Xristaras12 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 τι μας λες τωρα,εγω μετα απο 3 μερες αποχης δεν ξερω ουτε που ειναι ο στοχος :Ρ ασε που με το ace 23 καποτε επαιζα καλα,πλεον ουτε για δειγμα. Εχω αρχισει και βολευομαι παρα πολυ τα scar,ace 52 με σιγαστηρα,magnifier και angled grip. ισως επειδη δεν τα παω καλα με την ανακρουση με βολευουν επειδη ριχνουν αργα και δυνατα
Raikkonen86 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Η ανακρουση δεν ηταν ποτε προβλημα για μενα... Σε μακρινες αποστασεις ριχνω με burst fire( δεν αλλαζω σε biurst fire mode) και ειδικα με το ace 23 που εχει και γαμω τα range τους ριχνω ολους πριν παρουν χαμπαρι τι γινεται...
Xristaras12 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 ναι ρε παιδια εγω γενικοτερα δεν ξερω να παιζω(η πικρη αληθεια-και ουτε παιζει να μαθω και ποτε) tap fire χρησιμοποιω σε μακρινους στοχους ή μετα τις 5-6 πρωτες σφαιρες πριν φυγει το οπλο.
MavroManitari Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 ναι ρε παιδια εγω γενικοτερα δεν ξερω να παιζω(η πικρη αληθεια-και ουτε παιζει να μαθω και ποτε) tap fire χρησιμοποιω σε μακρινους στοχους ή μετα τις 5-6 πρωτες σφαιρες πριν φυγει το οπλο. Δοκίμασε από Full auto να παίξει με semi-auto Δηλ. κλικ και μια βολί...πολύ καλύτερο από μακριά
Raikkonen86 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Κοιτάξτε παιδιά... Όσο και να ξέρει κάποιος άμα στην ομάδα σου έχεις παίκτες που δεν τους κόβει θα χάσεις... Παράδειγμα εγώ που είμαι και γαμω τους παίκτες( ξέρω είμαι πολύ μετριόφρων) έκανα σήμερα ένα τόσο καλό σκορ, έτρεχα από σημαία σε σημαία, γαμηθηκα στο revive και στο heal και γενικά μαζί με δύο παιδιά ( Άγγλους) που κάναμε ένα squad ξεσκιστικαμε αλλά στο τέλος χάσαμε... Λόγος??? Από τους 32 που είσασταν οι 18 ήταν snipers camperomenoi έξω στα χιόνια και άλλοι 5-6 προσπαθούσαν να πετύχουν ένα κολοglitch και δεν έδιναν σημασία... Δηλαδή τώρα να είναι 10-13 άτομα να προσπαθούν να πάρουν ένα game ενώ οι αντίπαλοι να pusharoun όλοι μαζί... Και πραγματικά σήμερα πρώτοι φορά έπαιξα εναντίων παικτών οι οποίοι είχαν πραγματικό σχέδιο!!!<br> Τεσπα συγνωμη για το κατεβατό αλλά έπρεπε να ειπωθούν κάποια πράματα!
Πέτρος Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Από τη στιγμή που το 3 είναι 2,5 φορές πιο γρήγορο (σε ρυθμό) από το 2 και το 4 ακόμα πιο γρήγορο, το BF έχει εκφυλιστεί σε κάτι που δεν έχει την παραμικρή σχέση με το ξεκίνημα και την εξέλιξή του. Η "ζημιά" έγινε με χάρτες τύπου Metro σε οποιοδήποτε gamemode εκτός του Rush. Καταλαβαίνω πως η ΕΑ θέλησε να τραβήξει κόσμο από άλλα (άλλο) franchises, αλλά το παρατράβηξε. Μικροί, γραμμικοί στην ουσία τους χάρτες που προσφέρουν τα πάντα για k/d και (σχεδόν) τίποτα για objectives. Όταν για revive (πλέον) παίρνεις 12-15 βαθμούς διακινδυνεύοντας τα πάντα, καταλαβαίνεις γιατί στο 3 ήταν ύψιστη προτεραιότητα και στο 4 ούτε ένας στους 10 assault (γιατί παραπάνω σε κάθε ομάδα, δεν είναι -μάλλον είναι πολύ ΟΡ και δεν τους διαλέγει κανείς από αίσθημα fair play) δεν το κυνηγά... Παρισσότερο θάψιμο, μετά τον καφέ... Τα παραπάνω αποτελούν προσωπική και μόνο άποψη. 1
Raikkonen86 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Ειδικά για τους assault και το revive συμφωνώ απόλυτα...
icenex Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Κοιτάξτε παιδιά... Όσο και να ξέρει κάποιος άμα στην ομάδα σου έχεις παίκτες που δεν τους κόβει θα χάσεις... Παράδειγμα εγώ που είμαι και γαμω τους παίκτες( ξέρω είμαι πολύ μετριόφρων) έκανα σήμερα ένα τόσο καλό σκορ, έτρεχα από σημαία σε σημαία, γαμηθηκα στο revive και στο heal και γενικά μαζί με δύο παιδιά ( Άγγλους) που κάναμε ένα squad ξεσκιστικαμε αλλά στο τέλος χάσαμε... Λόγος??? Από τους 32 που είσασταν οι 18 ήταν snipers camperomenoi έξω στα χιόνια και άλλοι 5-6 προσπαθούσαν να πετύχουν ένα κολοglitch και δεν έδιναν σημασία... Δηλαδή τώρα να είναι 10-13 άτομα να προσπαθούν να πάρουν ένα game ενώ οι αντίπαλοι να pusharoun όλοι μαζί... Και πραγματικά σήμερα πρώτοι φορά έπαιξα εναντίων παικτών οι οποίοι είχαν πραγματικό σχέδιο!!!<br> Τεσπα συγνωμη για το κατεβατό αλλά έπρεπε να ειπωθούν κάποια πράματα! κλασσικά πράγματα κ η πλάκα καμπερόνονται πίσω κ βάζουν κ radio beacon κ αναγκάζεσαι κ εμφανίζεσαι στην άκρη του χάρτη κ τρέχεις σαν τον μηνάρα να γυρίσεις γρήγορα στο objective με αποτέλεσμα να εισαι εκτεθιμένος γιατί παίρνεις το γρήγορο δρόμο κ να γίνεσαι κ απρόσεκτος.. Όσο για το assault συμφωνώ αν κ δεν είχα εμπειρία με προηγούμενα bf γιατί βλέπω πολλούς με assault κ δίπλα τους νεκρός παίχτης κ ούτε καν μπαίνουν στην διαδικασία revive η medkit σε πληγωμένο παίχτη.Εγώ πάντως πολλές φορές πάω για revive εστώ κ αν ξέρω οτι παίζει να ψοφήσω... Απλά ο καθένας πέρα απο το γεγονός οτι μπορεί να είναι νουμπάς κ να μην το κατέχει κ να μαθαίνει τώρα υπάρχει μεγάλη μερίδα παιχτών που απλά παίζει για την πάρτη του κ για να κάνει πολλά κιλλ κ το συναντάω σχεδόν πάντα αυτό..Παρατηρήστε το οτι αυτός που έχει τα περισσότερα κιλλ δεν είναι πάντα πρώτος εκτός αν έχει κάνει παρα πολλά που συνήθως η κλέβει η απλά έτυχε να έχει στην ομάδα του μονο νουμπάδες.
MavroManitari Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Από τη στιγμή που το 3 είναι 2,5 φορές πιο γρήγορο (σε ρυθμό) από το 2 και το 4 ακόμα πιο γρήγορο, το BF έχει εκφυλιστεί σε κάτι που δεν έχει την παραμικρή σχέση με το ξεκίνημα και την εξέλιξή του. Η "ζημιά" έγινε με χάρτες τύπου Metro σε οποιοδήποτε gamemode εκτός του Rush. Καταλαβαίνω πως η ΕΑ θέλησε να τραβήξει κόσμο από άλλα (άλλο) franchises, αλλά το παρατράβηξε. Μικροί, γραμμικοί στην ουσία τους χάρτες που προσφέρουν τα πάντα για k/d και (σχεδόν) τίποτα για objectives. Διαφωνώ για τους map γι'αυτόν εδώ τον λόγο στο BF3 και αυτόν στον BF4...
Xristaras12 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 δοκιμασα κατι στο τρομερο μου συστημα στην υπογραφη. τοσο καιρο επαιζα με ολα στο medium για να εχω μονιμως υψηλα fps. Σημερα δοκιμασα να παω σε high και να βαλω low το lightning και το mesh. μπορω να πω οτι εχω ακομα καλυτερη smooth εμπειρια, και χωρις ορισμενα frame drops που ειχα σε μερικους χαρτες. Τοσο πολυ "βαρια" ειναι τα συγκεκριμενα; επισης να πω οτι εχω off ΑΑ,vsync και ambient occlusion.
Πέτρος Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Διαφωνώ για τους map γι'αυτόν εδώ τον λόγο στο BF3 και αυτόν στον BF4... 1 + 1? Να συμφωνήσω ότι προφανώς υπάρχουν και εξαιρέσεις, αλλά το γενικό νόημα δεν αλλάζει (για εμένα, πάντα). Να διευκρινίσω, πως αυτά που γράφω παραπάνω ισχύουν στο 1/3 για το 3 και στα 2/3 για το 4. Ας το θέσω έτσι: Στο 3 έλιωσα το G3A3 με ειδίκευση στις μακρυνές βολές (3.4-4χ, βολή κατά βολή κλπ)... Στο 4, σε οποιοδήποτε όπλο βάζω πλέον Cobra/Rds/Holo κλπ, άντε κι ένα 2χ mag αφού δεν έχει νόημα! Το παιγνίδι έχει στην ουσία του φτιαχτεί για run'n'gun. Σπάνια βλέπεις ομαδικό παιγνίδι, σπάνια αλληλοκαλύψεις, σπάνια συνεργασία, σπάνια προσοχή στο τί γίνεται γύρω. Μακάρι να κάνω λάθος και μόλις πάρω το premium δω άλλου τύπου παιγνίδι στους υπόλοιπους χάρτες. Το ξανατονίζω: Το παιγνίδι έχει γίνει εξωφρενικά γρήγορο! Όσοι έχετε παίξει την El-Alamein κι όσοι τις παραπάνω που αναφέρεις, βγάλτε τα συμπεράσματά σας.
Jenkins Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Στις μεγάλες πίστες παίζω engineer για να κατεβάζω οχήματα αλλά τον τελευταίο καιρό παίζω Metro μανιωδώς και ξεκίνησα ως assault. Στους servers που δεν επιτρέπονται explosives και shotguns παίζω μόνο assault και η αλήθεια είναι ότι η βαθμολογία μου είναι συνήθως υψηλότατη, κυρίως από τα medipacks και τα revives, ενώ τα K/D είναι στον πάτο. Σε servers όμως όπου δεν υπάρχουν περιορισμοί, προτιμώ να παίζω support. Αυτό το XM25 μου δίνει καμιά εικοσαριά kills σε κάθε ματς και το shotgun σε close combat καταστάσεις θερίζει κεφάλια. Πρώτη φορά στον λίγο καιρό που παίζω (3 μήνες περίπου) κάνω 50 και 55 kills, ενώ έχω 20-25 deaths. Και η αλήθεια είναι ότι τα περισσότερα kills με ικανοποιούν περισσότερα από τα revives ακόμα κι αν στο τέλος η συνολική βαθμολογία μου είναι χαμηλότερη. Δείτε το ρεαλιστικά, όλοι θέλουν να σκοτώνουν, ποιος θέλει να κάνει τη νοσοκόμα?
MavroManitari Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Σπάνια βλέπεις ομαδικό παιγνίδι, σπάνια αλληλοκαλύψεις, σπάνια συνεργασία, σπάνια προσοχή στο τί γίνεται γύρω. Είσαι σε Clan και δεν σε ακούνε? Γιατί αν περιμένεις συνεργασία -ομαδικό παιχνίδι και αλληλοκαλύψεις στο lone wolfing ξέχνα το. Aλλά τα παράπωνά σου δεν είναι κάτι που απευθύνεται στην εταιρία αλλά στο gaming κοινό. Δεν θέλει ούτε το 10% war simulation και superteamplay θέλουν να τουφεκίζουν 3D σιλουέτες και να ανατινάζουν textures. Εάν έκανε η εταιρία το teamwork τόοοσο rewarding έτσι ώστε να σε υποχρεώσει να παίζεις teamplay ενώ εσύ απλά θες να κόβεις βόλτες με το F16 και να χαζεύεις τα σύννεφα, τότε αυτόματα η ομάδα που θα είχε τους περισσότερους premade φίλους θα νικούσε στο λεπτό. Θα φούσκωναν τόσο τα score των "ομαδισμένων" που όσοι δεν θέλουν clan η δεν έχουν εκείνη την ώρα κάποιον να παίξουν η πολύ απλά θέλουν να παίξουν for fun θα αυτοβαφτίζονται άχρηστοι.
Πέτρος Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Είσαι σε Clan και δεν σε ακούνε? Γιατί αν περιμένεις συνεργασία -ομαδικό παιχνίδι και αλληλοκαλύψεις στο lone wolfing ξέχνα το. Σε Clan δεν είμαι, δεν έχω ούτε για αστείο το χρόνο που απαιτείται. Άντε με τον αδερφό μου να παίζω που και που και μία στις 100 που συναντώ κάποιον από εσάς. Σε αυτό το επίπεδο, δεν έχω τρελές απαιτήσεις, προφανώς. Αλλά, αδερφέ, από τη στιγμή που μπαίνεις στη squad μου, πάμε μαζί για τη γαμοσημαία που σου δείχνω, ρίξε μου κανένα πυρομαχικο/φάρμακο, βγάλε το ματζαφλάρι να με επισκευάσεις και μην την κάνεις με ελαφρά... Αν δε τα θες όλα αυτά, μη μπαίνεις σε squad...Πάρε το σαρκίο σου, κρύψου στα χόρτα και ότι πετύχεις στο τέλος. Συμφωνώ στα περισσότερα που γράφεις από εκεί και μετά, και (σου) ξαναλέω: Άλλο BF έμαθα εγώ. Αυτό που έχει γίνει με ικανοποιεί όλο και σπανιότερα, όλο και λιγότερο. Λόγω υποχρεώσεων, είναι το μόνο που παίζω πλέον, επειδή δεν χρειάζεται και τπτ το ιδιαίτερο για το επίπεδο που θέλω εγώ να συμμετέχω... Οn/offtopic Το Witcher2, για παράδειγμα, το τερμάτισα μέσα σε μια εβδομάδα, 1+ χρόνο από τη μέρα που το εγκατέστησα. Τότε βρήκα χρόνο, τότε μπόρεσα να του αφιερώσω αυτό που χρειαζόταν. Δε ζητάω, προφανώς, πλήρη εξομοίωση μάχης. Αλλά αν ήθελα το μπακαλιάρο, ήξερα που να πάω!
icenex Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Παιδιά έχει καταντήσει αηδία πραγματικά σήμερα κόντεψα να σπάσω τον υπολογιστή απο τα νέυρα μου.Έχει δίκιο ο πέτρος τα βασικά να κάνεις δεν είναι ανάγκη να μπείς σε κλαν για να τα κάνεις...Σήμερα ειχα την "καλύτερη εμπειρία είχα μπεί σε dm κ η ομάδα μου την είχε δει sniper team απο τα 32 άτομα τα 20 ήταν σίγουρα sniper.Απο τα νέυρα μου δεν σκεφτόμουν καθαρά κ χώρια το γεγονός λογω sniperadwn είχαν καμπερωθεί πίσω κ μας θέριζαν οι αντίπαλοι γιατι αυτοί θέλουν να το παίξουν οι γαμάωτάω sniperades με αποτέλεσμα να προσπαθώ εγω κ μερικοί ακόμη να πουσάρουμε την κατάσταση αλλα να μην έχουμε κάλυψη γιατί δεν φτάνει που το παίζουν sniper ειναι άχρηστοι κ στο συγκεκριμένο class κ παρόλαυτα συνεχίζουν να κάνουν spawn ως recon.Το αποτέλεσμα να προσπαθώ να κάνω όσα πιο πολλά revive μπορώ κ ταυτόχρονα να ψοφάω για τα βλαμένα που δεν έχουν λιγό μυαλό να νιώσουν οτι εφόσον ψοφάς πάρε άλλο class μήπως παίξούν καλύτερα με άλλο class.Τελικά μετα απο 2-3 map με αρνητικό k/d η στην καλύτερη 1/1 έπαιξα κ εγώ για την πάρτη μου πήρα support dmr με μακρινό scope έκατσα πίσω κ άρχισα να θερίζω κόσμο απο μακριά κ βρήκα την υγειά μου.Μπορεί να έχασα σε όλα τα map αλλά τουλάχιστον ηρέμησα κ σκότωνα περισσότερες φορές απο οτι πέθανα. Γιατί τα λέω αυτά θα μου πείτε τώρα κ σας πρίζω. Συμβουλή όταν βλέπετε κ είστε σε τέτοια ομάδα 2 είναι οι λύσεις καμπέρωμα σε ένα καλό σημείο η Quit αν θέλετε να παρεμείνετε ήρεμοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα