-3 μήνες αποχή σκέφτομαι να ξανακυλησω αλλα απο οτι ακούω παραμένουν αρκετά απο τα προβλήματα.Την τελευταία φορά αν θυμάστε είχαμε παει παρέα σε ενα server που είχε πέσει τρελό γέλιο.Ειχα σπάσει λίγο και τα νεύρα του μανου με την shorty χαχα.Αν θέλετε ερχομαι και εγω αλλα εχω καιρό να ασχοληθώ με το άθλημα. Ε ναι ρε αυτό το shorty είναι πολύ σπαστικό!!
MavroManitari Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Ε ναι ρε αυτό το shorty είναι πολύ σπαστικό!! Θάνατος στο shorty
Raikkonen86 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Έλα να βλέπω συμμετοχές! Αν συνεχίσουμε έτσι 64αρη σέρβερ θα χρειαστούμε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα