Προς το περιεχόμενο

Battlefield 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και γω μερικές φορές λέω να μπω σε tdm να ξεκλειδώσω τίποτα για κανα όπλο και στο τέλος καταλήγω να παίζω σνάιπερ, αφού μου τη δίνει τρελά όταν πεθαίνω από τους κύριους καμπερόπουλους με τρίποδο. Εκεί τρελαίνομαι, αλλάζω class σε recon με bolt action που είμαι και καλός και ξεκινάει η εκδίκηση. 

Πάντα όταν σε τρώει ένας sniper θες εκδίκηση με sniper φυσικά. Τους βλέπω συνήθως να με σημαδεύουν πέντε ώρες (έχουν ανάψει το φάρο να πούμε - scope flash) και μόλις ζουμάρω ψοφάνε με headshot xaxaxa. Πόσο το ευχαριστιέμαι!!

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και γω μερικές φορές λέω να μπω σε tdm να ξεκλειδώσω τίποτα για κανα όπλο και στο τέλος καταλήγω να παίζω σνάιπερ, αφού μου τη δίνει τρελά όταν πεθαίνω από τους κύριους καμπερόπουλους με τρίποδο. Εκεί τρελαίνομαι, αλλάζω class σε recon με bolt action που είμαι και καλός και ξεκινάει η εκδίκηση. 

Πάντα όταν σε τρώει ένας sniper θες εκδίκηση με sniper φυσικά. Τους βλέπω συνήθως να με σημαδεύουν πέντε ώρες (έχουν ανάψει το φάρο να πούμε - scope flash) και μόλις ζουμάρω ψοφάνε με headshot xaxaxa. Πόσο το ευχαριστιέμαι!!

ναι το καταλαβαίνω αλλά αλλό να το κατέχεις το class και να θερίζεις κόσμο και με αυτόν τον τρόπο να κάνεις support έτσι και άλλο να είσαι άσχετος..

Εγώ πχ δεν το κατέχω τόσο αλλά παίζω κατα καιρούς όταν δεν γινεται χαμός απο recon class κ πιο πολυ για να κάνω spot και ταυτόχρονα να μάθω να παίζω αλλά μου φαίνεται πρέπει να παίζεις για την πάρτη σου γιατί αλλιώς θα θες λεξοτανιλ.

Εγώ τους συγκεκριμένους sniper τους τρώω με dmr κ απο μεγάλες αποστάσεις αφού πολλές φορές μου γράφουν οτι hackarw.Είναι τόσο ηλίθιοι που μου γράφουν πως τους είδα κτλ

Α και κάτι ακόμη low ping ftw η συγκεκριμένη ομάδα που έιχαμε αντιπάλους οι 5-6 απο αυτούς με τα μεγάλα σκορ είχανε 10-15 ping ενω στη δική μου ομάδα όλοι είχαμε απο 50 κ πάνω.Πόσες φορές ψόφησα ενώ στην οθόνη μου τους έβλεπα μια ώρα μετα.

Δημοσ.

Mε αυτό το Operation Locker τι έρωτα έχουν μερικοί. Και άντε Coquest το καταλαβαίνω, αλλά Team Deathmatch? μια ομάδα από την μία μεριά, η άλλη από την αντίθετη και δώσε σφαίρα. Χάνετε όλη η ουσία του παιχνιδιού. Γενικά με το TDM είναι ο ορισμός του καμπερόματος. Εγώ το παίζω αδερφή νοσοκόμα scar-h ή aek971, ντεφιμπριλατόρι και δώσε revive στον λαό :P

Δημοσ.

βασικά όλα τα map dm ειναι ορισμός του καμπερόματος ειδικά αν παίζεις σε 64αρη σερβερ. γιατι αν τρεχεις σαν το μαλέα δεξια αριστερά ψοφάς το καλυτερο ειναι να βρεις ενα καλο σποτ να τριγυρίζεις σε μια περιμετρο με λιγα λογια

Δημοσ.

βασικά όλα τα map dm ειναι ορισμός του καμπερόματος ειδικά αν παίζεις σε 64αρη σερβερ. γιατι αν τρεχεις σαν το μαλέα δεξια αριστερά ψοφάς το καλυτερο ειναι να βρεις ενα καλο σποτ να τριγυρίζεις σε μια περιμετρο με λιγα λογια

δεν αντιλέγω στα λεγόμενα σου και συμφωνώ, αλλά με το tdm χάνεις την ουσία του παιχνιδιού νομίζω

Δημοσ.

κοίτα εμένα μου αρέσει να παίζω πεζός παρα με οχήματα κ συνήθως τις ώρες που παίζω οι σερβερ που βρίσκω δεν είναι γεμάτοι με αποτέλεσμα ολοι να έχουν παρει τανκ ελικοπτερο κτλ κ σκοτώνουν με αυτό ασε που σχεδόν πάντα οι ομάδες ειναι άνισες.Τι θέλω να πω με αυτό υπάρχουν άτομα που ειναι τραγικά καλοι με οχήματα με αποτέλεσμα να διαλύουν την αντίπαλη ομαδα κ τα οχηματα της με αποτέλεσμα να παει ολη η ομαδα σαν τα πρόβατα στην σφαγή...Οπότε γιατί να δίνω την ευχαρίστηση σε αυτους να με σκοτώσουν 10 φορές μέχρι να καταφέρω να τους ρίξω μαζί με το όχημα τους.Για αυτο τώρα τελευταία αν δεν βρίσκω γεμάτους σερβερ για rush η oblideration ktl δεν μπαίνω στην διαδικασία join κ προτειμώ τα tdm.Ελπίζω να σε κάλυψαν οι λόγοι μου.

Εν μέρη συμφωνω μαζι σου απλά όταν ειναι ισσοροπημένες οι ομάδες κ περα απο αυτο συνήθως παίζω dm όταν το βαρεθώ το γυρίζω σε rush κοκ

Δημοσ.

σαββάτο βράδυ κατέβασα το naval strike, και μπένω να παίξω δεν θυμάμαι την πίστα. Μπένω σε μια άκατο και είναι ένας τυπάς 112 lvl και το ξέρει το άθλημα. το πιστεύεις ότι έφτασα να έχω κοντά στους 10000 πόντους  με 7 kills? Γύρω γύρω στην πίστα και όποιον πάρει ο χάρος. :P  γενικά πάντως ούτε άρμα παίρνω  ούτε τροχοφόρο με οπλισμό, προτιμώ bikes και γουρούνες. :)

Δημοσ.

Είδες ήρθες στα λόγια μου για αυτό το αποφέυγω γιατί επειδη εγώ την βρίσκω πεζός για αυτους με τα οχήματα ειμαι λουκούμι.Και δεν λέει να τρέχω σαν τον μαλακα κ να ψοφάω 20 φορές για να κάνω 1 Kill υπερβαλω αλλα ψοφάς πολυ ευκολά με αυτους εκεί εξω.

Δημοσ.

θα διαφωνήσω φιλε μου για το "καμπερομα " στο TDM γιατι κατα κανονα ειναι το mode που πρεπει να κινησε γιατι δεν υπαρχει καποιος αντικειμενικος σκοπος να καθεσαι σε ενα μερος πραγμα το οποιο συμβαινει σε αλλα modes για να διαφυλαξεις μια βαση κτλ. Επισης ειναι σφαλμα κατα την γνωμη μου να παιζεις TDM σε 64 server..ειναι λογικο να υπαρχει συνωστιμος χανεις την ευχαριστη  του παιχνιδιου. οι 64αρηδες ειναι πια αλλα modes με full maps και όχι για TDM που εχει το 1/3 πχ του χαρτη.

Τωρα campers , roof-campers κτλ υπαρχουν σε όλα τα modes. Εγκειται στο κατα ποσο faιr παχτης ειναι καποιος.

Προσωπικα παιζω TDM και Cοnquest Large οταν ειμαι με παρεα .

Και ενα τελευταιο σχολιο , πιστευω οτι ειναι λαθος να παιζεις με τον ιδιο τροπο σε όλα τα modes κατι που κανουν πολλοί 

Δημοσ.

θα διαφωνήσω φιλε μου για το "καμπερομα " στο TDM γιατι κατα κανονα ειναι το mode που πρεπει να κινησε γιατι δεν υπαρχει καποιος αντικειμενικος σκοπος να καθεσαι σε ενα μερος πραγμα το οποιο συμβαινει σε αλλα modes για να διαφυλαξεις μια βαση κτλ. Επισης ειναι σφαλμα κατα την γνωμη μου να παιζεις TDM σε 64 server..ειναι λογικο να υπαρχει συνωστιμος χανεις την ευχαριστη  του παιχνιδιου. οι 64αρηδες ειναι πια αλλα modes με full maps και όχι για TDM που εχει το 1/3 πχ του χαρτη.

Τωρα campers , roof-campers κτλ υπαρχουν σε όλα τα modes. Εγκειται στο κατα ποσο faιr παχτης ειναι καποιος.

Προσωπικα παιζω TDM και Cοnquest Large οταν ειμαι με παρεα .

Και ενα τελευταιο σχολιο , πιστευω οτι ειναι λαθος να παιζεις με τον ιδιο τροπο σε όλα τα modes κατι που κανουν πολλοί 

εν μερη ναι αν καθεσαι στο ιδιο σημειο ψοφας αλλα δεν λεω καμπερομα ακινητος απλα τριγυριζεις σε μια περιμετρο ειτε εισαι σε roof ειτε οχι κ καλώς η κακώς η ταράτσα σου δίνει πλεονέκτημα κ στην τελική μόνο σου το ειπες θέλει κ στρατηγική στο συγκεκριμένο παιχνίδι κ στην προκειμένη το high ground οπως λενε κ οι ξενοι σου δινει πλεονεκτημα εναντι του αντιπαλου αρα γιατι να μην το έχεις αυτο το πλεονεκτημα...Ειναι μαλακία ειδικά το roof camp αλλα πίστεψε με στα περισσότερα map αν ο αντίπαλος έχει πάρει τις ταράτσες συνήθως νικάει...μιλάω για το dm.Απλά στο dm σε όλους τους χάρτες κάνει spawn τους παίχτες σε συγκεκριμένες τοποθεσίες εκτός αν έχουν radio beacon οπότε αν έχεις λιώσει τα map ξέρεις που περίπου θα κάνει spawn τους νεκρους αντιπάλους.Ειδικά στην locker το spawn ειναι πολυ προβλέψιμο.Ίσως σε μικρότερο σερβερ με 32 άτομα ας πουμε να συμβαίνει αυτο που λες απλα επειδη τυγχανει να παιζω σε 64 τον τελευταιο καιρο, αυτη την εμπειρια αποκομησα.

Δημοσ.

εν μερη ναι αν καθεσαι στο ιδιο σημειο ψοφας αλλα δεν λεω καμπερομα ακινητος απλα τριγυριζεις σε μια περιμετρο 

Aυτό που λες τότε δεν είναι καμπέρωμα εφόσον τριγυρίζει απλά φυλάει την περιοχή. Αλλά εστώ ότι στο δινώ πως είναι...γιατί στην τελική τόση γρίνια για το καμπέρωμα?? ΤΟ BF δεν είναι σχεδιασμένογια "πάμε γιούρια" αλά COD Style...

Το να παίρνεις κομβικά σημεία του χάρτη και να προσφέρεις κάλυψη είναι σκοπός του παιχνιδιού. Γιατί νομίζεις καλέ πως υπάρχουν τα bolt action sniper rifles και τα spawn beacons για no scope καραγκιοζηλίκια :P ?

Επίσης το Highground είναι πατάτα γιατί δεν έχει καμία σχέση το αληθινό προτέρημα in real war με αυτό που βλέπεις στο BF. Ϊσα ίσα το highground στο BF επιτρέπει σε εσένα που κάνεις ηλιοθεραπεία στην ταράτσα με το sniper να μην ξέρεις από που σου έρχονται τα head-ίδια γιατί κοίτας μια οθόνη δεν έχεις πανοραμικό πεδίο όψης.

Δημοσ.

Aυτό που λες τότε δεν είναι καμπέρωμα εφόσον τριγυρίζει απλά φυλάει την περιοχή. Αλλά εστώ ότι στο δινώ πως είναι...γιατί στην τελική τόση γρίνια για το καμπέρωμα?? ΤΟ BF δεν είναι σχεδιασμένογια "πάμε γιούρια" αλά COD Style...

Το να παίρνεις κομβικά σημεία του χάρτη και να προσφέρεις κάλυψη είναι σκοπός του παιχνιδιού. Γιατί νομίζεις καλέ πως υπάρχουν τα bolt action sniper rifles και τα spawn beacons για no scope καραγκιοζηλίκια :P ?

Επίσης το Highground είναι πατάτα γιατί δεν έχει καμία σχέση το αληθινό προτέρημα in real war με αυτό που βλέπεις στο BF. Ϊσα ίσα το highground στο BF επιτρέπει σε εσένα που κάνεις ηλιοθεραπεία στην ταράτσα με το sniper να μην ξέρεις από που σου έρχονται τα head-ίδια γιατί κοίτας μια οθόνη δεν έχεις πανοραμικό πεδίο όψης.

μα δεν διαφωνω με αυτο που λες ισα ισα συμφωνω απλα το λεω κοροιδευτικα οτι ειναι καμπερωμα...Οσο για το high ground  ναι δεν εχει σχεση με την πραγματικότητα κ εδω συμφωνω αλλά δεν παυει να ειναι πλεονέκτημα γιατι αν εχεις ενα παιχτη που ξερει να παιζει πιστεψε με δεν ψοφαει ευκολα αν εχει καμπερωθει στην ταρατσα, ειδικα αν η αντιπαλη ομαδα σφυροκοπιεται.

Μια φορά θυμαμαι ειχα κανει τόσο καλο παιχνίδι στη ταράτσα  που ειχα γλυτωσει απο τα αεροπλανακια κ μορταρ κ δεν πεθανα ποτε οσο ημουν εκει πανω μετα βαρεθηκα κ codiza λιγακι :P

Δημοσ.

Ε άμα μπαίνει ο παράγωντας "καλός παίχτης" τελείωσαν όλα... το skill δεν το νικάει τίποτα :P...εδώ όταν  είσαι σε apache me gunner και αλλος έχει πάρει το transport και κάνει seatswitch με σημαδημένο το minigun στην καμπίνα σου, σας τρώει και τους δύο, και πέφτει με αλεξίπτωτο και παίρνει το apache πριν σκάσει κάτω ¨ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ δεν τον νικάς :P

Δημοσ.

Λοιπόν πότε θα ξανακάνουμε συνάντηση οι insomniacs bf players? Έχει γίνει άλλη μια συνάντηση σε ένα μικρό σέρβερ που απλά ξεκλειδώναμε όπλα( θυμάμαι ακόμα την σκηνή με 6 άτομα να κοπανιουται με τα defibrillators!)... Να βρούμε κάνα σέρβερ μέχρι 24 άτομα το πολύ η αν έχει κάποιος σέρβερ από εμάς να παίξουμε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...