Raikkonen86 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Χρήστο τι είναι αυτό το FOV? Βελτιώνει το hit registration??? Αν ναι θα ξανάρχισω battlefield...
MavroManitari Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Field of view...στην ουσία ανοίγει την εικόνα παραπάνω. Στα 90-85 οι περισσότεροι το βρίσκουν ιδανικό
Πέτρος Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Μιας και πιάσαμε τη συζήτηση...επειδή έφαγαν σβήσιμο όλα τα αρχεία ρυθμίσεων, κρυφά και φανερά μπας και πάψει το DX Error... Video Settings τα έχω όλα Ultra (με AApost=off). Network Smoothing=0. Από τα υπόλοιπα, σε fullhd, τί προτιμάτε/προτείνετε? Upscale? Το έχω στο 120%. Μου προσφέρει κάτι ή μόνο κόβει frames? Ευχαριστώ.
Xristaras12 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 με το upscale λες στην καρτα σου να κανει render μεγαλυτερη αναλυση και μετα να την προβαλει στην φυσικη αναλυση της οθονης σου Αυτο αν εχεις δυνατη καρτα θα σε βοηθησει στο να μην χρειαζεσαι AA κλπ
Πέτρος Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 με το upscale λες στην καρτα σου να κανει render μεγαλυτερη αναλυση και μετα να την προβαλει στην φυσικη αναλυση της οθονης σου Αυτο αν εχεις δυνατη καρτα θα σε βοηθησει στο να μην χρειαζεσαι AA κλπ Γνωστό, γι' αυτό ρωτάω. Εσείς, όσοι, το δοκιμάζετε, έχετε δει κάποια αισθητή διαφορά και βελτίωση στα γραφικά που να δικαιολογεί τα μειωμένα frames? Υπόλοιπες ρυθμίσεις (HUD - FOV - Weapon FOV κλπ)?
MavroManitari Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Γνωστό, γι' αυτό ρωτάω. Εσείς, όσοι, το δοκιμάζετε, έχετε δει κάποια αισθητή διαφορά και βελτίωση στα γραφικά που να δικαιολογεί τα μειωμένα frames? Υπόλοιπες ρυθμίσεις (HUD - FOV - Weapon FOV κλπ)? Aυτά είναι υποκειμενικά και γιαυτό ακριβώς είναι ρυθμιζόμενα. Αν υπήρχε ιδανικό για όλους δεν θα υπήρχαν οι μπάρες. Πρεπει να κάνεις δοκιμές ο ίδιος για να δεις τι σου ταιριάζει. 1
Jenkins Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Τρομερό βίντεο. Και final stand στα χιόνια βλέπω? Αυτά είναι!
Xristaras12 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 ξαναρχισαν τα προβληματα στο παιχνιδι; 3 μερες τωρα στανταρ θα φαω crash to desktop ενω δεν ειχα ποτε θεμα. δεν εχω αλλαξει τιποτα στο συστημα και εχω περασμενο τον 14.4 απο τοτε που βγηκε ο stable.
Πέτρος Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Μη το ψάχνεις...DX error, ενδεχομένως? Το έπαθα στα ξαφνικά πριν 3-4 ημέρες. Ότι κι αν δοκίμασα (αλλαγές οδηγών με καθάρισμα πρώτα, update@DX κλπ) δεν απέδωσε. Η μόνη λύση που βρήκα... Πετάς τους οδηγούς (με ΑΤΙΜΑΝ uninstaller/DDU), πετάς τους φακέλους του Mantle (στο MyDocuments\BF4\...), σβήνεις ΚΑΙ τον φάκελο settings (στο ίδιο με πριν σημείο). Επανεκκινείς, βάζεις οδηγούς κλπ, μέσα από το Battlelog επαναφέρεις τις ρυθμίσεις για όπλα-εξοπλισμό κλπ, μπαίνεις στο παιγνίδι και ρυθμίζεις γραφικά-ήχο-κλπ. Σταυρώνεις τα δάχτυλά σου, πιάνεις τα @@ σου ή ότι άλλο γούρι έχεις, και ξεκινάς. Από προχτές, δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα.
greeneye Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 ουτε 1 crash εδω και πολυ καιρο... nvidia 760 kai i7 και μνημη 8 GB Αλλα ειναι τα προβληματα μου, η μαλλον του παιχνιδιου, ο σωστος συχρονισμος να μπορεις να παιξεις σαν ανθρωπος. pings και σχετικα εννοω
Xristaras12 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 χθες μονο εφαγα bf has stopped working 2 φορες. κατα τα αλλα κανενα προβλημα με mantle. αυτο ακριβως και ΠΑΝΤΑ το παθαινει οταν εχει τελειωσει ο γυρος,εκει που γραφει your team won. Τη μια φορα με επιασε πανω σε reload animation και ενω τελειωσε ο γυρος με ξαναεβαλε στην οθονη να παιξω στον σερβερ(δηλαδη μετα το won ειδα το οπλο μου να γεμιζει κανονικα και μετα κρασαρε με το μηνυμα της παραθεσης) και σημερα παλι το ιδιο στη guilin peaks(china rising)με το που γραφει το your team won και με επαναφερει ΠΑΛΙ στο οπλο μου. Και οχι τιποτα,ειχα κανει τρομερο σκορ και ποντους σημερα και τα εχασα ολα!!!
Raikkonen86 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Μετα απο σχεδον δυο μηνες αποχης επεστρεψα δυναμικα! http://prntscr.com/3k99jt
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα